Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe maak je een Kitten Vaccineer

 

Wanneer u een nieuwe kitten te krijgen , moet u ervoor zorgen dat het gezond blijft voor vele jaren te komen . Om uw kitten gezond te houden , moet u een afspraak maken om het dier tegen gemeenschappelijke katachtige ziekten vaccineren maken . Vaccinaties voor katten beginnen meestal zes weken en niet uitgesteld meer dan 12 weken . Lees verder om te leren hoe je een kitten te vaccineren.
Instructions
1

Bel uw dierenarts . Zodra u koopt of aan te nemen van uw nieuwe kitten , een afspraak te maken voor uw huisdier in te worden gebracht voor vaccinaties .
2

Laat de kat ingeënt tegen kattenziekte . Hondenziekte vaccin wordt gewoonlijk toegediend in twee doses , 03:57 weken. Kittens zo jong als zes weken kan de hondenziekte vaccin krijgen .
3

Vraag over het combinatievaccin FVRC . Dit vaccin beschermt tegen gemeenschappelijke bovenste luchtwegen infecties die bij katten. Dit wordt ook gegeven in twee doses , drie tot vier weken uit elkaar .
4

Krijg het vaccin tegen hondsdolheid na 12 weken leeftijd . Kittens komen in aanmerking voor de vaccinatie ontvangen voor hondsdolheid als ze ouder zijn dan drie maanden .
5

Meer informatie over optionele vaccins voor kittens . Andere vaccins geproduceerd voor kittens zijn de Feline lukemia virus en het Feline Immunodeficiency virus. Uw dierenarts zal beslissen of uw kitten is het risico van blootstelling aan deze ziekten .

Populaire artikelen

Feline Cystic Ziekte Behandeling

Feline cystische nierziekte of katachtig cystitis , verwijst naar een ontsteking van de blaas een kat en is ook bekend als hetzij feline urologische syndroom of Blaasgruis . Feline cystitis resulteert gewoonlijk in de aanwezigheid van kleine kristallen en bloed in de urine . De oorzaak van blaasontsteking bij katten is niet bekend . Honden en mensen meestal cystitis ontwikkelen van bacteriële infecties , maar katten blaasontsteking meestal geen bacteriën in hun urine . Een droog kattenvoer di

Klik hier

Over hypothyreoïdie in Cats

Feline hypothyreoïdie is een aandoening die de schildklier aantast. De schildklier maakt hormonen die metabolische activiteiten te controleren , en wanneer het stopt met de productie voldoende niveaus van deze hormonen , hypothyreoïdie resultaten . Hoewel deze aandoening zeldzaam is , zal het de kwaliteit van het leven van uw kat aantasten , waardoor het kennen van de symptomen en tekenen is belangrijk om te houden van uw kat gezond en gelukkig door zijn leven. Functie De schildklier produceer

Klik hier

Is tandheelkundige behandeling voor katten nodig?

Als je een korte blik op de tanden van uw kat niet de laatste tijd hebben genomen , kon je in voor een dure verrassing. Geïrriteerd tandvlees en tandbederf zijn niet alleen lelijk en ongemakkelijk voor uw kat , kunnen ze leiden tot grote gezondheidsproblemen, zoals een nierziekte of immunodeficiëntie virus . Reguliere katachtige tandheelkundige zorg is relatief goedkoop en gemakkelijk uit te voeren thuis , dus er is geen reden voor uw kat ( of je portemonnee ) te lijden . Symptomen van Cat Denta

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com