Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Clindamycine te behandelen urineweginfecties in Cats

 

Een van de meest voorkomende aandoeningen gezien bij katten is een infectie van de urinewegen . De infectie kan worden veroorzaakt door verscheidene dingen , maar antibiotica zijn meestal nodig om het te genezen . Het gebruik van clindamycine wordt meestal aangeduid , andere antibiotica succesvoller behandeling van de infectie .
UTI

urineweginfecties een veelvoorkomend probleem bij katten . Infecties kunnen worden veroorzaakt door bacteriën alleen of , vaker , blaasstenen dat de bekleding van de blaas irriteren oprichting ervan op infectie . Als er een infectie aanwezig is , zijn antibiotica nodig om de bacteriën te doden en te genezen de aandoening De typische tekenen van infectie zijn frequente lage volume plassen , urineren in ongepaste plaatsen en roodachtig bloed in de urine . Als een van deze verschijnselen worden waargenomen , dient u medische hulp te zoeken voor uw kat als dit is een zeer vervelende of pijnlijke aandoening .

De dierenarts zal vaak een monster van de urine door middel van een steriel proces genaamd een cystocentesis waar een vernaalde wordt gestoken in de blaas door de buik , zodat het monster niet aangetast door de lagere urinewegen . Dit monster wordt naar het laboratorium , waar een bepaling gedaan over de bacteriesoort en de gevoeligheid voor antibiotica verzonden.

clindamycine niet typisch gebruikt voor blaasontsteking bij katten te behandelen , aangezien het niet de meest doden gevonden oorzaak van de infectie van de urinewegen . ( Zie www.drugs.com voor Clindamycine indicaties. ) Het wordt meestal gebruikt voor orale infecties of infecties van het bot . Echter nu de bacteriën die gevoelig is voor clindamycine en het is voorgeschreven . Dit moet worden vastgesteld door een dierenarts al via microscopische analyse . Meestal andere antibiotica zoals Clamamox en amoxicilline ( penicilline beide typen ) het meest effectief , omdat ze hoge concentraties in de blaas bereikt .

Sommige huisdiereigenaren proberen de kosten van een bezoek aan de dierenarts zal Clindamycine te vermijden om hun huisdier wanneer ze denken dat het een urineweginfectie . Dit niet alleen helpt niet de UTI , maar zal vaak leiden tot een ernstige maagklachten in hun huisdier , het veroorzaken van braken en diarree . Braken , diarree , en GI overstuur zijn de meest voorkomende bijwerking van dit medicijn . Indien dit herhaaldelijk wordt gegeven aan een dier dat is het hebben van GI overstuur , kan het dier uitgedroogd en meer ernstige problemen , zoals schade aan de nieren te worden, kan zich ontwikkelen .

Populaire artikelen

Groei van Pasgeboren Kittens

Kittens zijn hulpeloos , blind en doof geboren , met een gewicht van slechts ongeveer 3-5 gram . Ze groeien snel , echter, en de eerste weken zijn cruciaal in hun ontwikkeling . Volledig afhankelijk van hun moeder , kittens snel beginnen om hun onafhankelijkheid te ontwikkelen en beginnen met hun omgeving op hun eigen onderzoeken. Lichamelijke Ontwikkeling Geboren hulpeloos , kittens snel ontwikkelen . Pasgeboren katjes hebben geen tanden , maar ze beginnen te verschijnen in de eerste drie wek

Klik hier

Cat Sour Maag Home Remedy

Een zure maag is een van de meest voorkomende kat kwalen . Terwijl de oorzaken en behandelingen zijn veel , huismiddeltjes zijn een zachte , kosteneffectieve manier om de behandeling te beginnen . Symptomen Katten met zure maag vaak braken of braken voedsel , hoewel sommige gewoon gorgelen . Een plotselinge verlies van eetlust is een andere goede indicatie van zure maag. Als de toestand aanhoudt , is het vaak resulteert in gewichtsverlies en traagheid . Veroorzaakt Terwijl een zure maag kan

Klik hier

Oorzaken van een Cat Braken Every Day

Volgens Cat World , een site voor kattenbezitters , kunnen vele aandoeningen veroorzaken een kat te braken . Sommigen van hen behandeling nodig , maar sommige van hen niet . Eigenaren moeten de kat naar een dierenarts als de kat vertoont andere symptomen , zoals gewichtsverlies , vreemd gedrag of is lethargisch acteren. Als de kat lijkt niet ziek te zijn , behalve voor de dagelijkse braken , kan het niet een ernstig probleem . Rapid Eten Katten die te snel eten kan kort braken na het eten . Ee

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com