Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe maak je een Cat Stop van Pulling haar Hair Out

 

Wanneer u een persoon te horen zeggen dat ze trekken hun haren uit , weet je ze uiten frustratie bij het ​​omgaan met een moeilijke en stressvolle situatie of probleem . Cats echter eigenlijk trekt grote plukjes haar wanneer ze te maken hebben met stress of lijden aan andere aandoeningen. Haren trekken kan van korte duur of een permanent probleem waarvoor medische behandeling.
Wat je
Onderzoek nodig door een erkende dierenarts
Instructions
Allergie Related haar trekken
1

Houd rekening met de recente veranderingen in uw kat milieu , voedsel , medicijnen of shampoos . Uw huisdier kan kopen van 2

Zoekt behandeling en advies van uw dierenarts te trekken uit haar haar om een jeuk of huiduitslag te verlichten als gevolg van een allergische reactie . . Een dierenarts zal bloed of huid tests uit te voeren om te bepalen of uw kat heeft last van een allergische reactie .
3

Begin elimineren van dingen die zouden kunnen worden een allergische reactie veroorzaakt . Natuurlijk moet u niet stoppen met het geven van medicijnen , zonder de goedkeuring van uw dierenarts , maar u kunt uw huisdier voedsel , shampoos of vlooien behandelingen veranderen .
4

Bevochtig de huid van uw kat en helpen genezen van ontstoken gebieden met een actueel aloë vera gel , als uw kat last heeft van allergieën .
5

Vraag de dierenarts over cortisone -type injecties om uw kat de allergische reacties te verlichten .
6

Zorg de vacht van uw kat is schoon en vrij van matten. Niet alleen borstel uw kat . Gebruik een kam om te controleren of er geen matten neer dicht bij de huid .
Stress Related haar trekken
7

Herinneren elke stressvolle of traumatische gebeurtenis of verandering in uw huisdier routine en milieu . Katten zijn gewoontedieren en vaak alleen de toevoeging van een nieuw dier of persoon op het toneel kan onnodige stress veroorzaken .
8

Vraag de dierenarts als uw kat moet worden met medicijnen om het probleem op te lossen . Als uw huisdier trekt haar haren uit als gevolg van stress , zijn er verschillende medicijnen die kunnen worden gegeven aan de angst van uw kat te verlichten .
9

Speel met je kat en aai hem , geef hem extra aandacht en het zal helpen overwinnen enkele angst.
10

Elimineer stressoren in het leven van uw kat , indien mogelijk. Uiteraard kun je niet ontdoen van een nieuwe echtgenoot of kind , maar je hoeft niet naar de nieuwe pup te houden of deze de oorzaak van uw kat onnodige stress .
11

erkennen dat uw kat kan zijn obsessief-compulsieve , en over- verzorging en haren trekken kan gewoon een gewoonte zijn.
12

Leid uw kat van zijn gedrag . Voeg klimrekken , een vogel feeder , aquaria , speelgoed of kattenkruid om uw kat omgeving . Als de kat is actief in het spel en heeft andere dingen te focussen op , kan het helpen de haren trekken gedrag te verminderen .

Populaire artikelen

Waarom is mijn kat ineens bang voor zijn Litter Mate

? Katten zijn meestal zeer territoriale dieren. De meeste geschillen tussen katten die vriendelijk als nestgenoten waren terug te voeren naar iets dat hun normale grenzen heeft verstoord . Markering , hormonen en grondgebied zijn ground zero in deze voortdurende onderhandelingen tussen kittens als ze volwassen worden . Met wat geduld en liefde , kunt u helpen uw twee katten werken hun verschillen en delen een rustige zandbak . Ongevallen Geschillen en agressie tussen katten kunnen beginnen met

Klik hier

Vaccinatie voor Ringworm in Cats

Ringworm , ook wel dermatophytosis , is geen worm , het is een infectie veroorzaakt door een besmettelijke schimmel die de huid , nagels en haar invloed bij katten . Microsporum canis , de soort ringworm meest bij katten , kan worden voorkomen door vaccinatie . Hoe de kat Gets geïnfecteerd Overdracht van ringworm gebeurt door direct contact met besmette katten , van het gebruik van ongewassen verzorgingsmiddelen en wanneer katten wonen in gebieden waar de sporen van de schimmel aanwezig zijn.

Klik hier

Cosequin & blaasproblemen

Cosequin voor katten is een product dat veel mensen verwart . Hoewel het eerst werd ontwikkeld en blijft het als gezamenlijke gezondheidssupplement wordt ook gebruikt om de blaas gezondheid te bevorderen . Wat het doet De laagmoleculaire chondroïtinesulfaat gevonden in Cosequin stimuleert de aanmaak van kraakbeen en beschermt de integriteit van bestaande kraakbeen . Terwijl de betekenis hiervan voor gezamenlijke gezondheid is vrij duidelijk , de betekenis voor de blaas gezondheid is minder.

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com