Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe te leven met een gecastreerde Kat

 

De beste keuze is om uw kat te steriliseren , maar als medische aandoeningen te voorkomen dat de procedure , zul je moeten leren leven met het. Gecastreerde katten kunnen een handvol , zelfs wanneer ze niet in vuur . Er zijn manieren om te gaan met hun extra behoeften , maar je geduld en oordopjes nodig om het te maken door .
Instructions
1

Houd de kat binnen te allen tijde. Doe dit zelfs als ze niet in warmte voor de eerste keer is gegaan . Hoe minder een kat is buiten geweest , hoe minder ze naar buiten wil . Train je kat om een indoor kat te zijn . Houd haar op vergrendeling om ongewenste kittens te voorkomen . Hoe eerder je begint , hoe makkelijker het is op je.
2

Haal de kat al haar shots , waaronder katachtige leukemie . Houd haar shots up - to- date , zelfs al is ze een indoor kat. Je weet nooit wat ze zouden kunnen besluiten om tijdens het doen in warmte. Het is duidelijk dat ze niet in haar volle verstand . Een kat die altijd al bang geweest van het buitenleven kunnen ineens besluiten om zichzelf uit een bovenraam te lanceren .
3

Hier krijg je een tweede kat , terwijl uw kat is nog jong . Gecastreerde katten zijn meer territoriaal. Als je ooit wilt een tweede kat , is het makkelijker om ze te integreren , terwijl ze nog jong zijn . Gecastreerde katten hebben de neiging behoeftige en veeleisend te zijn . Sterk overwegen de mogelijkheid van een tweede poes als u van plan op wordt vaak gegaan .
4

'Zet de kat in een rustige kamer als haar huilen krijgt om te veel te zijn . Zonder veel sociale stimulatie moet ze waarschijnlijk gewoon in slaap vallen . Dat is een zegen voor jullie beiden .
5

Praat met uw dierenarts over kalmerende producten voor uw gecastreerde kat. Sprays en plug-in apparaten die kalmerende feromonen uitstoten zijn beschikbaar . Probeer deze wanneer uw kat lijkt overweldigd . Als het zijn in warmte draagt ​​haar uit of als ze gaat door een bijzonder behoeftige fase , kijken of ze reageert positief op deze producten .
6

Bespreek hormoontherapie opties met uw dierenarts als u bezorgd bent over zwangerschap , of gewoon kan het niet meer duren . Het is misschien duurder en meer moeite dan het waard is , afhankelijk van de persoonlijkheid van je kat . Er is mogelijk ook zijn bezorgdheid over de lange termijn effecten op de gezondheid van hormonen .
7

Let goed op de gezondheid van uw kat , maar realiseren dat haar cycli veranderen . Hebben een goede communicatie met uw dierenarts . Valse zwangerschappen zijn mogelijk en zo zijn hormonale veranderingen . Uw dierenarts kan u helpen beslissen wat, als er iets, is de moeite waard zorgen te maken over .

Populaire artikelen

Astma Behandelingen voor katten

Astma bij katten is vrij gelijkaardig aan astma bij de mens : een allergische reactie veroorzaakt ontsteking in de bronchiën , de luchtstroom en veroorzaken ademnood . Astma komt het meest voor bij katten in de leeftijd tussen 2 en 8 , en is twee keer zoveel kans om invloed op de vrouwtjes als mannetjes . Het wordt gekenmerkt door hoesten , piepende ademhaling open mond en in zeer ernstige gevallen , braken . Gelukkig katachtige astma is goed te behandelen . Corticosteroïden Corticosteroïden ,

Klik hier

Bijwerkingen van Torbutrol voor katten

Torbutrol veilig zijn gebruikt als pijnstiller in de diergeneeskunde al jaren . Het is bijzonder effectief als sedativum bij katten vanwege de milde eigenschappen --- snel optreedt in het lichaam van het dier slechts een korte tijd met relatief kleine , behandelbare bijwerkingen . Torbutrol is een effectieve pijnstillers bij katten met weinig bijwerkingen . effecten Torbutrol , de handelsnaam voor butorphanoltartraat , is een opiaat medicatie gebruikt in de diergeneeskunde te onderdrukken hoe

Klik hier

Een overzicht van de Cat Ziekten

Ook als het beste niveau van zorg wordt verleend , katten zijn gebruikt toch bepaalde ziekten . Geen kat is immuun voor ze ziek zijn geworden . Springende symptomen begin is van vitaal belang bij de behandeling van bepaalde kat ziekten . Als niet vroeg op gevangen , kan de ziekte vooruitgang in iets meer te repareren . Katten zijn de geliefde huisdieren van veel mensen. Hondsdolheid Hondsdolheid is een virale ziekte die fataal kan zijn katten , alsmede andere betrokken dier . Hondsdolheid wor

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com