Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe om te zorgen voor Abandoned Kittens

 

Kittens kunnen worden opgegeven en die zorg nodig hebben voor een verscheidenheid van redenen, zoals de dood van de moeder naar de moeder te verwerpen sommige of alle van de kittens . Gelukkig , de zorg voor verlaten kittens is niet een moeilijke taak ; hoewel het een beetje tijd in beslag in het begin kan zijn.
Instructions
1

Zorg ervoor dat het nestje kittens vind je eigenlijk in de steek gelaten . Moeder katten zijn ongrijpbare , soms verdwenen scavengering . Als de kittens zijn vuil , het nest bevuild en de kittens continu huilen , ze zijn waarschijnlijk in de steek gelaten . Kittens die zijn rustig , schoon en rustig te slapen worden nog steeds verzorgd en moeten niet van de moeder verwijderd worden totdat ze op zijn minst vier weken oud voor verwilderde kittens en vijf tot zes weken anders .
2

Verwarm de verlaten kittens meteen . Vele dierenarts kantoren hebben incubators of u kunt een ingepakt verwarming pad of warm water fles met de kittens te plaatsen. Verwarm een van deze ongeveer 100 graden F. Kittens onder drie weken niet in staat om hun eigen temperatuur te regelen en een verwarmingselement met hen moeten te allen tijde . U kunt ook een warmtelamp over het gebied dat de kittens in .
3

Neem verlaten kittens naar een dierenarts , zodat hun algemene gezondheid kan worden gecontroleerd . Een dierenarts zal ook in staat zijn om te zeggen of de kittens zijn uitgedroogd en geef een passende behandeling. Neem contact op met een lokale schuilplaats . Als u bereid bent om de kittens voor hen te bevorderen zijn , kunnen zij in staat om te helpen met de kosten van voedsel en andere benodigdheden .
4

Koop een huisdier verpleging kit en kitten formule . De kit zal een fles , een aantal tepels en een borstel om de fles met schoon te bevatten . Steriliseren alles voor elk gebruik , warm de formule tot kamertemperatuur en geef elke kitten 8 cc 's van formule per ounce van het lichaamsgewicht . Voeden om de paar uur , geleidelijk verhogen van de tijd als de kittens ouder worden en burp de kittens net zoals je zou een menselijke baby door vast te houden aan je schouder en zachtjes klopte haar rug.
5

Stimuleren van de blaas en darmen voor elk kitten elke keer dat je ze te voeden . Om dit te doen , neem een watje , wattenschijfje of weefsels vochtig met warm water en wrijf het kitten 's onderbuik , genitaliën en kont . Houd oude handdoeken of kleding bij de hand voor deze activiteit als je zal meer dan waarschijnlijk eindigen met urine of ontlasting op je. Met vier weken oud zijn, zullen de kittens klaar om kattenbak training te beginnen.
6

Was de kittens na elke voeding met een nauwelijks vochtig warm washandje en gebruik korte slagen als een moeder kat zou doen . < br >
7

Pet , knuffelen en spelen met de kittens te helpen motoriek en gehechtheid .
ontwikkelen

Populaire artikelen

Hoe maak je een Kitten om water te drinken krijgen

Cat eigenaren zijn soms bezorgd dat hun huisdieren lijken niet genoeg water drinken . Meestal is de kat krijgt voldoende vocht , maar het is niet zo gemakkelijk om te vertellen als het is met de honden waterverbruik. De methode van de kabbelende is anders, ook als het onder de tong wordt gegooid en minder duidelijk wanneer genomen inch Katten krijgen een deel van hun vocht uit natvoer , hoewel zij over het algemeen baat hebben bij het ​​drinken van extra water . Dit voorkomt de urinewegen probl

Klik hier

Zijn Anjers Giftig Cats

? Anjers zijn kleurrijke bloemen die huizen en tuinen te verfraaien , maar katteneigenaren moeten denken voordat ze rond hun huizen. De Amerikaanse Vereniging voor de Preventie van Wreedheid tegen Dieren waarschuwt dat anjers zijn giftig voor katten. Toxiciteit Anjers of Dianthus caryophyllus , zijn mild giftig voor katten en andere huisdieren , volgens Pet Place . De ASPCA bevestigt dat ze bevatten een onbekende aandoening die toxische reacties bij katten veroorzaakt. Danger Katten kunnen p

Klik hier

Wat zijn de behandelingen voor Feline Hyperthyreoïdie en Kidney Disease

? Hyperthyreoïdie komt voor wanneer een katachtige schildklier wordt vergroot en produceert te veel T3 en T4 schildklierhormonen . Feline nierziekte is het resultaat van de nefronen ( de kleine microscopische eenheden die de nieren omvatten ) langzaam afsterven door nierbeschadiging of leeftijd . In sommige gevallen , is hyperactieve genezen , nierziekte is . Beide ziekten hebben een verscheidenheid van behandelingen die , indien succesvol , kan herstellen een relatieve gezonde (zij het tijdelij

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com