Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Wat te verwachten na een Kat wordt gediagnosticeerd met een vergroot hart

 

hypertrofische cardiomyopathie , of een vergroot hart , is een aandoening waarbij de linker muur in hij hart groeit en verdikt . Wanneer uw huisdier een hart-en vaatziekten , is dit vaak het probleem .
What Happens

Het hart uitbreiding vermindert het vermogen van de ventrikel zich vullen met bloed . Dit leidt tot een grote hoeveelheid bloed in het linker atrium . Daarom is er een onvoldoende hoeveelheid bloed worden verspreid naar de rest van het lichaam .
Behandeling

De dierenarts zal uw kat te behandelen door hem /haar kat bètablokkers . Deze maken de hartslag trager en het bloed te geven meer tijd in de kamers van het hart te vullen . Een andere behandeling optie is angiotensine-converting enzyme remmer, die het werk van het hart zal verminderen .
Long-Term Outlook

Na de behandeling zijn de vooruitzichten voor uw kat zal afhangen van de ernst van de ziekte en of er een secundaire ziekte zoals hyperthyroïdie . In sommige gevallen zal de kat stabiel jaren blijven . Katten met een trombo-embolische aandoeningen mogelijk niet zo goed reageren op de behandeling en dus kunnen lijden .
Complicaties

Complicaties van de behandeling kunnen de kat ervaart verlamming in de onderrug of achterste ledematen . Als dit het geval is , kan de behandeling op het bloed van de kat stollen of niet werken .
Na Diet

Nadat de kat behandeld moeten wijzigingen worden aan zijn dieet . Deze wijzigingen omvatten het uitsnijden van zout voedsel of traktaties of bezuinigen op de voedselinname . Natrium moeten worden vermeden, omdat het natrium retentie het volume van het bloed het hart moet pompen zal toenemen .

Populaire artikelen

Hoe maak je een Cat's slechte adem Fix

Een vleugje slechte kat adem is nooit aangenaam . Terwijl de kat adem is niet typisch zoet, hoeft het niet gruwelijk te zijn , ook niet. Plotseling ontstaan ​​van slechte adem bij een kat kan een indicatie van tandheelkundige gezondheidsproblemen of andere gezondheidsproblemen zijn dus voordat de behandeling van uw kat slechte adem als een geïsoleerd symptoom , neem de kat naar een dierenarts om uit te sluiten andere kwesties . Zodra de gezondheid van uw kat is in de heldere, je vrij om de onaan

Klik hier

Wat zijn de namen van alle soorten wormen Kittens Could Have

De verschillende soorten wormen die kittens --- rondwormen , haakwormen , lintwormen en hartworm infecteren --- kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen . Diarree is vaak de eerste en meest opvallende symptoom van wormen . Als u vermoedt dat uw kitten besmet is , brengt u het naar een dierenarts meteen. In sommige gevallen , de enige manier om zich te ontdoen van wormen is via recept antibiotica . Voorkom dat uw kitten van het krijgen van een worm door het behandelen van vlooien , muizen , v

Klik hier

Hoe te behandelen urineweginfecties in Cats

Net als bij mensen en honden , onze katachtige vrienden last van urineweginfecties . Vroege diagnose en behandeling zijn cruciaal in het omgaan met deze kwaal . Ook bekend als Blaasgruis ( FLUTD ) , deze ziekte beïnvloedt de blaas van een kat . FLUTD veroorzaakt door uitdroging , stress en bacteriële of schimmelinfecties . Als u denkt dat uw kat heeft een urineweginfectie , neem haar mee naar de dierenarts zo snel mogelijk . Wat je nodig hebt Water Antibiotica Kattenbak Instructions

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com