Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe maak je een Cat's Inflammatory Bowel Disease Beheer

 

hevig braken en diarree kan betekenen dat een kat heeft een inflammatoire darmziekte . Cellen die verantwoordelijk zijn voor ontsteking en immuunreacties verplaatsen naar het slijmvlies van de maag en darmen , waardoor ze dikker belemmeren vermogen van de darmflora te absorberen en voeding bewegen . Er is weinig bekend over de oorzaken , maar zodra de diagnose is gesteld , kan een dieet en medicijnen helpen bij het beheren van een kat inflammatoire darmziekte .
Instructions
1

Neem uw kat naar de dierenarts . Een lichamelijk onderzoek en bloed- en urineonderzoek zijn meestal de eerste stappen in de diagnose . Uw dierenarts sluit andere mogelijke problemen, zoals voedsel gevoeligheden , parasieten of andere meer ernstige ziekten zoals nierziekte , diabetes of kanker . Als bloedonderzoek en urineonderzoek voorzien niet in een definitieve diagnose , wordt een biopsie meestal nodig .
2

Verander de voeding van uw kat. Omdat allergieën kunnen bijdragen of verergeren ontstekingsdarmziekte , kan de dierenarts een speciaal dieet voor kat voorschrijven . Mogelijk moet u uw kat speciale kattenvoer voeden met beperkte ingrediënten , verminderd gehalte gluten en minder vet. Een veel voorkomende truc is om de kat voedingsmiddelen die het nooit heeft gegeten , zoals groene erwten en konijn geven . Een nieuw dieet worden gegeven enkele weken te werken . Sommige dierenartsen suggereren ook het geven van uw kat zemelen of een ander vezelrijk supplementen .
3

Geef uw kat de medicijnen die door uw dierenarts voorgeschreven . Één of meer medicijnen nodig zijn om uw kat comfortabeler door regeling van de symptomen maken . Drugs en ​​doseringen kunnen veranderen , afhankelijk van hoe goed je kat reageert . Medicijnen kunnen omvatten steroïden zoals prednison , antibiotica zoals amoxicilline of Flagyl , immunosuppressie drugs en ​​zelfs kleine doses van over-the -counter antacida of middelen tegen diarree . Verwacht veranderingen in de frequentie , hoeveelheid en soort medicatie of er een medicijn niet het gewenste resultaat of wanneer er een risico op bijwerkingen . Sommige katten vereisen medicatie voor de rest van hun leven aan chronische inflammatoire darmziekte te beheren .
4

Monitor gewicht , voeding en wateropname en de kattenbak het gedrag van je kat. Als het braken en diarree blijven of hervatten , raadpleeg dan de dierenarts .

Populaire artikelen

Cyproheptadine en Kat eetlustopwekker

Cyproheptadine , ook wel bekend als Periactin , is een antihistaminicum dat kan worden voorgeschreven voor katachtige astma en allergieën . Er is echter ook gevonden eetlust kat stimuleren . Cyproheptadine als eetluststimulator Cyproheptadine blokken serotonine, die anorexia veroorzaakt op een hoog niveau . Volgens een studie uit 2000 in Madrid , Spanje , kunnen mensen met een high- afvalstoffen in het bloed als gevolg van nierproblemen een verlies van eetlust ervaren als gevolg van hoge serot

Klik hier

Hoe de zorg voor een kat met cerebellaire hypoplasie

cerebellaire hypoplasie ( CH ) is een katachtige neurologische ziekte waarbij kittens worden geboren met een onderontwikkelde cerebellum , het deel van de hersenen dat de balans , spieren en coördinatie regelt . De ziekte is permanent en kan niet worden behandeld , maar is meestal niet levensbedreigend. De ernst van de CH kan variëren van zeer mild tot extreem . Katten met CH hebben problemen met balans en spiercontrole , die het vermogen van de kat om te lopen , rennen en springen kan beïnvloed

Klik hier

Gevaren voor de gezondheid van het houden van honden en katten

Terwijl de honden en katten gezelschap en troost kan bieden aan hun eigenaars , moeten mensen ook niet vergeten dat ze ook kunnen oefenen enkele dodelijke ziekten . Huisdieren moeten worden geselecteerd in overeenstemming met de eigenaar huidige gezondheidstoestand en op basis van het al dan niet andere huisdieren zijn al in het huishouden . Ziekten die via Algemeen Contact gezondheid van uw huisdier kan uiteindelijk invloed hebben op uw eigen . Zwangere vrouwen moeten kattenbakvulling te verm

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com