Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

My Cat verloor veel gewicht en stopte met eten

 

gewichtsverlies en verlies van eetlust bij een kat moet zorgen baren. Terwijl de oplossing zo simpel als het aanbieden van extra aandacht aan depressie of verlatingsangst dwarsbomen kan zijn , kan dezelfde symptomen signaal dat er iets veel ernstiger aan de hand is . Wanneer de normale pogingen om een trage eetlust herleven mislukken of uw kat blijft om gewicht te verliezen zonder duidelijke oorzaak, is het waarschijnlijk tijd om een ​​afspraak met uw dierenarts te plannen . Parasieten

Darmparasieten zijn een veel voorkomende oorzaak van diarree , braken en gewichtsverlies . Fecale en bloedonderzoek zal bepalen welke parasieten veroorzaken de problemen, zodat u een geschikte dewormer kan beheren . Katten zijn het meest kwetsbaar voor haakwormen , lintwormen , Giardia en hartworm , kunnen die allemaal aanzienlijke schade doen indien onbehandeld .

Vlooien zenden lintwormen of katten kunnen giardia doorgeven aan elkaar via de kattenbak door het eten van knaagdieren die zijn geteisterd . Het is vaak het geval dat als een kat is besmet , alle katten in hetzelfde huishouden zal behandeling nodig hebben.
Gebitsproblemen

Als de tanden van de kat zijn slecht, kan eten zijn onaangenaam en hij kan weigeren te eten of te weinig eet , wat resulteert in gewichtsverlies . Oudere katten die enkele tanden verloren hebben of ervaren verval zijn bijzonder kwetsbaar . Tijdens de kat jaarlijkse check - up , vraag uw dierenarts om zijn tanden te controleren en eventueel reinigen .
Feline Leukemie

Feline leukemie is een zeer besmettelijke ziekte die meestal fataal , hoewel sommige katten het virus kunnen dragen, maar nooit het contract van de ziekte . Fe - Luk wordt via speeksel en lichaamsvloeistoffen overgedragen . Een van de belangrijkste symptomen is gewichtsverlies samen met bloedarmoede en verlies van eetlust .
Feline Cancer

gewichtsverlies en verlies van eetlust of moeite met eten samen met lusteloosheid en verlies van belang zijn in de dagelijkse activiteiten kan betekenen dat uw kat heeft kanker ontwikkeld . Andere tekenen van kanker omvatten stijfheid of kreupelheid , zweren die niet genezen , onverklaarbare bloedingen via een lichaamsopening , braken , diarree , of moeite met plassen of ontlasten . U kunt ook merken brokken of hobbels op het lichaam . Zoals altijd het geval is met kanker , vroegtijdige diagnose en behandeling geeft uw kat de best mogelijke kans op herstel .
Stimuleren
Appetite een Cat's

Zodra u of de dierenarts heeft bepaald de oorzaak van gewichtsverlies of verandering in eetgewoonten , moet u niet alleen uw kat gehydrateerd door het leveren van schoon water , maar ook een voedsel dat zijn reukvermogen zal watertanden . Voedingsmiddelen die een sterke geur , zoals sardines of tonijn hebben , zijn vaak moeilijk voor een kat te weerstaan ​​. Vitamine B12 kan de eetlust te stimuleren zo kan mariadistel en kattenkruid . Voor sommige katten , kunt u een eenvoudiger oplossing nodig --- gewoon houden van uw kat vaker en vooral tijdens het eten zal haar zich zekerder voelen en veilig, die haar karakter en eetlust kunnen verbeteren .
< br >

Populaire artikelen

Zijn Anjers Giftig Cats

? Anjers zijn kleurrijke bloemen die huizen en tuinen te verfraaien , maar katteneigenaren moeten denken voordat ze rond hun huizen. De Amerikaanse Vereniging voor de Preventie van Wreedheid tegen Dieren waarschuwt dat anjers zijn giftig voor katten. Toxiciteit Anjers of Dianthus caryophyllus , zijn mild giftig voor katten en andere huisdieren , volgens Pet Place . De ASPCA bevestigt dat ze bevatten een onbekende aandoening die toxische reacties bij katten veroorzaakt. Danger Katten kunnen p

Klik hier

Bijnier Disease in Honden

Honden hebben twee kleine bijnieren , één aan elke nier. Onder de hormonen die zij produceren is cortisol , een stresshormoon te helpen honden omgaan met ziekte, gevaar en letsel. Honden met bijnier ziekte produceren ofwel overmatig of onvoldoende cortisol . Bijnier ziekte meestal het gevolg van ofwel bijnier of hypofyse tumoren , maar soms kan optreden als een hond die corticosteroïden krijgen naar een andere aandoening te behandelen . Behandelingen van bijnier ziekte omvatten chirurgie , voor

Klik hier

Feline Chin abces

Elke katteneigenaar moet begrijpen van de medische problemen hun katachtige vrienden kunnen ervaren . Net als mensen zijn gevoelig voor huidirritaties en infecties , kunnen katten ervaren soortgelijke gezondheidsproblemen. Katten kunnen schadelijke infecties van abcessen ontwikkelen. Abcessen kan overal op het lichaam te vormen en worden heel vaak gevonden op het gezicht en kin . Zorg ervoor dat u veterinaire hulp meteen als een abces heeft gevormd op de kin van uw kat . Definitie Abcessen zij

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com