Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe de zorg voor het gebit van uw Kat

 

Als ze ouder worden , zullen de meeste katten tandheelkundige problemen , variërend van gebroken tanden en ontstoken tandvlees tot parodontale aandoeningen en holtes . Een onderzoek door uw dierenarts is de enige zekere manier om te weten of uw kat heeft tandheelkundige problemen . Er zijn echter dingen die kat eigenaren kunnen doen om te helpen de zorg voor het gebit van hun kat .
Wat je nodig hebt
Tandenborstel
Tandpasta
Dental afspoelen
Conserven /droog kattenvoer voedsel
Sisal touw bal
Treats
Instructions
1

Plan een examen en neem uw kat naar de dierenarts voor een jaarlijkse controle. Tanden - gerelateerde problemen kunnen worden opgespoord , waaronder kapotte of ontbrekende tanden , bederf of halitose .
2

Onderzoek haar tanden . Naast regelmatige controles bij de dierenarts , kun je tanden zelf van uw kat te onderzoeken . Trek lip van uw kat weer teder en controleer op gele of bruine opbouw , beschadigde tanden of geïrriteerd tandvlees.
3

Koop een tandenborstel en tandpasta op een dierenwinkel of online en begin te poetsen de tanden van uw kat terwijl hij nog een kitten , maar oudere katten kunnen aanpassen aan de dagelijkse routine .
4

de vorming van tandsteen . Om te helpen met de tandheelkundige zorg van uw kat , voer het een dieet van hard en ingeblikt voedsel . Knapperige lekkernijen en speelgoed , zoals een sisal touw bal , zal helpen elimineren tandplak en tandsteen . Als tandsteen begint de opslag, kan je irritatie , ontsteking opmerken of bloeden langs het tandvlees.
5

Poging om te spoelen . Als u zich aan de uitdaging , wilt u misschien de mond van uw kat te spoelen . Dit wordt aanbevolen voor senior katten met een reeds bestaande gebitsproblemen. Spoelen mag geen substituut voor het poetsen zijn.
6

Neem contact met uw dierenarts als u veranderingen in de tanden of tandvlees van uw kat te merken.

Populaire artikelen

Cat Urination Problemen

Katten hebben urineren of andere eliminatie problemen een aantal redenen , zowel medische en gedragsproblemen . Er zijn een aantal gemeenschappelijke oorzaken van ongeschikte urineren en sommige oplossingen . Vanwege de verscheidenheid van beïnvloedende factoren en de ernst van de mogelijke voorwaarden , is het best om een dierenarts te raadplegen bij de eerste tekenen van problemen . Achtergrond Als -nest opgeleid katten niet te plassen in de kattenbak , het is meestal het teken van een medis

Klik hier

Hoe maak je een Cat Gain Gewicht

Veel eigenaren van gezelschapsdieren te zoeken naar manieren om hun huisdieren om gewicht te verliezen . Een huisdier dat is te mager , maar wordt ook geconfronteerd met mogelijk ernstige gezondheidsrisicos . Het krijgen van een kat om gewicht te krijgen is niet zo makkelijk als je het aantrekken van een paar kilo . Immers , je kunt niet dwingen voedsel in de keel van uw kat . Gelukkig zijn er veel verschillende dingen die je kunt proberen om uw kat gewicht. U kunt proberen een van deze tips of

Klik hier

Hoe de zorg voor een Korte Haired Kat

Tabby katten worden niet beschouwd als onderscheidend kattenrassen , hoewel hun eigenaars kunnen het oneens zijn . Tabby kortharige katten voorzien patronen in hun vacht , zoals makreel ( visgraat ) , gevlekte , aangevinkt ( Agouti ) en klassieke ( gewerveld ) . Tabby katten zijn gedomesticeerd , gemakkelijk te verzorgen en gelukkig te leven binnenshuis . Kortharige tabbies hebben bredere gezichten en meer bi -color patronen , ze hebben ook de neiging om groter dan langharige tabbies zijn. Korth

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com