Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Feline Lage Bloeddruk Symptomen

 

Een gezonde kat is een gelukkige kat die heel lang zal leven . Helaas kunnen medische aandoeningen die een negatieve invloed hebben op de gezondheid en levensverwachting van de mens ook in katachtigen. Lage bloeddruk of hypotensie , is een dergelijke voorwaarde dat een kat kan hebben . Normale bloeddruk lezing van Een kat moet minder dan 160-170 systolische . Individuele druk bloed kan variëren, maar iets minder dan 80 tot 90 systolische betekent een lage bloeddruk .
Veroorzaakt

Lage bloeddruk komt vaak voor tijdens de operatie , wanneer een kat onder narcose . Shock , plotselinge trauma en zware bloeden kan ook leiden tot een katachtige te lage bloeddruk hebben . En bepaalde medicijnen , met name die worden gebruikt om hoge bloeddruk te behandelen , kan vaak een lagere bloeddruk te ver . Bepaalde medische aandoeningen , zoals nierfalen , kan ook leiden tot de bloeddruk niveau dalen .
In andere gevallen is er geen werkelijke reden voor lage bloeddruk . Net als mensen lijden aan hoge en lage bloeddruk voor schijnbaar zonder reden , katten doen ook.
Symptomen

Katten met hypotensie zal vertonen vaak dezelfde symptomen die mensen doen . Deze omvatten vermoeidheid, duizeligheid , flauwvallen , depressie en een gebrek aan concentratie, misselijkheid , snelle en oppervlakkige ademhaling , en overmatige dorst . Daarnaast kan een getroffen kat hebben een bleke tandvlees.
Diagnose

Feline hypotensie wordt vaak herkend en gediagnosticeerd tijdens een routine- bezoek. In andere gevallen kan een betrokken huisdier eigenaar de mogelijkheid van lage bloeddruk onder de aandacht brengen van de dierenarts van de kat. In beide gevallen wordt de diagnose meestal met een speciale bloeddruk sensor , die direct tegen de poot kat geplaatst . Een bloeddruk manchet is boven de poot geplaatst , en een versterker wordt gebruikt om te helpen bij het opsporen van de pulserende bloed door de aderen van de kat.
Behandeling

Het is belangrijk om te beginnen met de behandeling voor een kat hypotensie zo spoedig mogelijk . Lage bloeddruk vaak leidt tot verminderde zuurstoftoevoer naar organen , wat kan resulteren in die organen worden beschadigd of niet compleet .
Behandeling opties voor hypotensie omvatten speciale medicijnen , en frequente controles om de bloeddruk te controleren .
< br > Tips

als u vermoedt dat uw kat heeft een lage bloeddruk , een afspraak maken met uw dierenarts zo snel mogelijk . Hoe eerder hypotensie wordt gediagnosticeerd , kan hoe eerder de behandeling begint . Hypotensie heeft het potentieel dodelijk te zijn indien onbehandeld , vooral als het wordt veroorzaakt door iets meer serieus , zoals hart- en vaatziekten of nierfalen .

Populaire artikelen

Abces Tooth in Katten

Een tand abces is een pijnlijke en ernstige aandoening bij katten . Het wordt meestal veroorzaakt door verwonding of progressieve tandbederf . Indien onbehandeld , kan het hart, de lever of de nieren beschadigen. De behandeling bestaat antibiotica en meestal extractie. Definitie van tand abces is een infectie ingekapseld in een holte , meestal in de kern van de tand of aan de basis . Het wordt gekenmerkt door pus , roodheid en zwelling rond de wortel van de tand . Oorzaken Een abces kan wor

Klik hier

Natuurlijke Flea Behandeling

Soms natuurlijk - zonder chemicaliën - vlooien behandelingen nodig zijn voor katten en hun omgeving . Oudere katten , mensen met allergische reacties op chemische verbindingen , en zwangere of verzwakte katten allemaal profiteren van minder - of geen - blootstelling aan agressieve vlooien - verzorgingsproducten. Er zijn verschillende opties . Waarom Go Natural? Ongewenste reacties op chemische behandelingen komen zelden voor . Niet elke kat kan gifstoffen in verband met veterinaire of over- th

Klik hier

Cat Scabs Informatie

Katten kunnen korsten van allergische reacties , infecties , parasieten , bacteriën of immuunsysteem ziekten te ontwikkelen. Terwijl eten is vaak de boosdoener , de meest voorkomende oorzaak is vlooien : sommige katten zijn zeer gevoelig voor vlooien speeksel . Dit veroorzaakt zon intense jeuk dat de kat krabt zweren in haar huid, zelfs krabt weg zijn vacht , vaak verlaten korsten . Een dierenarts kan helpen bij het bepalen van de oorzaak . Katten die vaak jeuken hebben korsten . Vlooien Als

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com