Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe om Cat's Age Convert to Human Years

 

Als u een kat voor een huisdier en wilt weten hoeveel kaarsen te houden op haar volgende verjaardag cake, kun je niet zijn leeftijd tellen in menselijke jaren . Je moet ze vertalen in cat jaar .
Instructions
1

schatten hoe oud je kat is . Dit zal ook makkelijk als je de kat als een kitten . Als dit niet uw dierenarts kan schatten hoe oud de kat is door te kijken naar zijn tanden en andere lichaamsdelen .
2

Uw kat ontwikkelt fysiek en seksueel binnen de eerste 12 maanden van zijn leven leven . Een mens bereikt dit punt op ongeveer 15 jaar oud . Dus voeg 15 mensenjaren aan de leeftijd van uw kat voor het eerste jaar van haar leven .
3

Voeg nog 9 mensenjaren om het leven van uw kat op de tweede verjaardag van uw huisdier . Uw kat heeft de looptijd van een persoon die de leeftijd bereikt 25.
4

Voeg 4 mensenjaren aan de leeftijd van de kat voor elke verjaardag van de twee van u te vieren na de tweede verjaardag van uw kat.

Populaire artikelen

Hoe maak je een Splint zetten Tail een Cat's

Secure gewond staart van uw kat met een spalk . Omdat een kat beweegt zijn staart rond de hele tijd , de schade loopt een hoog risico te worden verergerd . De gewonde staart heeft bescherming van wordt gestapt of uit het raken van een muur. Aangezien de meeste katten niet willen dragen van een spalk op hun staart , moet u een oogje houden op het dier te houden en schelden wanneer het probeert om de spalk te verwijderen . Pet MD adviseert het plaatsen van een speciale halsband op de kat om te voo

Klik hier

Hoe te genezen Cat Blaasontsteking

Feline cystitis is een pijnlijke en potentieel dodelijke aandoening die katten van alle leeftijden en geslachten treft. Helaas is er geen behandeling voor deze aandoening , zoals het gewoonlijk komt en gaat in de loop van het leven van de kat. Echter, als katten die deze aandoening hebben ontwikkeld worden behandeld met spoed door een dierenarts , ze kunnen de aandoening overleven . En een paar eenvoudige veranderingen in levensstijl voor het huisdier kan helpen voorkomen dat frequente recidieve

Klik hier

Oorzaken van een Cat Braken Every Day

Volgens Cat World , een site voor kattenbezitters , kunnen vele aandoeningen veroorzaken een kat te braken . Sommigen van hen behandeling nodig , maar sommige van hen niet . Eigenaren moeten de kat naar een dierenarts als de kat vertoont andere symptomen , zoals gewichtsverlies , vreemd gedrag of is lethargisch acteren. Als de kat lijkt niet ziek te zijn , behalve voor de dagelijkse braken , kan het niet een ernstig probleem . Rapid Eten Katten die te snel eten kan kort braken na het eten . Ee

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com