Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe de zorg voor een kat met leukemie

 

Feline leukemie is een retrovirus dat wordt overgedragen tussen katten. Het kan kanker , bloedziekten en immuunsysteemdeficiëntie veroorzaken . De levensverwachting hangt af van wat ziekten de kat ontwikkelt . U kunt helpen om uw resterende tijd samen meer comfortabel voor uw kat en veiliger voor andere katten omheen. Volg deze stappen om de zorg voor een kat met leukemie .
Instructions
1

Houd uw kat permanent binnenshuis . Vanwege zijn verzwakt immuunsysteem , het buitenleven is gevaarlijk voor uw kat . Het voorkomt ook hem van het verspreiden van het feline leukemie virus elke buurtkatten .
2

Laat je kat gesteriliseerd of gecastreerd . Wanneer een zwangere kat is besmet het virus zich verspreidt naar de kittens .
3

Feed haar een evenwichtige voeding . Geïnfecteerde katten hebben het immuunsysteem te stimuleren dat een gezonde voeding geeft hen . Vraag uw dierenarts voor een aanbevolen merk .
4

Breng hem naar de dierenarts kliniek ten minste eenmaal om de zes maanden . Uw dierenarts kan een onderzoek doen om te zien wat de algehele gezondheid van uw kat is en hoeveel achteruitgang is er . Waarschuw de van tevoren kliniek die u brengen in een katachtige leukemie positieve kat , zodat ze maatregelen kunnen nemen om te voorkomen dat andere katten worden besmet .
5

Kijk naar haar op tekenen van ziekte of veranderingen in de gezondheid . Als je alle verschillen opmerkt , bel dan uw dierenarts onmiddellijk .
6

Aan alle katten in uw huishouden getest . Geïnfecteerde katten vaak niet gediagnosticeerd tot nadat ze al de kans om de anderen te besmetten hebben gehad .
7

Bescherm uw niet-besmette katten door ze te scheiden van de ene besmet met katachtige leukemie . Gebruik verschillende food gerechten en kattenbakken . Voorkomen dat ze geen enkel contact met elkaar.

Populaire artikelen

Lintwormbesmettingen in Katachtigen

Lintwormen zijn plat en hebben een hoofd, nek en een groot aantal segmenten die afbreken. Deze segmenten bevatten eieren die nieuwe hosts te vinden of klink op de huidige host , als ze nog in leven zijn bij inname . Hoewel lintwormen leven in het spijsverteringskanaal van de kat is , hebben ze geen spijsvertering hebben zich , volgens de dierenarts Holly Nash . Integendeel, ze voeding via hun huid van de gastheer katachtige . Soorten Er zijn tal van classificaties van lintwormen . De vijf geme

Klik hier

Boorzuur Safe voor katten

? Boorzuur is een mild zuur vaak gebruikt als bestrijdingsmiddel , met name voor hardnekkige besmettingen van katten vlooien . Boorzuur kan giftig zijn voor katten in grote hoeveelheden te zijn , of met blootstelling gedurende lange perioden van tijd, dus direct contact moet worden vermeden . Cats en boorzuur zijn een ongezonde combinatie Identification Boorzuur , die wordt gebruikt in kristal of poedervorm en kan water worden geabsorbeerd , is ook bekend als acidum Boricum of Boorzuur . Het

Klik hier

Progressieve Retina Atrofie in Cats

Progressieve retina atrofie , algemeen genoemd PRA , is een ziekte die geleidelijke afbraak en dood van cellen in het oog veroorzaakt. PRA is relatief zeldzaam bij katten , maar rasechte katten veel vaker dan gewone huiskatten te lijden aan PRA . De incidentie is het hoogst in Abessijnen , hoewel sommige gevallen zijn gemeld in de Perzische en Siamese rassen . Diagnose Andere ziekten of verwondingen kan veroorzaken gelijkaardige symptomen. diagnose PRA gaat het uitsluiten van andere mogelijke

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com