Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Natuurlijke Behandelingen voor Feline Diabetes

 

Feline diabetes wordt meestal veroorzaakt wanneer het lichaam van de kat onvoldoende produceert insuline . Dit leidt tot symptomen als veelvuldig urineren en dorst . Hoewel diabetes kan invloed hebben op de katten van alle leeftijden en rassen , het is het meest waarschijnlijk optreden bij oudere katten . Hier is wat informatie over natuurlijke behandelingen voor katachtige diabetes .
Instructions
1

Zorg ervoor dat uw kat is gehydrateerd . Feline diabetes resulteert in constant plassen , zodat uw kat zal uitgedroogd gemakkelijk geworden . Hebben altijd vers water beschikbaar is voor uw kat gedurende de dag.
2

Vraag naar elektrolyt therapie. Veel katten die last hebben van katachtige diabetes hebben elektrolyten die uit balans zijn . Een natuurlijke elektrolyt behandeling kan worden verkregen bij de dierenarts .
3

Overweeg alternatieven voor insuline. Hoewel het geven van insuline-injecties is heel gebruikelijk bij katten , veel eigenaren van gezelschapsdieren willen een meer natuurlijke alternatief . Vraag uw medische provider over een natuurlijke orale bloedglucoseverlagende geneesmiddelen .
4

Controleer het gewicht van uw kat. Overgewicht kan de conditie van uw kat nog erger te maken . Schakel over naar een natuurlijke gewicht te beheersen eten en uitgesneden elke tafelresten . Zorg ervoor dat het eten is rijk aan vezels en aanbevolen voor gebruik bij diabetische katachtigen.
5

Verspreid maaltijden in de loop van de dag . Het eten van meerdere maaltijden gedurende de dag in plaats van een of twee kan helpen om de bloedsuikerspiegel onder controle.

Populaire artikelen

Otomite Plus Routebeschrijving voor katten

Oormijten zijn kleine parasieten die ingraven in de zachte , vochtige huid van uw kat de gehoorgang en veroorzaken hevige jeuk . Aanhoudende of intense parasitaire aandoeningen die ervoor zorgen dat de kat gehoorgang gecoat met gedroogde was, dode huid , pus en korsten geworden zijn vruchtboomkanker oor genoemd . Otomite Plus bevat een concentraat van verwoven pyrethrins dat effectief is tegen de meest voorkomende vorm van oormijt bij katten is . Symptomen Verdachte mijten wanneer uw kat krabt

Klik hier

Wat zijn de namen van alle soorten wormen Kittens Could Have

De verschillende soorten wormen die kittens --- rondwormen , haakwormen , lintwormen en hartworm infecteren --- kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen . Diarree is vaak de eerste en meest opvallende symptoom van wormen . Als u vermoedt dat uw kitten besmet is , brengt u het naar een dierenarts meteen. In sommige gevallen , de enige manier om zich te ontdoen van wormen is via recept antibiotica . Voorkom dat uw kitten van het krijgen van een worm door het behandelen van vlooien , muizen , v

Klik hier

De verschillende soorten Gezondheidsproblemen voor Indoor & Outdoor Cats

Er zijn meer katten in westerse huishoudens bewaard dan enig ander dier , volgens Dennis Turner in The Domestic Cat : De Biologie van zijn gedrag . Turner stelt dat de kat bevolking in 1996 in de Verenigde Staten was 59,1 miljoen . Bestaat enige controverse over de beste kat zorgpraktijken . Veel eigenaren laten katten naar buiten te gaan , terwijl anderen houden katten binnenshuis . De ASPCA pleit dat katten alleen binnenshuis worden gehouden , met zorgvuldig gecontroleerde blootstelling buite

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com