Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe te geven Medicine een Cat

 

Als je ooit geprobeerd om medicijnen te geven aan uw kat je weet dat het kan een moeilijk en uitdagend zijn. Gewoon om ze stil te zitten kan een avontuur zijn. Na deze eenvoudige tips zal de angst uit te maken van het toedienen van medicatie voor u en uw kat .
Wat je nodig hebt
Medicijnen
Pill pistool
Spuit
Wattenstaafjes
handdoek
Instructions
Pillen
1

Houd het hoofd . Houd het hoofd van uw kat door de jukbeenderen en bieden verbale geruststelling . Buig het hoofd naar achteren totdat de mond automatisch opent lichtjes .
2

haar mond open . Houd de mond van uw kat geopend door op de lippen aan elke kant tussen de tanden met uw duim en wijsvinger .
3

Laat de pillen op de groef aan de achterkant van de tong . Met behulp van de wijsvinger van de andere hand geven een snelle poke , duwen de pil over de achterkant van de tong . Sluit zijn mond en zachtjes houd hem dicht totdat hij heeft ingeslikt . Licht wrijven keel van uw kat kan hem aanmoedigen om de pil te slikken .
4

Gebruik een pil pistool of spuit ontworpen om de pil te houden totdat deze wordt vrijgegeven aan de achterkant van de tong van uw kat wanneer de plunjer wordt geduwd . Op deze manier je vingers hoeft nooit naar de mond van uw kat te voeren . Kijk voor deze plastic apparaten in dierenspeciaalzaken of catalogi , op het internet of in dierenwinkels tijdschriften.
Liquids
5

Meet de juiste dosering en vul een spuit zonder naald . < br >
6

Houd het hoofd , met behulp van dezelfde grip op het hoofd van uw kat als u voor het toedienen van pillen deden .
7

Til de snuit van uw kat met een stevige greep op de top van haar hoofd en til de lip aan de ene kant . Gemak de punt van de spuit in het zakje tussen de tanden en de wang van uw kat . Dien de vloeistof langzaam . Als de medicatie al wordt gespoten in een keer uw kat kan gag . Laat uw kat te slikken na elke twee tot drie druppels op verstikking te voorkomen.
Oordruppels
8

Ontspan uw kat . Leg een handdoek over je schoot en leg uw kat naar beneden . Ontspan hem met verbale geruststelling en masseren .
9

Reinig de oren , verwijder voorzichtig alle vuil en wax .
10

Dien de druppels. Houd het oor flap en steek een wattenstaafje niet meer dan de diepte van de tip . Met een stevige hand op de klep , zodat de druppels te druppelen in de gehoorgang . Masseer de basis van het oor zachtjes . Zodra de druppels diep genoeg hebben gelopen in het oor van uw kat , laat u de klep . Veeg de overtollige zalf .
Oogdruppels
11

Houd uw kat hoofd als je gaat hem een pil te geven , maar niet buigen het terug.
< Br > 12

druppels toevoegen . Benadering van boven en laten een druppel aan op het oppervlak van het oog vallen . Of wilt u misschien het onderste ooglid te trekken en zet een beetje zalf tussen het onderste ooglid en het oog . Probeer om druppels vierkant hit in het midden te hebben. Sluit het deksel enkele seconden ingedrukt om de medicatie gelijkmatig te verdelen.
13

Contact vermijden . Laat je niet van de fles of buis raak het oppervlak van het oog van de kat. Vermijd besmetting van een van beide.

Populaire artikelen

Symptomen van vergiftiging in uw katten

Cleaners , kunstmest , medicijnen en huishoudelijke planten kunnen allemaal gif een kat . Katten kunnen ook worden vergiftigd door - knaagdier doden chemicaliën - hetzij door inname van hen of van een vergiftigde rat of muis die ze vangen . In feite hoeft vergiften niet eens nodig om te worden ingenomen - bepaalde vergiften opgepikt op vacht van een kat of poten kan worden opgenomen in de bloedbaan . Symptomen Verschillende gifstoffen veroorzaken verschillende symptomen . Roep onmiddellijk de

Klik hier

Wat zijn de oorzaken van Zwakte in Kittens

? Kittens zijn vatbaar voor vele aandoeningen die leiden tot zwakke spieren of wiebelig been symptomen. De meest voorkomende en minder fatale oorzaken kunnen worden voorkomen met kwaliteit eten en een veilige omgeving . Andere oorzaken zijn ernstiger en slechts behandelen door een dierenarts . Als een kitten vertoont tekenen van ernstige zwakte , overwegen wat factoren aanwezig in de geschiedenis van het kitten en omgeving die de onderliggende oorzaak kunnen zijn . Milieudiegebieden A kwaliteit

Klik hier

Tekenen en symptomen van leverfalen in Cats

De lever is een belangrijk orgaan bij katten . Het helpt het lichaam synthetiseren eiwitten , produceert chemicaliën die worden gebruikt bij de spijsvertering en verwijdert gifstoffen uit het lichaam . Het produceert ook stollingsfactoren dat het bloedstolsel evenals verwerking vetten in het lichaam van de kat te helpen. Acuut leverfalen treedt op wanneer de lever verliest 70 procent of meer van zijn functie . Er zijn verschillende symptomen van leverfalen . Geelzucht Geelzucht of icterus , tr

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com