Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe te geven een Cat orale medicatie

 

Er is een makkelijke manier en een moeilijke manier om uw kat orale medicatie te geven . Helaas , de manier waarop je uiteindelijk het geven van de medicatie is vooral aan uw kat . Geef de gemakkelijke manier een goede kans . Als het niet werkt , dan krijgen de klus te klaren met de meer krachtige methode . Wees niet verbaasd als je kat je niet geloven als je zegt: " Dit doet me pijn meer dan je doet . "
Instructions
1

Verberg de pil in een kleine bal van lekkere , natte kattenvoer. Als kleine hoeveelheid voedsel nodig . U wilt de smaak van de pil te verbergen , maar niet zo'n groot stuk dat kitty wil een stuk kauwen geven . Probeer dit voordat uw kat heeft het diner , en misschien zal hij te hongerig zijn om de medicatie te merken.
2

Feed medicatie aan uw kat verborgen in één van zijn favoriete kat traktaties . Sommige katten accepteren deze tactiek . Als u een van de gelukkigen , wordt de klus te klaren . Houd een oogje op de kat , terwijl hij eet zijn traktatie. Sommigen eten de traktatie en spugen de pil . Als uw kat slikte zijn orale medicatie , tel uw zegeningen en noem het klaar .
3

Red de pil uit het nu - slijmerige bal als uw kat spuugt de medicatie . Laat haar eindigen de rest van de traktatie en dan haar ophalen en zoek een leuke plek om te zitten .
4

Houd het hoofd van de kat van de bovenkant en kantel het terug . Sommige katten laten hun kaken als je dit doet , maar anderen niet. Als uw kat niet, voorzichtig wrikken haar kaak open zolang weg te blijven van haar scherpe tanden . Druk op op het gebied van de mond in de buurt van het kaakgewricht aan beide zijden van kitty te openen .
5

Plaats de pil zo ver terug op de tong van de kat als je kunt. Sluit haar kaak . Probeer niet om de pil te laten vallen in haar keel . Ze kunnen stikken als ze haar tong beweegt op het verkeerde moment .
6

Houd de kaak van de kat dicht en blazen op haar neus naar haar zwaluw maken . Als dat niet werkt , wrijf haar keel . Als u positief bent ze heeft de orale medicatie slikte , laat haar gaan .
7

Controleer of de kat eigenlijk slikte de pil . Sommige katten zijn goed fakers . Herhaal het proces als ze de medicatie niet nemen . Geef haar veel liefde wanneer het proces voorbij is .

Populaire artikelen

Feline Dry Skin Treatment

Droge huid in katachtigen is een vrij veel voorkomend probleem , vooral in klimaten waar de wintermaanden brengen koudere temperaturen . Als de huid lijkt rood , geïrriteerd of geïnfecteerd , is het altijd verstandig om advies in van je dierenarts te zoeken voordat u een at-home behandelingen. Echter , als de kat gewoon vertoont wat jeuk en extra huidschilfers , er zijn een paar home remedies voor een droge huid die zijn vrij eenvoudig aan . Natural Treatment Jojoba olie proberen is een optie v

Klik hier

Hoe te schurft behandelen in Cats

schurft bij katten is een ernstige huidaandoening die bij onbehandeld veroorzaakt niet alleen enorme ongemak voor het dier , maar het kan ook worden doorgegeven aan de mens. Als uw kat symptomen van schurft ( intense jeuk , aanwezigheid van pukkels, fragmentarisch haaruitval, knapperig zweren ) , probeer dan niet om deze voorwaarde zelf een diagnose . U moet uw kat getest op schurft door een gecertificeerde dierenarts zo snel mogelijk . Als positieve resultaten bewijzen de aanwezigheid van de aa

Klik hier

Hoe kan ik Fosfor In een Cat Diet

? Fosfor is essentieel voor een kat lichamelijke ontwikkeling , in het bijzonder aan het bot en tanden sterkte evenals cellulaire integriteit , vooral als gevolg van de interactie met de opname van calcium . De verhouding van calcium en fosfor nodig voor de behoeften van uw individuele kat is afhankelijk van de gezondheid en leeftijd , dus het is belangrijk om uw kat onderzoeken door een dierenarts om de benodigde calcium fosfor verhouding voor een optimale gezondheid te bepalen . Instructies 1

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com