Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe te toevoerkracht een Cat

 

De dierenarts overhandigt een eigenaar een paar spuiten en legt uit dat het eten en /of water nodig heeft om dwangvoeding om de kat te zijn . Force - voeden van een kat is geen gemakkelijke taak . Het vergt tijd en geduld voor u en uw kat . Het basisidee is om het stress-vrij te houden voor de kat terwijl het geven van uw kat de juiste hoeveelheid van Madame voeding. Wat je nodig hebt
Spuiten
Nat kattenvoer
Kleine Microwaveable Bowl
kleine Lepel
Water
Paper Handdoeken
vochtige doek
Aangewezen Handdoek voor uw kat
Instructions
1

Schik het gebied waar je naartoe gaat om te proberen om uw kat te voeden . Simpel gezegd , dit gaat rommelig te zijn , totdat u en uw kat beter in geworden en zelfs dan is het nog steeds gaat om opruimen nodig . Bedek het gebied en een voorraad op keukenpapier .
2

Was uw handen .
3

Bereid het voedsel, zodat het door de spuit kan worden geduwd . Plaats het bedrag dat u van plan bent om de kat te voeden in een kleine plastic kom en warmte . Pureer nat kattenvoer dat brokken heeft . In een magnetron , vuur 10 seconden toe en roer tot er geen hete delen zijn in de voedingsindustrie . Voeg een kleine hoeveelheid water voedsel dus het wordt meer als een beslag en zet apart .
4

Controleer de temperatuur van de kat eten als je een melkfles zou testen. Als u zich zorgen over de temperatuur , dan wachten tot het eten is kamertemperatuur te voeden om uw kat .
5

Breng uw kat naar het gebied . Bij het afhalen van uw kat up , iets zeggen om de kat te beginnen met het helpen van de kat associëren de woorden met wat er gaat gebeuren . Een zin als " Time to Eat " werkt .
6

Ga achter of straddle uw kat of aan de zijkant van uw kat , zodat je het gezicht van je kat kan zien, maar uw kat naar buiten gericht is . Partners moeten aan de andere kant in de buurt van de kat staan ​​. Vermijd staan ​​voor de kat , zodat de kat voelt zich niet boxed in . Als u vindt dat u nodig hebt om uw kat te beperken , wikkel ze in een handdoek of een oude kussensloop .
7

Begin uw kat . Sommige katten alleen een zachte kleine start en kunnen bijvoorbeeld voedsel dat op hun eigen met uw hulp . Begin met het deppen een beetje van het kattenvoer op je " pink " vinger. Nu voorzichtig gebruik een van je andere vingers om duw de lip omhoog aan de kant van de kat mond , midden weg naar de achterkant van de mond. Duw voorzichtig een deel van het voedsel in de mond van de kat , zodat hij klimt door de natuurlijke opening hebben ze in de buurt van dat gebied . Zeg iets als " Food" in een vrolijke stem. Prijs uw kat voor het eten van het voedsel en aai hem . Het is mogelijk dat uw kat op dit punt kan eten uit je vingertoppen . Moedig uw kat om dat te doen .
8

Overschakelen naar de spuit . Sla de spuit totdat de kat is niet geïnteresseerd in het eten op hun eigen. Vul de spuit met kattenvoer , te beginnen met kleine hoeveelheden die gemakkelijk te hanteren zijn .
9

Plaats de spuit in de zijkant van de mond van de kat , met als doel voor de rug diagonaal (niet zo veel als om eventueel stikken de kat) en duw voorzichtig een kleine hoeveelheid in de mond van uw kat . Prijs uw kat en zeg " Food" in een vrolijke stem. Anderen hebben gevonden dat hefkop een kat en spuit het voedsel een hoek vanaf de voorzijde van de mond werkt ook goed . Als u ook het toedienen van water , gebruik deze zelfde methode.
10

Geef uw kat de tijd om het voedsel of een pauze te slikken als dat nodig is . De persoon het voeden van de kat nodig heeft om geduldig te zijn . Dit gaat om een langzaam proces zijn . De kat nodig pauzes en tijd om te slikken . De kat kan willen om rond te lopen voor een moment als het gebied het toelaat.
11

Reinig uw kat . Zodra u klaar bent met het voeden van uw kat , prijs hem terwijl de kat mond, gezicht en voorpoten te vegen met een natte doek . Follow-up met een droge handdoek .
12

Laat uw kat uit het gebied .

Populaire artikelen

Frostbite op Cats

Frostbite treedt op bij katten als gevolg van blootstelling aan bevriezing of temperaturen onder het vriespunt . De eerste lichaamsdelen van de kat heeft dit betrekking op de uiteinden van de oren , de poten en de staart . Betekenis Niet alleen bloedtoevoer zuurstof naar weefsels van de kat , het biedt ook warmte . Als een deel van uw kat lichaam, zoals haar oor , wordt het heel koud , zal de bloedvaten in dat gebied vernauwen te kunnen sparen lichaamswarmte . Er wordt dan minder bloedtoevoer

Klik hier

Frontline Plus Informatie

Frontline Plus biedt behandeling en bescherming tegen vlooien en teken voor honden en katten . Hoewel dit geneesmiddel is effectief in het houden van vlooien en teken op afstand , er is belangrijke informatie om te volgen voor de toepassing , dosering en bijwerkingen. Toepassing Er is een Frontline Plus formule voor katten en vier verschillende keuzes voor honden op basis van gewicht . Frontline Plus eenmaal per maand op de huid aan de achterkant van de nek . Er zijn geschikte formules voor ho

Klik hier

Hoe maak je een Splint zetten Tail een Cat's

Secure gewond staart van uw kat met een spalk . Omdat een kat beweegt zijn staart rond de hele tijd , de schade loopt een hoog risico te worden verergerd . De gewonde staart heeft bescherming van wordt gestapt of uit het raken van een muur. Aangezien de meeste katten niet willen dragen van een spalk op hun staart , moet u een oogje houden op het dier te houden en schelden wanneer het probeert om de spalk te verwijderen . Pet MD adviseert het plaatsen van een speciale halsband op de kat om te voo

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com