Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Kruidenbehandelingen nierproblemen

 

Natuurkruiden het potentieel om de algehele nieren en urinewegen gezondheid , voorkomen en behandelen nierstenen , en eventueel helpen met meer ernstige nierziekte . Ze zijn gebruikt in die hoedanigheid door de tijd heen . Maar de moderne geneeskunde heeft veel zorgen .
Kruiden

Rozenbottels , paardebloem, Cat's Claw , cranberry , guldenroede en Hawthorne zijn enkele van de belangrijkste kruiden- behandelingen voor nierproblemen dat natuurlijke gezondheid beoefenaars wenden.

Hawthorne is een struik die verband houden met de roos . Oude artsen bijna zo ver als de tijd van Christus waren bekend te hebben gebruikt voor de preventie van zowel nier en hartkwalen . Deze twee thema's gaan hand in hand , omdat hart-en vaatziekten is doodsoorzaak nummer een van degenen die nierziekte ontwikkelen.

Katsklauw is gebruikt voor eeuwen als een elixer voor de gezondheid van de nieren . Het groeit voornamelijk in Peru en was een favoriet instrument voor genezing van de Inca's . Het wordt momenteel onderzocht als een mogelijke behandeling voor vele ziekten waaronder HIV, Alzheimer , artritis en kanker .

Dandelion wordt vaak aangeduid als tand of paardebloem leeuw. Native American en Arabische artsen hebben het gebruikt door de geschiedenis heen als een behandeling voor de milt , lever en nierziekte . De gehele plant , maar meer in het algemeen de bladeren en wortels , die worden gebruikt ofwel vers of gedroogd in extracten , capsules en thee.
Kidney Stone Relief

Cranberry , guldenroede , en rozenbottels kruiden zijn gebruikt bij de preventie en behandeling van nierstenen . Men denkt dat extracten van deze kunnen helpen tegen de ontwikkeling van stenen door het minimaliseren van de accumulatie van calcium in de urinewegen . Citroensap zegt ook effectief bij de behandeling van nierstenen te zijn , maar werkt in plaats van voorkomen ontbinden .

Auteur Michael Moore , in het boek " Kruiden voor de urinewegen , " stelt aanvullende behandeling opties die al nierstenen hebben ontwikkeld . Onder hen zijn klis , paardestaart , couchgrass , paardenbloem , cichorei wortel, Sheperd's portemonnee , brandnetels en hakmessen .
Pain Relief

Herbal uittreksels uit heemst, maïs zijde , Sheperd's portemonnee , duizendblad en Canadese fijnstraal worden gebruikt om een ​​geïrriteerde urinewegen te kalmeren na beschadiging van nierstenen hebben doorgegeven via het systeem .
Overwegingen

Veel traditionele artsen , onderzoekers en instellingen zijn sceptisch als het gaat om het accepteren van kruiden- behandelingen voor nierproblemen . Een van de grootste belemmeringen is het ontbreken van wetenschappelijk bewijs , samen met bezorgdheid over supplementen en fabrikanten die niet worden gereguleerd door de overheid .

" Kruiden die problematisch kunnen worden, zijn die met een vochtafdrijvende werking , " zegt de Amerikaanse Vereniging van Nier Patiënten . " Goldenrod , peterselie , uvaursi en jeneverbessen vallen in deze categorie . In feite zijn jeneverbes en peterselie effecten gecreëerd door irritatie van de nieren epitheelweefsel . Alfalfa en paardebloem bevatten hoge niveaus van kalium , van bijzonder belang voor degenen die kalium - sparende diuretica "

echter , de groep gaat verder met te zeggen dat gelooft dat er potentiële voordeel van een aantal kruiden : " . ? . Mocht iemand met een chronische nierziekte vermijd alle kruidenproducten Nee , niet per se Groene thee is een voorbeeld van een kruid dat voordeel verleent met een laag risico . Er is geen reden waarom de geselecteerde kruiden voelde om mogelijke voordelen , zoals groene thee , kan niet groot , multicenter onderzoek proeven ondergaan hebben . "
Warning

Mensen die nierproblemen moeten uiterst voorzichtig te worden geconsumeerd kruiden verbindingen zijn. De nieren zijn al uitpersen door het proces van het verwijderen van overtollige afvalstoffen . Kruidengeneesmiddelen kunnen reageren op een onbekende wijze met voorgeschreven medicatie . Degenen met problemen nieren moeten hun nier arts of diëtist te raadplegen voordat u kruiden- behandelingen voor nierproblemen .

Populaire artikelen

Alternatieven voor De- krabben Cats

Veel eigenaren van gezelschapsdieren van hun katten houden , maar een hekel hoe kitty langzaam vernietigt de familie meubilair , gordijnen en beddengoed met haar scherpe klauwen . Veel dierenartsen zullen een de- klauwen procedure uit te voeren , maar deze chirurgische procedure heeft risicos van extreme pijn , infectie , postoperatieve gedragsproblemen , en het onvermogen van de kat om zichzelf te verdedigen . Katteneigenaren zijn alternatieven te proberen om de- krabben voordat ze zulke drasti

Klik hier

Natuurgeneeskundige Flea Behandeling

Natuurgeneeskundige , of natuurgeneeskunde is de methode van het behandelen van een ziekte of aandoening met behulp van verschillende voedingsmiddelen of kruiden om genezing natuurlijk helpen . Het doden van vlooien met behulp van een natuurgeneeskundige methode zorgt ervoor dat uw dier wordt niet beschadigd door giftige stoffen of chemicaliën gevonden in anti - vlooien sprays en pillen . Borax Voor schoonmaakbeurt gebruiken een afneembare zuigmond in moeilijk te bereiken plekken te bereiken .

Klik hier

Zeniquin voor katten

Zeniquin ( marbofloxacine ) is een antibioticum van de fluoroquinolonen familie . Het heeft een breed spectrum van activiteit tegen bacteriën en is goedgekeurd voor gebruik bij honden en katten . Het komt als een tablet en is beschikbaar door enige recept . Zeniquin heeft een goede veiligheidsmarge in klinische testen , maar er zijn een aantal mogelijke bijwerkingen en sommige katten die deze antibiotica moet nemen . Hoe het werkt Zeniquin in het systeem van een kat wordt geabsorbeerd door het

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com