Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Corneadystrofie in Cats

 

Corneadystrofie is een erfelijke progressieve oogziekte , die mensen , honden en katten . Hoewel zelden gediagnosticeerd bij katten , kan dit leiden tot blindheid en beheerd moet worden door een dierenarts .
De feiten

Corneadystrofie is een ziekte die het hoornvlies , het buitenste oppervlak van het oog richt , in jonge katachtigen. Manx katten en korte haren zijn het meest waarschijnlijk worden beïnvloed door de aandoening.
Types

Er zijn twee soorten van corneadystrofie , afhankelijk van welk deel van de hoek wordt beïnvloed . Stromale dystrofie binnenvalt de middelste laag van het hoornvlies en endotheliale dystrofie is gerelateerd aan de binnenste laag .
Symptomen

Het oog van de kat zal een zichtbare verkleuring vertonen op het hoornvlies , hoewel het misschien niet van invloed op het zicht van het dier tijdens het vroege begin . Pijn is niet waarschijnlijk , tenzij de toestand ernstig is.
Identification

Een veterinair onderzoek zal bepalen of wijzigingen in de ogen van de kat zijn te wijten aan het hoornvlies dystrofie of een andere oogaandoening . Een kleurstof test kan gebruikt worden om te bepalen of de cornea dystrofie aanwezig is .
Behandeling

De aandoening kan niet worden genezen , maar bepaalde verbeteringen kunnen worden aangebracht . Ofwel zout water of antibiotische oogdruppels kan de progressie vertragen . Chirurgische verwijdering van het aangetaste weefsel ook kan worden aanbevolen .

Populaire artikelen

Kat in Heat Informatie

De schreeuw van een krolse kat is luid en constant. Gecastreerde poezen mogen in warmte gaan elke 2-3 weken , voor maximaal 10 maanden van het jaar . De beste manier om de warmte cyclus te stoppen in een kat te hebben haar laten steriliseren . Uw huis zal stiller zijn en uw poes zal gelukkiger en gezonder zijn als ze niet gedwongen voelen om voortdurend op zoek naar een partner . Wat betekent in Heat Mean? Katten in warmte zal vaak proberen te ontsnappen uit het huis en op zoek gaan naar een pa

Klik hier

Demodex in Cats

Demodex - of katachtige schurft - wordt veroorzaakt door een mijt die in haar of huid katten . Er zijn twee soorten mijten : demodex cati en demodex gatoi . Siamese en Birmaanse katten - en Oosterse katten in het algemeen - worden vaker getroffen door schurft mijten . Symptomen Katten met Demodex lijden haaruitval. Demodex is erg ongemakkelijk en aangetaste katten zijn jeukende en depressief . Symptomen kunnen worden gelokaliseerd of gegeneraliseerd . Gelokaliseerde betekent dat een kat heeft

Klik hier

Wat zijn de voordelen van Azijn voor huisdieren

? Veel eigenaren van gezelschapsdieren geloven appelazijn heeft voordelen voor de gezondheid van hun huisdieren . De behandeling van sommige huisdier problemen met azijn misschien geld te besparen en te voorkomen dat ze meer stress op het dier door te brengen hem naar de dierenarts . Azijn wordt ook gezegd om te werken als een preventief . Huid Azijn is goed voor de huid van een huisdier . Veel huidaandoeningen kan worden geholpen door het gebruik van azijn . Het is een grote huid conditioner

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com