Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe te vertellen als uw huis heeft Vlooien

 

Dierenliefhebbers , luister. Flea seizoen staat voor de deur en gelukkig zal snel voorbij zijn . Als u een kat of een hond die de neiging heeft om in en uit je huis komen , dan loopt u het risico voor een vlooienbesmetting . Dit artikel zal u vertellen hoe je weet dat je vlooien en ook hoe zich te ontdoen van hen.
Wat je nodig hebt
Boorzuur poeder
Instructions
1

Als je 've merkte elke kleine , zeer jeukende beten die niet lijken om weg te gaan, maar vermenigvuldig op je voeten , enkels en onderbenen en u zelf een huisdier , je zeer waarschijnlijk een huis met vlooien .
2

Ten eerste , de behandeling van uw huisdier met een product als Revolution . Er zijn nog andere producten op de markt , maar ze bevatten pesticiden en zijn dus slecht voor uw huisdier en het milieu.
3

In de tweede plaats , de behandeling van uw huis door het behandelen van uw tapijt , de meest waarschijnlijke plaats voor de vlooien om te overwinteren . Boorzuur is een van de beste dingen die je kunt gebruiken . Het is goedkoop , redelijk veilig , en het werkt . Kopen bij Ace Hardware of Home Depot . Bestrooi royaal op uw tapijt en gebruik een bezem om het neer te halen in het tapijt . Laat het zitten voor 5 dagen en vervolgens vacuüm .
4

Voorkom dat uw huisdier en huis van het krijgen van vlooien in de eerste plaats door ofwel het houden van uw huisdier binnen of de behandeling van uw huisdier voordat rommelmarkt seizoen begint . Vraag uw dierenarts wanneer te beginnen met de behandeling , omdat dit kan verschillen per regio.

Populaire artikelen

Cat Koude Informatie

Kat verkoudheid, ook wel bekend als URIs ( bovenste luchtwegen ) , komen vaak voor in zowel binnen als buiten katten. Gezonde katten kunnen krijgen over een koud in een paar dagen, maar sommige katten , waaronder kittens en senioren , mogelijk hulp nodig . Oorzaken Een kat met een verkoudheid kan stoppen met eten . Feline verkoudheid worden veroorzaakt door besmettelijke virussen die worden verspreid van kat tot kat. De twee meest verkoudheid veroorzaken virussen in katten zijn rhinotracheitis

Klik hier

Waarom heeft mijn Kat Heb Roos

? Katten kunnen schaling van de huid ( roos ) voor een verscheidenheid van redenen. Veelvoorkomende oorzaken van huidschilfers van katten onder andere brocante overgevoeligheid, Cheyletiella schurft , mosquito overgevoeligheid , seborroe en zonnebrand . Overgevoeligheid voor vlooienbeten Buiten katten kunnen makkelijk oppikken vlooien . Vlooien hebben meer dan 15 verschillende antigenen in hun speeksel , waarvan vele potentieel een allergische reactie in een kat veroorzaken . Katten die alle

Klik hier

Tekens & amp ; Symptomen van Oor Infecties bij Cats

Als uw kat doen alsof haar oren zijn jeukende of pijnlijke , het kan een oorontsteking of een oorontsteking te hebben. Zichtbare tekenen zoals roodheid , crustiness of zelfs een schimmelinfectie komen ook vaak voor . Infectie v . Ontsteking Een oorontsteking zal altijd een ontsteking . Katten kunnen oorontstekingen en ontstekingen hebben , volgens Uw Cat --Simple New Secrets om een langere, sterkere Life , door de dierenarts Elizabeth M. Hodgkin . Oorontsteking is niet noodzakelijkerwijs ve

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com