Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe te Feline nierziekte

 

Feline nierziekte kan worden beschouwd als een stille moordenaar . Tegen de tijd dat tekenen of symptomen van distress oppervlakte , aanzienlijke schade al is aangericht. Als uw kat is gediagnosticeerd met een nierziekte , praten met uw dierenarts om het opzetten van een behandelplan. Met de hulp van dieet en medicamenteuze behandeling , kunt u in staat om de ziekte te stabiliseren en uit te breiden het leven van uw kat .
Wat je nodig hebt
Kalium en vitamine B -supplementen of Science dieet kattenvoer
< br > Prescription medicijnen
Bloed- en urinetesten
Instructions
1

Herken de symptomen . Wat maakt de behandeling van katachtige nierziekte moeilijke is dat de symptomen meestal niet verschijnen totdat het grootste deel van de schade is ontstaan ​​. Controleer om te zien of uw kat meer drinkt ; meer urineren in andere dan de kattenbak plaatsen en het ervaren van pijn of moeite te doen ; heeft verloren interesse in het verzorgen ; eet niet en heeft gewicht verloren ; last van halitose en zweertjes in de mond ; heeft een ontstoken maag ; verschijnt lusteloos ; en /of overgeven .
2

Hier krijg je een diagnose. Het testen van het bloed en de urine van uw kat zijn de belangrijkste diagnostische methoden . De dierenarts zal kijken naar bloed in de urine , enkel teken van infectie , een onvermogen om de urine en eiwitverlies concentreren . Hij zal ook bepalen of het niveau van het bloed ureum stikstof ( BUN ) en creatinine zijn hoog en laat de rode bloedcellen van uw kat .
3

Maak dieet veranderingen . Diëten met verminderde gehaltes aan eiwit , natrium en fosfor wordt aanbevolen om behandeling katachtige nierziekte . Het opbouwen van kalium en vitamine B-niveaus van uw kat met supplementen ook wordt gesuggereerd . Om de eetlust te stimuleren voeden uw kat babyvoeding en /of de sappen uit tonijn of kattenvoer zakjes . Hebben altijd vers water beschikbaar is.
4

Denk vloeistof therapie. Gebruikt in meer gevorderde gevallen , kan vloeistoffen worden gegeven door middel van een naald onder de huid geïnjecteerd . Vergelijkbaar met dialyse , deze vorm van behandeling elimineert afvalstoffen via de nieren en hydrateert de kat. De procedure kan een verblijf in het ziekenhuis nodig of kan worden toegediend als een out - patiënt of thuis .
5

Houd de dierenarts . Neem contact op met uw dierenarts als u symptomen van een nierziekte of veranderingen in de conditie van uw kat te merken.

Populaire artikelen

De beste voeding voor oudere katten

In tegenstelling tot honden, katten zijn carnivoren door de natuur. Volgens Peteducation.com , katten , als soort specifieke voedingsbehoeften , zoals hoge hoeveelheden eiwitten , het aminozuur taurine en beta - caroteen . Echter, na een kat zijn senior jaar bereikt , zijn er speciale dieet veranderingen die moeten worden overwogen om te verzekeren dat hij leeft een lang en gezond leven . De beste voeding voor oudere katten Overstappen van uw kat Diet Als een kat zijn senior jaar bereikt , k

Klik hier

Cat Sour Maag Home Remedy

Een zure maag is een van de meest voorkomende kat kwalen . Terwijl de oorzaken en behandelingen zijn veel , huismiddeltjes zijn een zachte , kosteneffectieve manier om de behandeling te beginnen . Symptomen Katten met zure maag vaak braken of braken voedsel , hoewel sommige gewoon gorgelen . Een plotselinge verlies van eetlust is een andere goede indicatie van zure maag. Als de toestand aanhoudt , is het vaak resulteert in gewichtsverlies en traagheid . Veroorzaakt Terwijl een zure maag kan

Klik hier

Groei van Pasgeboren Kittens

Kittens zijn hulpeloos , blind en doof geboren , met een gewicht van slechts ongeveer 3-5 gram . Ze groeien snel , echter, en de eerste weken zijn cruciaal in hun ontwikkeling . Volledig afhankelijk van hun moeder , kittens snel beginnen om hun onafhankelijkheid te ontwikkelen en beginnen met hun omgeving op hun eigen onderzoeken. Lichamelijke Ontwikkeling Geboren hulpeloos , kittens snel ontwikkelen . Pasgeboren katjes hebben geen tanden , maar ze beginnen te verschijnen in de eerste drie wek

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com