Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe maak je een Kitten met een luchtweginfectie nurse

 

Feline bovenste luchtweginfectie is een zeer besmettelijke ziekte die de neus en sinussen van katten en kittens beïnvloedt . Het is gebruikelijk in uit tehuizen of meerdere katten aangenomen dieren en bij kittens gered van verdwaalde populaties. Als uw kitten ontwikkelt een bovenste luchtweginfectie ( URI ) , moet je het terug gezond te maken en let op waarschuwingsborden dat een behoefte aan
ziekenhuisopname . Wat je nodig hebt
Een warme , tochtvrije ruimte kunnen wijzen uit de buurt van andere katten
Katoen ballen
kamer vaporizer
Pediatric neusspray
Instructions
1

Let op symptomen van het kitten . Milde gevallen van bovenste luchtweginfecties lijken op een gewone verkoudheid bij de mens , met tranende ogen en niezen . In ernstige gevallen kan het kitten kan hoge koorts , uitdroging , zweren en verlies van eetlust ontwikkelen . De kitten moet worden gezien door een dierenarts om de ernst van de zaak te bepalen.
2

Neem de kitten naar de dierenarts , zodat ze antibiotica kan voorschrijven . Antibiotica zal niet ontdoen van de URI , maar ze kunnen voorkomen dat ernstige secundaire bacteriële infecties .
3

Houd het kitten gescheiden van andere katten in een warme , tochtvrije ruimte . Bovenste luchtweginfecties zijn zeer besmettelijk en kan worden verspreid via lichaamsvocht , kattenbakvulling pannen , voedsel en water gerechten , lucht overgedragen druppels en menselijke handen en kleding .
4

Gebruik een watje bevochtigd met warm water voor de ogen en de neus vrij van afscheiding houden . Veeg heel voorzichtig droog , vastgeroeste afvoer verwijderen.
5

Stoom de badkamer door het uitvoeren van de douche op de heetste temperatuur instelling en zitten daar met het kitten voor ongeveer 15 minuten . Dit zal gemak files te helpen . Zorg ervoor dat het kitten om haar te voorkomen van het krijgen in de buurt van het water vast te houden.
6

Gebruik een kamer verdamper in de ruimte waar de kitten blijft om door te gaan verlichten verstopte neus . U kunt de plug-in ras te gebruiken met mentholated inserts .
7

Verlicht een verstopte neus met een pediatrische neusspray . Gebruik het voor een maximum van 4 dagen ; aan de slijmvliezen uitdrogen .

Populaire artikelen

Allergieën voor Flea Dip

Uw kat kan vlooien hebben als je overmatig krabben , plekken op de huid , en over- likken merken. Als uw kat heeft vlooien moet u uw huis en de behandeling van uw kat . Was beddengoed en kleren in heet water . Vacuüm tapijten . Behandel tapijten met een vlo doden poeder. Tekenen bezit van een outdoor kat is het gebruik van vlooien behandeling . Flea dips zijn een effectieve manier om vlooienbesmetting te behandelen. Als u de aanwijzingen op de vlo dip container , of uw huisdier behandeld door

Klik hier

Giardiasis in Cats

Giardia zijn eencellige parasieten die de dunne darm van katten, honden en mensen binnen te vallen. Volgens PetEducation.com meeste veterinaire onderzoekers zijn van mening dat, hoewel veel katten dienen als gastheer voor giardia organismen weinigen ontwikkelen van de ziekte veroorzaakt door de parasiet . Kenmerken Volgens Pawprints en Purrs , Inc. gezonde katten waarschijnlijk giardiasis ontwikkelen . Het gebeurt meestal in grote groepen dieren in de opvang , catteries of dierenwinkels . Tra

Klik hier

Instructies over waar te Cleaner Zet in Oor een Cat's

Katten zijn zo onafhankelijk en zelfvoorzienend , het is gemakkelijk om te vergeten dat een deel van hun reguliere zorg wekelijkse oor onderhoud moeten betrekken . Het is inderdaad belangrijk om regelmatig te inspecteren de oren van een kat voor overmatig oorsmeer , puin , ontsteking of infectie . Voor sommige katten , moet reinigen tot een deel van wekelijkse verzorging praktijk. Als consequent gedaan , kalm en vol vertrouwen en in een aangename en comfortabele omgeving , kan deze routine een p

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com