Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe wordt de behandeling van ringworm op een Cat

 

dermatofytose , of ringworm , is een schimmelinfectie die is een veel voorkomende kat kwaal . De ringworm laesies soms formulier opgeheven , rode hobbels in een cirkelvormig patroon , waardoor ringworm zijn naam hoewel geen van wormen aanwezig zijn . Het behandelen van ringworm bij katten is het belangrijk om andere huisdieren en familieleden voorkomen van deze besmettelijke infectie te vangen.
Instructions
1

Geef uw kat orale medicatie voorgeschreven door uw dierenarts voorgeschreven . Enkele veel voorkomende schimmeldodende medicijnen voor katten zijn Itrafungol , Terbinafine en Lufenuron .
2

Baad uw kat een paar keer per week met een schimmeldodende shampoo . U wilt het haar van uw kat nat , schuimt de shampoo in het haar en laat de shampoo op ongeveer tien minuten voor het spoelen .
3

Gebruik actuele crèmes of zalven , zoals voorgeschreven door uw dierenarts . Algemeen topische therapieën worden gebruikt in combinatie met andere behandelingen hele lichaam omdat de ringworm kan verspreid hoogste de laesie zou aangeven .
4

Maak de omgeving . Bleekmiddelen of een verdunde bleekwater oplossing op gebieden , stoffen en huisdier beddengoed dat het aankan . Vacuum vloeren en stoffering regelmatig en gooi de vacuümzak na elk gebruik. U kunt ook uw tapijt stoom gereinigd , zich te ontdoen van alle punten van het huisdier dat kan worden besmet en was naar beneden muren met een bleekmiddel oplossing .
5

Kies schimmelwerende producten die speciaal voor gebruik op katten. Human behandelingen kan giftig zijn als ze worden ingeslikt of schadelijk als het niet correct gebruikt voor huisdieren. Het beste is om het advies van een gekwalificeerde professional voor ringworm behandeling te zoeken .
6

Clip haren van uw kat alleen als deze wordt aanbevolen door uw dierenarts . Hoewel dit vaak gebeurde in het verleden is gebleken om ook gemakkelijk de ringworm sporen verspreid in het milieu .

Populaire artikelen

Hoe te Maag Mijn Cat's Calm

Elke katteneigenaar kent de gelegenheid haarbal , maar soms , een verstoorde maag is veel meer dan een verzameling van bont in de maag van de kat. De symptomen kunnen variëren van lusteloosheid en een gebrek aan interesse in voedsel om een ​​gevoeligheid als deze wordt opgepakt of aangeraakt langs de buik gebied . Hoewel af en toe een indigestie is soms niets meer dan dat , moet een chronische maagklachten worden gecontroleerd door een dierenarts in geval is het een symptoom van iets ernstiger .

Klik hier

Symptomen van een kat heeft gegeten een Lelie

Hoewel katten zijn vaak kieskeurige eters , zullen ze eten planten, waaronder lelies . Maar katten , in tegenstelling tot andere dieren , zijn bijzonder gevoelig voor wordt vergiftigd door de lelie familie ( geslacht Lilium ) . De meest gevaarlijke zijn de stargazer lelie ( Lilium orientalise ) , Pasen lelie ( Lilium Longiflorum ) , tijger lelie ( Lilium tigrinum ) , daglelies ( Hermerocalis ) , Aziatische lelies , Japans tonen lelie ( Lilium lancifolium ) en Rubrum lelie ( Lilium specisoum rubr

Klik hier

Cat Sour Maag Home Remedy

Een zure maag is een van de meest voorkomende kat kwalen . Terwijl de oorzaken en behandelingen zijn veel , huismiddeltjes zijn een zachte , kosteneffectieve manier om de behandeling te beginnen . Symptomen Katten met zure maag vaak braken of braken voedsel , hoewel sommige gewoon gorgelen . Een plotselinge verlies van eetlust is een andere goede indicatie van zure maag. Als de toestand aanhoudt , is het vaak resulteert in gewichtsverlies en traagheid . Veroorzaakt Terwijl een zure maag kan

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com