Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Wat zijn Feline Astma behandelingen

 

?

Veel van de katachtige astma behandelingen zijn dezelfde als die bij de mens , maar in verschillende doses . Astma kan een zeer ernstige aandoening, voor een kat te zijn . Ze zijn niet groot en astma kan invloed hebben op een klein lichaam zeer snel . Gelukkig heeft de dierenarts hebben een breed scala aan behandelingen om uit te kiezen .
Luchtwegverwijders

Luchtwegverwijders zijn er in twee soorten Sympathomimetica worden gebruikt voor snelle verlichting en voor plotselinge aanvallen , terwijl Xanthines wordt gebruikt ter bescherming van de kat lang termijn. Bronchodilatatoren mag niet worden gebruikt bij een kat die hartproblemen . Bronchodilatoren moeten worden gebruikt in combinatie met steroïden door twee factoren . Luchtwegverwijders alleen gebruikt daadwerkelijk kan helpen in de progressie van astma bij katten en leiden tot longschade omdat Bronchodilatatoren niet de ontsteking te verminderen.
Corticosteroïden

Corticosteroïden zijn de meest gebruikte drugs te controleren astma bij katten . Deze middelen werken door de ontsteking en kan oraal worden toegediend door injectie of door inhalatie . Ze zijn voorzien van Prednisolon , Depo - Medrol en cortisone . Katten kunnen meestal tolereren steroïden , maar er kan nog steeds ernstige bijwerkingen met inbegrip van nierziekte , leverziekte , pancreatitis , diabetes mellitus en gedragsveranderingen .
Antihistamines /Antiserotonins

Cyproheptadine Periactin is een antihistaminicum gebruikt om astma bij katten te behandelen. Vreemd genoeg , is geen antihistaminica van de medicatie die werkt , maar de anti - serotonine gedeelte . Histamine is niet een deel in katachtige astma spelen, maar serotonine doet . Cyproheptadine Periactin simuleert ook de eetlust, zodat u kunt zien de kat eet meer dan normaal .
Leukotrieenreceptoren

leukotrieenreceptoren zich net beginnen te worden gebruikt om astma bij katten te behandelen. Leukotrieenreceptoren kan ernstige bijwerkingen die betrekking hebben op de lever hebben , dus de kat moet zorgvuldig worden gecontroleerd door een dierenarts . Meer tests zullen moeten worden gedaan om vast te stellen hoe effectief de drugs zijn . Leukotriënen kan luchtwegobstructie , verhoogde afscheiding van slijm , bronchoconstrictie en infiltratie van ontstekingscellen in de luchtwegen wand veroorzaken . Als de leukotrieenreceptoren kan helpen bij de bestrijding van deze , zullen ze een lange weg als een katachtige astma behandeling gaan .
Natuurlijke Behandelingen

Er zijn dierenartsen die natuurlijke behandelingen voor astma bij katten voorschrijven . De keuzes zijn vitamine C , vitamine E , levertraan , teunisbloemolie , co -enzym Q 10 , lysine , vitamine B-complex en cranberry . Vitamines kunnen bijwerkingen van voorgeschreven medicijnen hebben dus niet alleen deze om de kat te geven zonder overleg met een dierenarts . Ook de dosering is anders bij katten dan in mensen .

Populaire artikelen

Waarom Kittens Chew on Everything

? Het is normaal voor kittens jonger dan een jaar om op te kauwen als onderdeel van hun natuurlijke ontwikkeling . Ze ontdekken hun tanden , en leren te bijten helpt hen te beschermen in het wild tegen roofdieren . Echter , kan het kauwen van een kitten soms wijzen op een ernstiger probleem . Kinderziektes Een kitten zal kauwen voor comfort tijdens het tandjes krijgen. Alle kittens gaan door een kinderziektes fase , die meestal begint bij ongeveer vier maanden , wanneer zij hun melktanden verl

Klik hier

Insuline pennen voor Cats

Pet eigenaars die katten met diabetes hebben weten hoe uitdagend het kan zijn om die dagelijkse insuline-injecties te geven . Zelfs de meest geduldige kat kan niet meewerkt worden wanneer de procedure is onaangenaam . Insulinepennen kan de oplossing zijn. Heb Verminder kitty gehakketak . Pen vs. Spuit Bij het gebruik van een spuit , zal de insulinedosering moeten worden getrokken in de spuit van de insuline fles . Met een insulinepen , moet u de naald bevestigen , kies de juiste dosering van i

Klik hier

Over Lijnzaadolie voor Feline Diabetes

Veel katteneigenaren vandaag zijn bezorgd over katachtige diabetes en zijn op zoek naar natuurlijke manieren om de ziekte te behandelen . Een supplement wordt aangeprezen is Lijnzaadolie . Het is bekend goed voor de mens te zijn , maar is het goed voor katten? De feiten Feline diabetes wordt veroorzaakt wanneer het lichaam van de kat genoeg insuline om de suiker die van kattenvoer verwerken niet kan produceren . Lijnzaadolie is een rijke bron van Omega 3 vetzuren , vooral ALA (alfa - linoleenz

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com