Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe word je een Animal Acupuncturist

 

Acupunctuur is een modaliteit van de traditionele Chinese geneeskunde die inhoudt dat het stimuleren van de belangrijkste punten op het lichaam door het inbrengen van speciale naalden . Acupunctuur is gebruikt om een ​​grote verscheidenheid van medische aandoeningen . In sommige dieren het is aangevraagd ademhalings- en spijsverteringsproblemen , pijn en andere aandoeningen . Om acupunctuur uit te voeren op dieren moet u een gespecialiseerde opleiding te verwerven.
Instructions
1

Bepaal uw professionele status en behoefte . De meeste dierlijke acupuncturisten zijn dierenartsen of veterinaire technici. Als u niet een professional in een van deze gebieden , vindt u het misschien moeilijk om een ​​trainingsprogramma te voeren of zoek een praktijk locatie .
2

Bepaal dat acupunctuur is de behandeling modaliteit u wilt oefenen . Om te trainen als een acupuncturist moet je een interesse in en respect voor alternatieve medische therapieën in het algemeen en de Chinese geneeskunde in het bijzonder hebben . Acupunctuur zal vereisen dat u om te werken met de terminologie en concepten die niet algemeen bekend bij mensen uit westerse culturen .
3

Kies een training programma dat geschikt is voor u . De keuze van het programma zal afhangen van uw professionele achtergrond en in het veld , de locatie en het type van de certificering die u nodig heeft . Andere factoren om te overwegen zijn de programma-eisen , de kwaliteit van het onderwijs , en het professionele succes van dit programma doorlopen .
4

Breng aan op het programma van uw keuze . Beter nog , van toepassing zijn op meerdere programma's , zodat u meer opties om uit te kiezen uit zal hebben . Wanneer u het programma in te voeren , leer alles wat je kunt. Voltooi alle opdrachten ; betrekken jezelf geheel in uw onderwijsprogramma. Stel alle vragen die u maar kunt bedenken. De opbouw van sterke relaties met uw docenten en medestudenten . Wanneer u uw opleiding hebt afgerond , bent u klaar om acupunctuur toe te voegen aan uw repertoire van professionele vaardigheden.

Populaire artikelen

Zijn Anjers Giftig Cats

? Anjers zijn kleurrijke bloemen die huizen en tuinen te verfraaien , maar katteneigenaren moeten denken voordat ze rond hun huizen. De Amerikaanse Vereniging voor de Preventie van Wreedheid tegen Dieren waarschuwt dat anjers zijn giftig voor katten. Toxiciteit Anjers of Dianthus caryophyllus , zijn mild giftig voor katten en andere huisdieren , volgens Pet Place . De ASPCA bevestigt dat ze bevatten een onbekende aandoening die toxische reacties bij katten veroorzaakt. Danger Katten kunnen p

Klik hier

Symptomen van een kat in de buurt Death

Veel katten kunnen leven tot 18 jaar , zodat ze vaak verliezen is schrijnend . Als uw kat tekenen van een bepaalde ziekte , zoek gekwalificeerde onmiddellijk medische hulp , maar als uw huisdier is oud en komt aan het einde van haar leven , hier zijn enkele tips die u kunnen helpen vertellen wanneer haar tijd is gekomen. Verliest Eetlust Een kat in de buurt van het einde zal vaak interesse in eten en drinken te verliezen. Als een kat ernstig ziek is , hij niet meer geïnteresseerd is in voedsel

Klik hier

Oorzaken van een Cat Braken Every Day

Volgens Cat World , een site voor kattenbezitters , kunnen vele aandoeningen veroorzaken een kat te braken . Sommigen van hen behandeling nodig , maar sommige van hen niet . Eigenaren moeten de kat naar een dierenarts als de kat vertoont andere symptomen , zoals gewichtsverlies , vreemd gedrag of is lethargisch acteren. Als de kat lijkt niet ziek te zijn , behalve voor de dagelijkse braken , kan het niet een ernstig probleem . Rapid Eten Katten die te snel eten kan kort braken na het eten . Ee

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com