Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe te detecteren hypothyreoïdie in Cats

 

Hypothyreoïdie beïnvloedt het endocriene systeem , waardoor de schildklier om bepaalde metabole hormonen overproductie . De aandoening komt het meest voor bij oudere katten . Een eigenaar moet hypothyreoïdie op te sporen in hun huisdieren vroeg om een volledig herstel te verzekeren .
Instructions
1

Kijk voor veranderingen in de eetgewoonten . Gewichtsverlies , zelfs bij het eten meer dan normaal , kan een duidelijk teken zijn. De schildklier maakt overuren , maar het is niet het geven van voldoende voedingsstoffen om het lichaam van de kat. Dit kan een kat veroorzaken om meer te eten en zijn hyperactief en blijven dun.
2

Let op de vacht. Katten hebben de neiging om heel netjes en schoon dieren. Als de vacht lijkt ongewassen of als u merkt dat uw kat stopt het baden kan het een teken van hypothyreoïdie bij katten zijn. Een ander symptoom is over- baden tot het punt van een dunner of kalende van de vacht .
3

Zoeken naar gezondheid tekenen . Het bezitten van een kat en de mogelijkheid om hypothyreoïdie te detecteren bij katten kan makkelijker zijn als je kijken hun gezondheid . Luister naar de hartslag die sneller dan normaal zijn , en kijken om te zien of uw kat gemakkelijk raakt buiten adem . Sommige van deze dingen kunnen dan worden verdoezeld door katteneigenaren als de leeftijd van hun kat , maar het meer dan alleen maar oude dag zou kunnen zijn .
4

Kijk voor overdaad. Als een kat eet en drinkt overmatig , kan dat worden veroorzaakt door een over- actieve schildklier . Hevig braken , diarree , of agressie kunnen u ook helpen hypothyreoïdie op te sporen bij katten .
5

Hier krijg je een bloedtest. Hypothyreoïdie bij katten kan worden gevonden door het testen van het bloed. De dierenarts in staat om hypothyreoïdie te detecteren bij katten door middel van een bloedtest , en te bepalen zal zijn als het een andere ziekte .

Populaire artikelen

Waarom een kat is Urineren op Mensen & Dingen

Het is een veelgehoorde klacht dat sommige katten beginnen te plassen op mensen en dingen in hun huis , de meeste keren dat dit begint vrij plotseling en tot ver in de volwassenheid van de kat. Dierenartsen , dier gedragsdeskundigen en eigenaren geven allemaal een hoop tijd om te proberen om dit probleem aan te pakken . Er zijn een aantal oorzaken voor mensen met huisdieren zich bewust zijn van en mensen met katten kunnen ook volgen enkele eenvoudige tips voor dit probleem te vermijden . Eerste

Klik hier

Feline HIV

Feline Immunodeficiency Virus ( FIV ) is een retrovirus vergelijkbaar met HIV bij de mens. Volgens de Feline Health Center aan de Cornell University , ongeveer 1,5 procent tot 3 procent van de gezonde katten besmet zijn met FIV in de Verenigde Staten . FIV onderdrukt immuunsysteem van een kat en maakt hem vatbaar voor secundaire infecties . Transmission Man katten die vechten met andere mannetjes kunnen worden blootgesteld aan FIV . FIV is besmettelijk van kat tot kat , meestal door bijtwonden

Klik hier

Natuurlijke Flea Behandeling

Soms natuurlijk - zonder chemicaliën - vlooien behandelingen nodig zijn voor katten en hun omgeving . Oudere katten , mensen met allergische reacties op chemische verbindingen , en zwangere of verzwakte katten allemaal profiteren van minder - of geen - blootstelling aan agressieve vlooien - verzorgingsproducten. Er zijn verschillende opties . Waarom Go Natural? Ongewenste reacties op chemische behandelingen komen zelden voor . Niet elke kat kan gifstoffen in verband met veterinaire of over- th

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com