Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Feline Herpes Eye Infection

 

Feline herpes ooginfectie , ook wel aangeduid als herpes virale conjunctivitis , is een soort aandoening die een negatieve invloed kan hebben op de gezondheid van de ogen van uw kat. Conjunctivitis bij katten is vrijwel bijna altijd veroorzaakt door blootstelling aan het herpes virus. Om katachtige herpes ooginfectie te behandelen , moet u uw huisdier naar de dierenarts .
Symptomen

De symptomen van herpes virale conjunctivitis kan alleen in een van de ogen verschijnen . Herpes ooginfectie zal ertoe leiden dat de ogen van de kat om ontstoken raken en neemt op een rood gekleurd uiterlijk. Het aangedane oog kan ook het gevoel droog en jeukerig aan de kat. Er zal waarschijnlijk een vermindering van het aantal traanproductie zijn en het hoornvlies kan troebel uitzien . De oogleden zal ook worden beïnvloed en lijken gezwollen en rood .
Behandeling

Wanneer u uw kat naar de dierenarts , zal hij waarschijnlijk geven u anti - virale oogdruppels toe te dienen aan het dier . Voorbeelden van merken zijn onder Herplex en Vira - A . De medicijnen worden gegeven zo vaak als vijf keer per dag tijdens een uitbraak . Antibiotica kunnen ook worden gegeven om te voorkomen dat een secundaire bacteriële infectie ontwikkelen . Na infectie kan de dierenarts onderdrukkende medicatie zoals lysine en interferon adviseren om herhaling te voorkomen .
Waarschuwing

Als herpes ooginfectie is onbehandeld , het zet het dier op risico om blind. Dit komt vaker voor bij katten besmet met het herpes virus . Ze zijn meer vatbaar voor de ziekte en zijn vooral in gevaar wanneer ze worden blootgesteld aan slechte leefomstandigheden , zoals koude temperaturen en onvoldoende voeding .
Overwegingen

Hoewel de kat asymptomatisch na kan komen eerste uitbraak , kan het dier een herhaling van de symptomen ervaren. Katten zijn vooral meer kans op uitbraken van herpes ooginfectie of ze hebben periodes van hoge stress. Er is geen remedie voor het herpes virus dat de conjunctivitis veroorzaakt.
Risks

Gelukkig is de mens niet op risico van het herpes virus , indien blootgesteld aan een kat met de ziekte. Feline herpes zijn alleen besmettelijk voor andere katten , dus het is belangrijk dat u het dier geïsoleerd van andere katten te houden tijdens een uitbraak . Er zijn vaccinaties beschikbaar zijn voor andere katten te beschermen tegen de ziekte .

Populaire artikelen

Cat Constipatie Symptomen

Hoewel vooral problematisch bij oudere katten , constipatie is een relatief veel voorkomende aandoening voor autos van alle leeftijden . Terwijl het aantal normale stoelgang per dag is afhankelijk van de individuele kat , zijn er enkele fundamentele tekenen en symptomen die u kunt letten om te bepalen of alles goed is met maag-darmkanaal van uw kat . Waarschuwing in alle gevallen, als kattenbak het gedrag van uw kat verandert op geen enkele manier , raadpleeg dan uw dierenarts . Terwijl const

Klik hier

Glaucoom in Kittens

Glaucoom is een verhoogde druk in het oog . Cellen in het oog produceren heldere vloeistof - kamerwater - die de vorm van het oog onderhoudt en voedt de weefsels . Bij de afvoer wordt verstopt , maar het oog blijft vloeistof produceren , het verhoogt de druk . Glaucoom kan een erfelijke conditie verkeren of het resultaat van andere ziekten zijn. Als glaucoom niet bij kittens wordt behandeld , zal dit ernstige schade aan het oog en blindheid veroorzaken . Symptomen Een vergrote pupil is het eers

Klik hier

Achterste been Zwakte in Cats

Serious achterste been zwakte problemen bij katten worden vaak opgemerkt bij een kat niet loopt op de kussentjes van de poten, maar op haar hakken , die de kat achterste been punten zijn , vergelijkbaar met de enkels van een persoon . Hoewel sommige andere kwesties zijn niet zo ernstig , moeten alle tekenen van zwakte in de benen worden gediagnosticeerd en behandeld door een dierenarts . Neuropathie neuropathie , een aandoening in verband met diabetes , is zenuw beschadigd is veroorzaakt door

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com