Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe om te gaan met chronisch nierfalen bij ouderen Cats

 

chronisch nierfalen is een progressieve , onomkeerbare verslechtering van de nierfunctie , die niet zou kunnen blijken, tot bijna 70 % van de nierfunctie verloren is gegaan . Chronisch nierfalen kan een enge diagnose voor de kat eigenaar. Of heb je ervaring uit het verleden met deze ziekte of dit je eerste huisdier en je hebt nog nooit gehoord van chronisch nierfalen voor, is het belangrijk om diep adem te halen en kalm te blijven . Er is geen remedie voor chronische nierinsufficiëntie , maar optimistisch kan helpen u en uw huisdier door deze moeilijke tijd .
Instructions Verlanglijstje Oorzaak van Feline Chronic Renal Failure
1

Heb uw dierenarts controleert uw oudere kat voor chronisch nierfalen . Dit is een ernstige en terminale ziekte die vaak wordt gediagnosticeerd bij oudere katten . Het is normaal gesproken het resultaat van verschillende gezondheid gerelateerde problemen voor het dier .
2

Reinig de tanden van uw kat regelmatig het ontwikkelen van chronisch nierfalen te voorkomen . Wanneer de tanden van een kat niet regelmatig worden gereinigd , kunnen bacteriën zich ophopen in de mond van de kat en voer de bloedtoevoer via het tandvlees van de kat. De bacteriën vervolgens migreren naar de nieren en schade veroorzaken .
3

Monitor bloeddruk van uw kat . Hoge bloeddruk is een oorzaak van chronisch nierfalen . De nieren zijn zeer gevoelig voor veranderingen in de bloeddruk .
4

Geef kaliumsupplementen of kalium niveau van uw kat is laag . Laag kalium kan chronisch nierfalen veroorzaken en kan een vroege waarschuwing zijn. Sommige dierenartsen raden het geven van kaliumsupplementen wanneer het kalium niveau is laag , het uitstellen van de voortgang van chronisch nierfalen .
5

Mededeling als uw kat moeite heeft met het zien . Katten met chronisch nierfalen kunnen last hebben van een verlies van het gezichtsvermogen of een vrijstaande netvlies . Deze symptomen zijn vaak het gevolg van een hoge bloeddruk die soms kan worden behandeld als zeer vroeg gevangen .
Preventie van Feline Chronic Renal Failure
6

Haal het bloed van uw kat elk jaar gecontroleerd . Eenvoudige jaarlijks bloedonderzoek kan uw dierenarts zien of de nieren van uw dier naar behoren functioneren . Een Blood Urea Nitraat test kan openbaren als de nieren goed of als ze al gecompromitteerd zijn filteren .
7

Wees pro-actief over uw huisdieren gezondheid . Reguliere tandheelkundige reinigingen kan de ophoping van bacteriën in de mond van de kat die zou kunnen leiden tot chronisch nierfalen te voorkomen . Als nierziekte is gevangen vroeg een eenvoudige gebitsreiniging of een verandering in dieet kan het tij te keren . Normaal gesproken is deze behandeling affectieve met Acute Renal Disease , maar zal niet genezen van chronische nierinsufficiëntie .
8

Vraag uw dierenarts of hij over de noodzakelijke infrastructuur om katachtige bloeddruk te controleren . Niet alle dierenartsen hebben deze machine. Als uw dierenarts niet kan controleren de bloeddruk te vragen om een ​​verwijzing naar een andere dierenarts die deze test kan uitvoeren .
9

Vraag een bloedtest om de kaliumspiegel te controleren voor uw huisdier . Deze test kan uw dierenarts geven een vroegtijdige waarschuwing van chronisch nierfalen .
Behandeling van Feline Chronic Renal Failure
10

Feed katten met chronisch nierfalen een laag eiwit , laag fosfor dieet .
11

Kies voor agressieve behandeling als u wenst om het leven van uw huisdier te verlengen . Wekelijkse behandelingen van Sub -Q vloeistoffen zijn de enige echte behandeling voor chronisch nierfalen . Deze behandeling zal niet genezen van het huisdier , maar het kan hun levensduur aanzienlijk te verlengen.
12

Vraag uw dierenarts over een niertransplantatie . Niertransplantaties zijn nu beschikbaar voor katten , maar zijn erg duur en niet elke kat is een kandidaat voor de operatie. Niertransplantaties worden meestal gedaan aan universiteiten en alleen op advies van een erkende dierenarts .
13

Realiseer je dat dialyse voor katten is duur en niet beschikbaar in vele gebieden . Toch moet uw dierenarts in staat zijn om katachtige dialyse uit te leggen en te helpen lokaliseren faciliteiten om de procedure uit te voeren als u deze optie kiest .

Populaire artikelen

Hoe te Wonden op Cats genezen met vitamine E

Outdoor katten kunnen vooral gevoelig voor wonden op hun huid zijn zoals ze zijn veel meer kans om in contact komen met dingen die hen kunnen kwetsen , ook confrontaties met andere katten . Als uw kat is een buitenkat is het belangrijk om te weten hoe elke schaafwonden te behandelen of zweren de kat kan houden . Vitamine E olie werkt als een zeer effectieve remedie voor een externe wond op uw kat vanwege zijn helende eigenschappen . Antioxiderende eigenschappen van de olie maken het een uitsteke

Klik hier

Hoof & klauwzeer en katten

Hoef -en klauwzeer is een zeer besmettelijke dierziekte ook wel bekend als mond-en klauwzeer . Vee met gespleten hoeven , zoals runderen, geiten , schapen en varkens zijn gevoelig voor de ziekte. Paarden , echter niet . Als u een kat eigenaar , hoeft u zich geen zorgen te maken over uw kat van het virus te vangen , omdat huisdieren zoals honden en katten zijn immuun voor . Echter, zowel huisdieren en mensen te helpen om het te verspreiden. Hoewel de namen op elkaar lijken, de ziekte is niet hetz

Klik hier

Tekenen en symptomen van leverfalen in Cats

De lever is een belangrijk orgaan bij katten . Het helpt het lichaam synthetiseren eiwitten , produceert chemicaliën die worden gebruikt bij de spijsvertering en verwijdert gifstoffen uit het lichaam . Het produceert ook stollingsfactoren dat het bloedstolsel evenals verwerking vetten in het lichaam van de kat te helpen. Acuut leverfalen treedt op wanneer de lever verliest 70 procent of meer van zijn functie . Er zijn verschillende symptomen van leverfalen . Geelzucht Geelzucht of icterus , tr

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com