Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe om te bepalen of een kat heeft Ringworm

 

In tegenstelling tot zijn naam , ringworm is een veel voorkomende schimmelinfectie die katten beïnvloedt. Katten kunnen besmet met ringworm geworden door het graven in de besmette bodem , van geïnfecteerde knaagdieren of hun holen , of uit andere besmette katten, honden of mensen. Besmetting kan gebeuren van direct huid op huid contact of via een besmette omgeving . Er zijn een aantal veel voorkomende symptomen die kunnen helpen te bepalen of uw kat heeft ringworm .
Instructions
1

Let op uw kat voor symptomen als je weet dat hij is blootgesteld aan een ander besmet dier of mens . Ringworm is besmettelijk en het is niet ongewoon om te kunnen worden verspreid tussen leden van het huishouden als men vangt hem op .
2

Kijk voor ronde vlekken van haaruitval op uw kat , met name op het hoofd en ledematen. Dit is de meest bekende symptoom van ringworm . U kunt rode puistjes of bultjes die geleidelijk verspreid in een cirkel of ovaal zien .
3

Onderzoek uw kat voor fragmentarisch gebieden van kaalheid , huid die droog , schilferige of jeukende is , of infectie van de klauw of klauw bed. Deze kunnen allemaal tekenen zijn van ringworm , hoewel ze andere problemen kunnen wijzen ook.
4

Gebruik een ultraviolette Wood's lamp op uw kat . Ongeveer 50 procent van de ringworm stammen zal een fluorescerende groene gloed . Zoals alle stammen niet zal verschijnen , dit is niet een waterdicht test voor ringworm .
5

Heb je dierenarts doen van een cultuur van het haar van uw kat. Het lab zal in staat zijn om de exacte soort van schimmel aanwezig , die kunnen helpen bij de behandeling hardnekkige gevallen te bepalen.
6

Behandel alle katten binnen een huishouden als men is gediagnosticeerd met ringworm . Sommige katten kunnen geen symptomen vertonen , maar blijft de infectie en mogelijk verspreiden of opnieuw besmetten andere katten te voeren .

Populaire artikelen

Boorzuur te behandelen Conjunctivitis in Cats

Conjunctivitis , ook wel bekend als roze oog , is een gemeenschappelijk probleem voor katten . Conjunctivitis is een ontsteking van het membraan van het oog veroorzaakt door een virus , bacterie of allergeen . De symptomen zijn rode in het wit van de ogen , samen met dikke afscheiding . Boorzuur wordt soms gebruikt om conjunctivitis bij katten te behandelen. Roze oog is zeer besmettelijk en snel infecteert alle katten in een huishouden . Functie Boorzuur is een zwak zuur met een antiseptische

Klik hier

Hoe kan ik veilig verwijderen een vinkje bij een kat

Teken zijn kleine besmettelijke parasieten die zich hechten aan dieren en soms mensen door gravende hun kop in de huid te voeden met het bloed van de gastheer . Teken zijn een ernstig probleem en moet onmiddellijk worden verwijderd , speeksel de parasiet infectieziekten achter in de beet wond kan blijven mag uitvoeren . Hoewel veterinaire zorg wordt aanbevolen voor de behandeling van katten met teek , kunt u veilig een teek verwijderen uit een kat thuis . Wat je Latexhandschoenen pincet Jar

Klik hier

Hoe om luizen te doden op Cats

Luizen zijn parasitaire insecten , en er zijn een verscheidenheid van soorten . Luizen liever hun tijd te besteden aan een host . Als de gelegenheid zich voordoet , echter , een luis zal springen van een besmette kat op een niet-geïnfecteerde kat. Katten die luizen niet kunnen mensen infecteren , zoals aangegeven door de Centers for Disease Control and Prevention . Vroege preventie van luizen helpt complicaties te voorkomen voor uw kat , die haaruitval , bloedarmoede , korstvorming en bloeden om

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com