Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Feline Arthritis & Steroïden

 

Artritis is een slopende ziekte die miljoenen mensen en hun huisdieren wereldwijd . Als katten leeftijd , kunnen zij ontwikkelen artritis , vooral omdat ze zeer wendbaar en atletisch dieren. Steroïden worden gebruikt om katachtige artritis te behandelen als een laatste redmiddel. Symptomen

symptomen van katachtige artritis zijn onder andere ongewone inactiviteit , onvermogen om aan en uit dingen springen , stijfheid ( met name in de achterpoten ) , vies en gematteerd bont en verlies van eetlust .

Corticosteroïden

Corticosteroïden geconsumeerd door de mens kan ook worden voorgeschreven , in veel kleinere dosissen , voor katachtige artritis . Corticosteroïden worden toegediend aan de kat of door pil of injectie.
Functie

Corticosteroïden fungeren als een agressieve anti - inflammatoire. Cortison en hydrocortison zijn natuurlijk geproduceerde hormonen die stress-gerelateerde verwondingen te verlichten, te ondersteunen immuniteit en ontsteking te verminderen . Corticosteroïden kunstmatig produceren dezelfde effecten .
Bijwerkingen

Net als bij mensen , corticosteroïdgebruik komt met het risico op ernstige en levensbedreigende bijwerkingen. Bijwerkingen zijn zowel korte - en lange termijn en zijn verlies van bont , ongewone agressie , nervositeit tot het punt van angst , het syndroom van Cushing en de dood .
Controverse

vanwege de ernst van de bijwerkingen geassocieerd met corticosteroïden , de behandeling is omstreden en het algemeen alleen overwogen bij oudere dieren , waar alle andere behandelingen .
overwegingen

Artsen hebben gefaald Foster en Smith rapport dat alternatieve therapieën , zoals gewicht management, lichaamsbeweging, fysiotherapie , massage therapie , temperatuurregeling, glucosamine chondroïtine en essentiële vetzuren zijn veilige en effectieve manieren om katachtige artritis te behandelen.
< br >

Populaire artikelen

Cyproheptadine en Kat eetlustopwekker

Cyproheptadine , ook wel bekend als Periactin , is een antihistaminicum dat kan worden voorgeschreven voor katachtige astma en allergieën . Er is echter ook gevonden eetlust kat stimuleren . Cyproheptadine als eetluststimulator Cyproheptadine blokken serotonine, die anorexia veroorzaakt op een hoog niveau . Volgens een studie uit 2000 in Madrid , Spanje , kunnen mensen met een high- afvalstoffen in het bloed als gevolg van nierproblemen een verlies van eetlust ervaren als gevolg van hoge serot

Klik hier

Een Siamese kat met Allergieën

Siamese katten zijn niet noodzakelijkerwijs meer allergie - gevoelig dan andere katten , maar ze staan ​​bekend zeer intelligent, mensgericht en gevoelig te zijn . Sinds allergieën kunnen verergeren door stress en angst , kunnen allergische symptomen meer uitgesproken in de Siamees . Ook, omdat Siamese zijn raskatten , zijn ze meer kans om een huis waar de manifestatie van de allergieën worden gebonden om opgemerkt te worden door een opmerkzame eigenaar hebben . Siamese katten met allergieën kun

Klik hier

Waarom is mijn kat ineens bang voor zijn Litter Mate

? Katten zijn meestal zeer territoriale dieren. De meeste geschillen tussen katten die vriendelijk als nestgenoten waren terug te voeren naar iets dat hun normale grenzen heeft verstoord . Markering , hormonen en grondgebied zijn ground zero in deze voortdurende onderhandelingen tussen kittens als ze volwassen worden . Met wat geduld en liefde , kunt u helpen uw twee katten werken hun verschillen en delen een rustige zandbak . Ongevallen Geschillen en agressie tussen katten kunnen beginnen met

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com