Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe de zorg voor een stervende Kat

 

Het verlies van een geliefd huisdier is erg moeilijk. Echter , de zorg voor uw kat tijdens haar laatste dagen is een daad van onbaatzuchtige liefde en mededogen . Naast het leveren van u met een paar laatste gedeelde momenten met uw geliefde huisdier , het zal ook bieden u de kans om uw kat met de best mogelijke kwaliteit van leven te bieden tijdens haar laatste dagen en om haar een zachte dood te geven .
Instructions
1

Neem uw kat naar een dierenarts onmiddellijk als u één of meer van de volgende tekenen van gevaar : ademhalingsproblemen, problemen met plassen of ontlasten , verlies van eetlust , overmatig braken , diarree , moeite met zien en horen , bloeden , grote pijn of ongemak tijdens het verplaatsen , aanvallen of stuiptrekkingen , gebrek aan respons of atypisch gevaarlijke of oncontroleerbaar gedrag.
2

Hier krijg je een diagnose van uw dierenarts , zelfs als u slecht nieuws dread . Uw dierenarts kan de ziekte of letsel verduidelijken, en een prognose , met inbegrip van mogelijke behandelingen , pijn of ongemak uw kat kunnen hebben nu of later en hoeveel tijd uw kat . Bespreek alle opties , met inbegrip van de inspanning en kosten. Sommige katten vereisen speciale voedsel , medicijnen zoals pillen en injecties , vochttherapie , reinigen van wonden of het voeden met de hand. Deze informatie zal u helpen de best mogelijke beslissingen in het belang van uw kat in deze moeilijke tijd en helpen u voor te bereiden op de komende dagen .
3

Praat met familie en vrienden . Je moet hun steun en ze moeten in het reine met de ziekte van de kat en de naderende dood komen . Bespreek de diagnose en de opties en beslissen wat de beste manier om te zorgen voor uw kat te nemen .
4

Houd uw kat zo gelukkig en comfortabel mogelijk te maken. Als uw dierenarts goedkeurt , geef haar speciale traktaties . Sommige katten kunnen slapen meer en kijken voor rustige geïsoleerde ruimtes om te rusten en zich te verstoppen . Beperk lawaai, stress en contact dat de kat zou kunnen schrikken . Zorg ervoor dat alle kinderen in het huishouden te begrijpen dat de kat ziek is en zorg ervoor dat ze behandelen hun vriend zacht en vol mededogen .
5

Beslis zelf wanneer u laten gaan . Dit is wanneer de medicatie de pijn van uw kat niet meer kan beheersen . Katten kunnen pijn tonen door te huilen , snel ademen , het niet meer te eten of aangeeft ongemak wanneer je hem aanraakt . Een stervende kat kan ook in shock raken . Beslis snel en te handelen , zodat de kat leed - en uw eigen niet langer dan nodig blijven . Vergeet niet dat zo veel als het pijn doet aan de beslissing om uw kat te laten inslapen maken , je doet het uit liefde .
6

Neem contact op met uw dierenarts en de nodige maatregelen om de kat te euthanaseren . Mogelijk moet u zorgvuldig te transporteren de kat naar de dierenarts ziekenhuis , hoewel sommige dierenartsen bij u thuis zal komen .
7

Voorkom dramatische en uitgesponnen " afscheid " dat de kat zou traumatiseren . Het welzijn van de kat staat voorop .
8

Beslis of je zal worden blijven met de kat . Er is geen deugd of schaamte in deze beslissing . Dierenartsen hebben ervaring en mededogen en zal uw kat te behandelen met grote zorg. Als u besluit te blijven , zal u worden verzonden in een eigen kamer . Uw dierenarts of een technicus zal met je praten over de procedure . Zij kunnen uw kat te nemen in een ander gebied in het kort om hem te onderzoeken en te beheren pijnstillers en sedativa . Zij zullen uw kat terug te brengen naar je voor een laatste afscheid. Als u besluit om te wachten in de lobby , zal de dierenarts laten weten wanneer het voorbij is .
9

Denk na over hoe je wilt om te gaan met het lichaam van uw kat. Veel faciliteiten bieden een aantal opties , met inbegrip van begraven en cremeren . De veterinaire ziekenhuis kan u helpen met arrangementen.
10

Treur . Het is natuurlijk en begrijpelijk om beroofd te voelen na het verlies van uw geliefde metgezel . Vergeet niet dat, hoewel je nu pijn doet , uw kat niet . De tijd zal helpen en er zijn veel middelen beschikbaar om u te helpen herstellen van uw verlies . Zoals het verdriet verdwijnt , zul je beginnen om alle gelukkige tijden herinneren met uw geliefde kat en het goede leven dat je hem gaf .

Populaire artikelen

Waarom een kat is Urineren op Mensen & Dingen

Het is een veelgehoorde klacht dat sommige katten beginnen te plassen op mensen en dingen in hun huis , de meeste keren dat dit begint vrij plotseling en tot ver in de volwassenheid van de kat. Dierenartsen , dier gedragsdeskundigen en eigenaren geven allemaal een hoop tijd om te proberen om dit probleem aan te pakken . Er zijn een aantal oorzaken voor mensen met huisdieren zich bewust zijn van en mensen met katten kunnen ook volgen enkele eenvoudige tips voor dit probleem te vermijden . Eerste

Klik hier

Lung Worms in Cats

Katten zijn onderhevig aan een aantal ziekten , met name katten die veel tijd buiten door te brengen . Infecties met parasieten zoals longwormen zijn zeer goed te behandelen , maar dat ze van groot belang kan zijn om eigenaren en veroorzaken in significante mate lijden aan het dier. The Basics Er zijn verschillende soorten van longworm . Feline longworm wordt over het algemeen uitgevoerd door slakken . Katten samentrekken het meestal na het eten van besmette vogels of muizen . Effecten Terwi

Klik hier

Ratelslang Bites op Cats

Ratelslang bijt op katten worden altijd beschouwd als een noodsituatie , zelfs als de kat een ratelslang vaccinatie heeft ontvangen . Terwijl de beet kan dodelijk zijn , kunnen katten herstellen van ratelslang beten indien gegeven de juiste eerste hulp en behandeling. Symptomen meeste katten gebeten door ratelslangen hebben wonden doorboren op een of beide voorpoten en /of benen , en /of het hoofd. De kat kan lusteloos zijn , en de site kan pijnlijk zijn . Ongeveer 85 procent van de katten geb

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com