Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Redenen voor Cat Haaruitval

 

Omdat de meerderheid van de kattenrassen zijn bekend en geliefd voor een volle , zachte vacht van prachtige vacht , haaruitval bij katten is een zeker teken van een probleem . Deze problemen kunnen fysiek of psychologisch zijn. Als uw kat haar te verliezen , ook wel bekend als kat alopecia , is het tijd voor een bezoek aan uw lokale dierenarts .
Parasieten

Door hun dichte vacht , katten zijn een perfecte gastheer voor parasieten zoals vlooien , teken en mijten . Katten kunnen ook aanwezig zijn met een allergie voor deze parasieten ; specifiek aan het speeksel van vlooien . Een kat met een allergie voor vlooien zal hebben rode krokant hobbels en haaruitval . Deze aandoening veroorzaakt ernstige jeuk en een kat een bacteriële infectie als gevolg van krassen . (Zie Referentie 1. )
Allergieën

Net als mensen , kan een kat allergisch voor verschillende dingen in haar omgeving, zoals stof, pollen en schimmels zijn. Deze allergie kan leiden tot haaruitval . Overmatig krabben zal verergeren haaruitval . Dierenartsen kunnen testen uit te voeren en te behandelen specifieke allergieën met steroïden en antihistaminica .

Katten kunnen ook last hebben van voedselallergie . Voedselallergie symptomen vaak presenteren zich hetzelfde als milieu- allergieën waaronder haaruitval. Alleen een dierenarts kan de juiste diagnose van de specifieke oorzaak . De beste manier om een voedselallergie te overwinnen is om uw kat op een dieet dat slechts één soort voedsel bevat gezet en voeg geleidelijk de andere soorten terug in . Ik zie je dierenarts voor instructies. (Zie Referentie 1. )
Ringworm

Ringworm is geen parasiet de manier waarop de naam klinkt . Het is in feite een schimmelinfectie die haarverlies veroorzaakt bij katten en kunnen worden overgedragen op de mens . Ringworm is een kleine rode ring met een wit centrum . Het wordt gewoonlijk behandeld met een topicale zalf en gemakkelijk te genezen . Haar zal terug groeien zodra de Ringworm is verdwenen . (Zie Referentie 1. )
Endocriene Alopecia

Feline endocriene alopecia is uiteindelijk een hormonaal probleem en dacht aan het resultaat van een hormoon -deficiëntie bij katten zijn. Deze vorm van haaruitval is zeldzaam , maar het vaakst gezien in gesteriliseerd en gecastreerd katten die van middelbare leeftijd zijn . Het haar optreedt op de onderbuik , bladzijde benen en rond de genitaliën . Het haar kan groeien terug helemaal alleen weer uit te vallen . Er is geen behandeling voor deze aandoening . Deze vorm van haarverlies niet tot de ernstige jeuk als in overige vormen van alopecia cat . (Zie Referentie 2. )
Psychogene Alopecia

Ook bekend als abnormaal poetsgedrag , psychogene alopecia is wanneer een kat bruidegoms zich vaker dan de normale 5 tot 25 procent zonder echte doel . Dit overmatig verzorgen resulteert vaak in haaruitval en wordt verondersteld te worden veroorzaakt door stress of verveling . Psychogene alopecia is een psychische aandoening die het gevolg is van stress zoals verhuizen naar een nieuw huis of een plotselinge verandering in het schema. Er is geen test deze diagnose bepalen . Het wordt gediagnosticeerd door het uitsluiten van andere oorzaken voor cat alopecia . De eenvoudige behandeling is om meer tijd doorbrengen met uw kat . Afgezien van zo weinig als 10 minuten twee keer per dag van de speeltijd kan dit gedrag te verminderen . (Zie Referentie 3. )

Populaire artikelen

Oorzaken van diarree in een Oude Kat

Diarree bij elke kat is geen goede zaak , maar in een kat bereiken zijn senior jaar , kan het een teken zijn van ernstige ziekte. Felines beginnen aan leeftijd gerelateerde gezondheidsproblemen net als mensen ervaren. Veranderingen in dieet , regelmatig veterinaire examens, vitamines en supplementen , verzorging bijstand en comfortabele omgeving kan alle gemak de katachtige in hogere jaren . Als een oude kat heeft een ongebruikelijke aanval van diarree , maar er kan een leeftijd-gerelateerde ond

Klik hier

Hoe u uw Cats Controle Afwerpend

Ik kan net zo goed zeggen jullie nu, katten scheiden . En indoor katten scheiden al van de tijd . Dit is omdat we vertrekken onze lichten op in de nacht en de katten systeem wordt misleid in het denken dat de seizoenen altijd veranderen . Maar er zijn een paar dingen die je kunt doen om beneden een beetje meer draaglijk voor u bezuinigen op het vergieten en maak dingen. Wat je nodig hebt Een goede voeding voor uw kat Vitaminen een goede borstel of kam deShedding hulpmiddel Cat traktaties

Klik hier

Angst Medicatie voor katten

Katten krijgen angstig , net als mensen , meestal als gevolg van stress of verlatingsangst . Terwijl het elimineren van de oorzaak van dat stress een belangrijk facet van de behandeling , kan anxiolytica ook nuttig zijn . Dit geldt vooral voor katten met nerveuze neigingen , die snel verstoord worden en niet in staat om gewoon te relaxen. Beschrijving Als een kat neemt een bedreiging , de hypothalamus gebied van de hersenen activeert het lichaam vrij te geven chemische stoffen die het dier v

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com