Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe weet ik of een kitten Ronde Worms

 

spoelworminfecties komen vaak voor bij jonge kittens die niet een volledig effectief immuunsysteem hebben . Ze kan worden overgedragen via de moedermelk of ze besmet is , en ze kunnen worden ingenomen wanneer de kitten loopt op of speelt in de bodem , dan likt zich. Sinds spoelworminfecties zijn meestal ernstiger bij kittens dan in volwassen katten , is het belangrijk om te zoeken naar vroege tekenen en om een ​​goede veterinaire zorg krijgen .
Wat je
schaal van het gewicht
Rubber Need handschoenen
Instructions
Hoe spoelwormen bij katten
1

Mededeling Identificeer als de kitten lijkt ongelukkig, onverzorgd en slordig te zijn . Rondwormen zijn pijnlijk en zorgen voor ellendig katten . Een kitten dat ongelukkig , vermoeid lijkt en niet wil worden aangeraakt kunnen spoelwormen hebben .
2

Kijk voor wormen in braaksel of diarree van het kitten . Een heleboel keer , als een kat of kitten heeft een maagklachten zullen ze braken door te veel eten , of het eten van bepaalde planten , zoals gras en bloemen . Worms zal soms aanwezig in het braaksel te zijn ; ze zien eruit als spaghetti en kan tot zes centimeter lang zijn. Diarree treedt op wanneer het lichaam van de kitten 's erkent de parasiet en pogingen om het uit te spoelen .
3

Voel en kijk naar de kitten 's buik. Een kitten buik krijgt een gezwollen uiterlijk. Dit gebeurt meestal alleen met een matige tot ernstige infecties , maar het is het kenmerk teken van een rondworm besmetting .
4

Weeg de kitten . Gewichtsverlies algemeen begint merkbaar te worden en het kitten zal overal kijken heel ongezond.
5

Heeft u een dierenarts -test uitwerpselen voor rondworm eieren. De detectie van eieren in de ontlasting van het kitten leidt tot een positieve diagnose .

Populaire artikelen

Hoe de zorg voor een kat wanneer hun eigenaar Dies

Wanneer de eigenaar overlijdt , een huisdier over hetzelfde verdriet iedereen doet . Alleen in tegenstelling tot alle anderen , ze kunnen je niet vertellen. Terwijl een klein percentage van de dieren, zijn vastgesteld in geval van overlijden in de wil van de eigenaar , de meerderheid niet . Deze dieren zullen eindigen in een schuilplaats , tenzij iemand stapt in en beweren ze . Hoewel het moeilijk kan zijn het nemen van een kat die moedeloos en depressief door het verlies van hun eigenaar , kunt

Klik hier

Hoe weet ik of mijn kat te dun

? Het houden van uw kat op het juiste gewicht is cruciaal voor het behoud van de gezondheid van het dier tijdens zijn levensduur . Een kat die te zwaar zal lijden een aantal van dezelfde problemen als een persoon die zwaarlijvig is, terwijl een kat die te dun is geen gezonder . Dergelijke katten kunnen gevoeliger zijn voor ziekte en ziekte , en als ze ziek worden kunnen zij niet de kracht hebben om de ziekte te bestrijden . Katten kunnen gewicht verliezen voor een aantal redenen , en een plotsel

Klik hier

Feline Rondwormen

Feline lichamen zijn niet de enige gastheren om rondwormen , spoelwormen ook infiltreren honden , vossen , knaagdieren en insecten . Wanneer mensen in contact komen met rondworm eieren ook zij , kan besmet raken . In feite , Artsen Foster en Smith rapport over hun huisdier Education.com website die duizenden inwoners van de VS contract spoelwormen elk jaar . Soorten Mar Vista Animal Medical Center legt uit dat er twee soorten rondwormen die katten infecteren : Toxocara cati en Toxascaris leoni

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com