Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe te Worms een Cat's Treat

 

Wormen zijn een veel voorkomende parasiet die veel katten contract. Wormen kunnen grote schade aanrichten op het systeem van uw kat en kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen , indien onbehandeld . U kunt bepaalde worm behandelingen thuis te bieden , terwijl andere wormen een bezoek aan de dierenarts zal rechtvaardigen.
Instructions
1

Kijk voor de tekenen van wormen . De meeste katteneigenaren zullen merken wormen in de ontlasting van hun kat. Bijvoorbeeld , spoelwormen zien eruit als dunne spaghetti terwijl lintwormen lijken op rijst .
2

Onderzoek de kat voor andere tekenen van wormen . Alleen lintwormen en spoelwormen kunnen worden gezien met het blote oog . Andere tekenen van wormen onder meer gewichtsverlies , bloederige diarree , braken en een opgezwollen buik .
3

Bied een maandelijkse behandeling. Sinds rondwormen zijn zo gewoon , veel eigenaren geven hun huisdieren een maandelijkse dosis worm behandeling. Aristopet produceert een puppy en kitten ontwormingsmiddel siroop .
4

Get ontwormingsmiddel tablets . Wormer tabletten behandelen lintworm , spoelworm en mijnworm . Je plet de tabletten en plaats het residu in de voeding van de kat. De meeste dierenwinkels dragen deze tabletten .
5

Geef de kat een ontwormingsmiddel pasta . Deze pasta's zijn effectief tegen alle soorten wormen . U plaatst het mondstuk binnenkant van de mond van de kat en spuiten het in . Een populair merk gebruikt is Valucat Alle Wormer Plakken.

Populaire artikelen

Gevaren voor de gezondheid van het houden van honden en katten

Terwijl de honden en katten gezelschap en troost kan bieden aan hun eigenaars , moeten mensen ook niet vergeten dat ze ook kunnen oefenen enkele dodelijke ziekten . Huisdieren moeten worden geselecteerd in overeenstemming met de eigenaar huidige gezondheidstoestand en op basis van het al dan niet andere huisdieren zijn al in het huishouden . Ziekten die via Algemeen Contact gezondheid van uw huisdier kan uiteindelijk invloed hebben op uw eigen . Zwangere vrouwen moeten kattenbakvulling te verm

Klik hier

Feline Chin abces

Elke katteneigenaar moet begrijpen van de medische problemen hun katachtige vrienden kunnen ervaren . Net als mensen zijn gevoelig voor huidirritaties en infecties , kunnen katten ervaren soortgelijke gezondheidsproblemen. Katten kunnen schadelijke infecties van abcessen ontwikkelen. Abcessen kan overal op het lichaam te vormen en worden heel vaak gevonden op het gezicht en kin . Zorg ervoor dat u veterinaire hulp meteen als een abces heeft gevormd op de kin van uw kat . Definitie Abcessen zij

Klik hier

Home Remedies voor Hairballs

Omdat katten bruidegom zich met hun tong , ze soms eindigen met haarballen in hun maag . Haarballen kunnen veroorzaken indigestie , constipatie en ongemak , die uw kat kan irriteren wanneer het haar niet door de darm zoals de natuur gepland. Het is een beetje vervelend als je een patch van uitgebraakt haar op je nieuwe tapijt te vinden. Hier zijn een aantal home remedies voor haarballen . Wat je nodig hebt Margarine of vaseline Vers groen gras Fiber supplement Hairball formule kattenvoer F

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com