Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe de zorg voor een Newly Declawed Kat

 

Declawing is een chirurgische ingreep uitgevoerd door een dierenarts , terwijl de kat is onder narcose . Deze operatie is blijvend. In het algemeen worden alleen de voorste klauwen verwijderd omdat de achterpoten worden niet zo vaak gebruikt voor krassen . Je hebt een verantwoordelijkheid als eigenaar van een huisdier te verzorgen voor uw nieuw declawed kat .
Wat je
krant of niet- korrelige nest Need
Instructions
1

Volg alle zorg instructies van uw dierenarts . Deze zijn specifiek voor uw kat en zijn situatie .
2

Geef alle pijnstillers om uw kat op de opgegeven door uw dierenarts tijden . Uw nieuw declawed kat gaat worden in de pijn voor minstens een paar dagen en deze medicijnen kan haar helpen om meer comfortabel.
3

Vervang de kattenbakvulling met ofwel verscheurde krant of niet -granular nest tijdens het genezingsproces . Als hij niets zal gebruiken, behalve kattenbakvulling , bel dan uw dierenarts voor advies. Een optie is om hem te laten gebruik maken van de reguliere nestje en dan zachtjes te wassen alle overblijfselen van zijn poten na elk gebruik. Dit vereist dat u in de gaten houden op je nieuw declawed kat om ervoor te zorgen dat u kunt zijn poten af te spoelen meteen.
4

Houd uw kat uit springen van meubilair en hoge zitstokken . De landing van deze sprongen kunnen bloeden en pijn veroorzaken . Na genezing , moet ze in staat zijn om rond te springen als normaal.
5

Houd een papieren handdoek om haar poot als bloeden optreedt . Gebruik zachte druk gedurende 5 tot 10 minuten . Als het bloeden niet stopt of als je denkt dat ze gewond zichzelf , bel dan uw dierenarts .
6

Houd uw nieuw declawed kat binnenshuis voor het hele genezingsproces. Het is aanbevolen dat je hem binnen te houden , zelfs na genezing is voltooid . Terwijl de achterkant klauwen hoogstwaarschijnlijk nog steeds en kan gebruikt worden in geval van nood , hij niet de volledige bescherming die een outdoor kat moet hebben.
7

Bel uw dierenarts als de poten kijken gezwollen of indien bloeden komt vaak voor . Ook bellen als uw kat heeft moeite bij het lopen na 5 dagen of indien zijn algemene gezondheid afneemt.

Populaire artikelen

Cat Herpes

Feline herpes is bekend onder verschillende namen, waaronder katachtige virale rhinopneumonie , of FVR en katachtige herpesvirus type 1 , of FHV - 1 . Wat ook de naam , het beschrijft een virus dat verantwoordelijk is voor de meeste katten bovenste luchtweginfecties . Deze bijzondere soort van herpes virus kan slechts worden genomen tussen en infecteren katten , en geen gevaar voor honden of mensen die leven met de besmette kat . Risicofactoren Uw platte neus kitty kan meer ernstige symptomen .

Klik hier

Tekens & amp ; Symptomen van Oor Infecties bij Cats

Als uw kat doen alsof haar oren zijn jeukende of pijnlijke , het kan een oorontsteking of een oorontsteking te hebben. Zichtbare tekenen zoals roodheid , crustiness of zelfs een schimmelinfectie komen ook vaak voor . Infectie v . Ontsteking Een oorontsteking zal altijd een ontsteking . Katten kunnen oorontstekingen en ontstekingen hebben , volgens Uw Cat --Simple New Secrets om een langere, sterkere Life , door de dierenarts Elizabeth M. Hodgkin . Oorontsteking is niet noodzakelijkerwijs ve

Klik hier

Typische kosten van een castratie een Mannelijke Kat

De kosten van castratie van een kater kan sterk variëren tussen verschillende aanbieders, zodat het gevaar van teveel betalen voor de dienst is altijd op de loer om de volgende hoek . Maar met een beetje onderzoek, kunt u goedkopere alternatieven die dezelfde kwaliteit van dienstverlening en resultaten te leveren vinden . Feiten castreren een kater operatief verwijderen van zijn testikels en kan veilig op kittens zo jong als acht weken oud worden uitgevoerd . Castratie is best gedaan voordat d

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com