Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe de zorg voor een zwangere Kat

 

Als u een gecastreerde poes ouder dan 5 maanden oud , zal je nodig hebt om na te denken over wat je gaat doen als je kat zwanger wordt . Of, als uw kat is al zwanger bent , wilt u uw zorg aan te passen aan haar behoeften en de behoeften of haar kittens te ontmoeten .
Instructions
1

Een afspraak met uw dierenarts zodra u vinden uw kat zwanger is of als u vermoedt dat uw kat zwanger zou kunnen zijn . Uw dierenarts zal uw kat geven een check-up om te zien of ze gezond is en u vertellen hoe ver ze is. Feline zwangerschap duurt ongeveer 65 dagen , maar net als de mens kan iets korter of iets langer zijn . Tenzij uw kat lijdt letsel of ziekte , zult u niet dierenarts hulp weer nodig .
2

Bespreek dieet met uw dierenarts . In het algemeen , twee weken in de zwangerschap moet je beginnen te mengen in sommige kitten voedsel met uw kat regelmatig volwassen voedsel . Verhoog de ​​kitten voedsel elke week tot ze eet alles kitten voedsel in haar laatste week van de zwangerschap . Uw dierenarts kan u ook een voedingssupplement om uw kat te voeden of aan te bevelen een over-the -counter vitamine.
3

Voed je zwangere kat minstens twee keer per dag in het begin en zo veel viermaal het einde van de zwangerschap . Ze zal waarschijnlijk eet kleine maaltijden, maar zal waarschijnlijk eten meer in totaal dan voordat ze zwanger werd .
4

Bekijk de kat om te controleren of ze geen tekenen van ziekte . Ze kan ochtendmisselijkheid hebben en niet veel eet enkele dagen. Echter, als ze niet drinkt water , eet niet voor meerdere dagen of lijkt te weinig energie voor meerdere dagen, contact opnemen met een dierenarts .
5

Het opzetten van een nest voor haar om te bevallen in twee weken voordat ze verschuldigd is. Je zwangere kat zal een warme en veilige plek die is uit de buurt van mensen en andere dieren nodig hebben . Een grote kartonnen doos met de zijkanten afgeslankt voor een gemakkelijke toegang en gevuld met kussens of dekens werkt goed .
6

Trim de haren rond haar tepels als haar vervaldag dichtbij komt . Dit zal haar in staat stellen om gemakkelijk te verzorgen van nutritionele behoeften van haar kitten nemen onmiddellijk nadat ze zijn geboren .
7

Houd je zwangere kat binnen voor de laatste twee weken van haar zwangerschap . Dit zal ervoor zorgen ze bevalt op een veilige plaats .

Populaire artikelen

Kat Gezondheid en bloederige diarree

Hematochezia , ook wel bekend als bloed in de ontlasting , in uw kat kan een zorg zijn . Dr Bari Spielman stelt dat de vraag of het maar een keer of vaker heeft voorgedaan , is het essentieel dat je dierenarts overleg voor een medische diagnose te zoeken . In de meeste gevallen kan bloed in de ontlasting van kleine oorzaken en een ernstig gezondheidsprobleem niet opleveren . Als er meerdere malen van bloeden of een verhoging van de bloed -uitgang , overleg dan met uw dierenarts meteen. Soorten

Klik hier

Hoe te lintwormen voorkomen

Lintwormen kunnen bestaan ​​bij muizen , mensen , walvissen en alles daar tussenin . Leven en groeien in de dunne darm van de gastheer , deze parasieten variëren in grootte van microscopisch tot meer dan 100 meter lang . Begiftigd met zowel mannelijke als vrouwelijke geslachtsorganen , ze propageren zonder andere lintwormen . Secties van hun gesegmenteerde lichaam afbreken en worden uitgestoten in fecale materie . Eigenaren van gezelschapsdieren het realiseren van hun dier besmet is wanneer het

Klik hier

Demodex in Cats

Demodex - of katachtige schurft - wordt veroorzaakt door een mijt die in haar of huid katten . Er zijn twee soorten mijten : demodex cati en demodex gatoi . Siamese en Birmaanse katten - en Oosterse katten in het algemeen - worden vaker getroffen door schurft mijten . Symptomen Katten met Demodex lijden haaruitval. Demodex is erg ongemakkelijk en aangetaste katten zijn jeukende en depressief . Symptomen kunnen worden gelokaliseerd of gegeneraliseerd . Gelokaliseerde betekent dat een kat heeft

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com