Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe te Trap een Feral Cat

 

Er wordt geschat dat er 70 miljoen wilde katten in de Verenigde Staten . Het maakt niet uit waar je woont zijn er verschillende nabijgelegen dus er zijn een aantal redenen waarom je zou moeten vangen van een wilde kat . Maar , ongeacht de reden , het vangen van een wilde kat moet worden veilig en op een manier dat het gevaar voor beschadiging van zowel u als de kat minimaliseert gedaan . Lees verder om te leren hoe .
Wat je nodig hebt
Humane val
Blanket of donkere handdoek
Dikke handschoenen
Pop - top blikjes tonijn , sardines of andere olie verpakt stinkende aas
Instructions
1

Bepaal wat je gaat doen met de kat nadat deze is gevangen . Als de kat zal worden afgevoerd naar een dierenasiel of dierlijke controle , afspraken maken van tevoren.
2

Lees de instructies aandachtig door over hoe de val goed ingesteld . Er zijn verschillende humane vallen op de markt en zullen elk verschillende eisen hebben . Dit is een belangrijke stap voor uw veiligheid en de kat.
3

Begin om de kat regelmatig te voeden als je dat nog niet hebt gedaan dus . Zorg ervoor dat het levensmiddel op hetzelfde tijdstip en plaats elke dag . Na een paar dagen , zet de uitgeschakelde val, vallen onder de deken of een handdoek , in de buurt van het voedsel , zodat de kat raakt er aan gewend.
4

Bait uw val met behulp van de stinkende vis . Uw specifieke val moeten de instructies over hoe goed aas hebben .
5

Stel je val rond de schemering . Zorg ervoor dat u nooit om uw val onbeheerd achterlaten . Katten kunnen onderkoeling lijden in extreme hitte of verdrinken in de regen stormen. Een onwetende voorbijganger zou de kat los of neem de trap . Blijf uit het zicht , maar dicht genoeg om te weten wanneer je het dier hebben gevangen .
6

Bedek de val met een deken of handdoek verlaten van de ingang van de val blootgesteld . Dit zal helpen kalmeren de kat wanneer deze is gevangen . Draag dikke handschoenen bij het hanteren van de val.
7

Vervoer de val en de kat aan uw vooraf bepaalde bestemming .

Populaire artikelen

Frequentie van Cat Plassen

De frequentie waarmee uw kat plast is een goede indicator van zijn algemene gezondheid . Als je een duidelijke verandering in de frequentie van het plassen van uw kat opmerkt , neem hem mee naar uw dierenarts voor een check -over onverwijld , in geval is indicatief voor een ernstige onderliggende gezondheidsprobleem . Gezonde Plassen Frequentie Urineweginfecties bij katers zijn ernstig. Sommige katten plassen vaker dan anderen, wat telt is dat patroon van plassen van uw kat constant blijft en

Klik hier

Is Phlox Gevaarlijk voor huisdieren

? Omdat voorzichtig zijn over wat te plant kan vrij een poging voor een aantal, maar het vinden van huisdier veilige centrales hoeft niet moeilijk te zijn . Een plant die is veilig te gebruiken rond honden en katten is de tuin phlox . Is Phlox veilig te gebruiken rond huisdieren ? Phlox is volkomen veilig om te planten rond dieren. Echter , kan elke planten behandeld met pesticiden of herbiciden een bedreiging voor honden en katten vormen. Indien onbehandeld de phlox soorten hieronder zijn re

Klik hier

Progressieve Retina Atrofie in Cats

Progressieve retina atrofie , algemeen genoemd PRA , is een ziekte die geleidelijke afbraak en dood van cellen in het oog veroorzaakt. PRA is relatief zeldzaam bij katten , maar rasechte katten veel vaker dan gewone huiskatten te lijden aan PRA . De incidentie is het hoogst in Abessijnen , hoewel sommige gevallen zijn gemeld in de Perzische en Siamese rassen . Diagnose Andere ziekten of verwondingen kan veroorzaken gelijkaardige symptomen. diagnose PRA gaat het uitsluiten van andere mogelijke

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com