Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe de zorg voor een zieke kat

 

Tender Loving Care ( TLC ) is een essentieel onderdeel van een succesvolle recovery van uw kat en het hangt af van je . Katten reageren goed op een grote dosis van dat magische ingrediënt , ook wel bekend als liefdevolle verzorging . Een warm bed , lekker eten en het gezelschap van hun favoriete persoon vormen het ideale recept voor een spoedig herstel .
Wat je
handdoek of deken
Wattenstaafjes Need
Thermometer
Vaseline < br >
Minerale olie
Elizabethaanse kraag
Medicijnen
Instructions
Home Care
1

Volg de instructies . Let goed op de instructies van uw dierenarts . Wees niet bang om te vragen voor hen schriftelijk .
2

Vraag een demonstratie . Heb je dierenarts laten zien wat je bent onzeker over het doen , zoals de beste methode voor het geven van medicatie of de juiste manier om uw kat te beperken .
3

Bereid je voor noodgevallen. Zorg ervoor dat u om uit te vinden wie te bellen moet u een noodgeval tegenkomen . Vraag of er een huisdier spoedafdeling in uw omgeving.
4

Wijs een zieke gebied . Houd uw kat in een hoek van de kamer , dat is uit de buurt van de activiteit . Maak een geïmproviseerde ziekbed door het plaatsen van een wasbare deken in een doos . Hebben een kattenbak in de buurt.
Voeden van uw zieke kat
5

Feed normale voeding . Tenzij anders geadviseerd door uw dierenarts , voer uw kat verleidelijk , high - value , weefsel - gebouw voedingsmiddelen . Ze moeten rijk aan eiwitten zijn en de nodige vitaminen en mineralen voor een goede gezondheid .
6

Voer met de hand. Als uw zieke kat is zwak hij zal worden gevoed vloeistof of zacht voedsel met de hand. Een vloeibaar dieet kan ook nodig zijn als uw kat niet kan ingedrukt vaste stoffen. Vloeistoffen in een plastic fles geplaatst . Neem de losse huid van de ene kant van de mond van uw kat in de buurt van de hoek en trek hem uit de buurt van de tanden , het maken van een zakje. Plaats fles. Leg zacht voedsel op de tong van de kat.
7

Verleid uw kat door het verwarmen van zijn favoriete voedsel en waardoor de aroma vrij te geven . Strelen of verzorging kan ook de eetlust te stimuleren.
Algemene zorg
8

Neem de temperatuur. Je moet de temperatuur van uw kat twee keer per dag te nemen . In het algemeen zal laag in de ochtend en hoger in de middag en avond . Met je kat op je schoot of een ander vlak oppervlak , de vacht van de gloeilamp einde van een rectale thermometer met vaseline of minerale olie en plaats hem ongeveer een centimeter in het rectum. Verwijder het na drie tot vijf minuten , schoon met een absorberende katoenen en lezen. Normale bereik voor een kat is tussen 101 en 102 graden .
9

Controleer de pols . Plaats uw vinger in de binnenkant van de dij van uw kat en tel het aantal hartslagen per minuut. Normale hartslag ligt tussen de 110 en 130 slagen per minuut . Zijn hart klopt tussen de 90 en 100 keer per minuut.
10

Change bandages . Doe dit alleen als u door uw dierenarts . Als uw kat te trekken bij zijn verbandmiddelen en dressing past hem met een Elizabethaanse kraag .
11

Een register bijhouden . Als uw kat is herstellende van een operatie of een ernstige ziekte moet u bijhouden van zijn herstel te houden . Noteer de temperatuur van uw kat ; hoeveel hij eet en drinkt ; frequentie van urineren en stoelgang ; tijden en hoeveelheden medicatie gegeven , en eventuele wijzigingen in zijn toestand .
12

Bel uw dierenarts . Er zijn algemene dingen te zoeken die kunnen problemen of complicaties te signaleren . Neem contact op met uw dierenarts als u merkt : anorexia of gebrek aan eetlust , hoesten , dhiscencee , depressie , diarree , afscheiding en geur , koorts , bloeden , zwelling , warmte en roodheid , pijn , bleekheid , regressie of braken
.

Populaire artikelen

Oorzaken van diarree in een Oude Kat

Diarree bij elke kat is geen goede zaak , maar in een kat bereiken zijn senior jaar , kan het een teken zijn van ernstige ziekte. Felines beginnen aan leeftijd gerelateerde gezondheidsproblemen net als mensen ervaren. Veranderingen in dieet , regelmatig veterinaire examens, vitamines en supplementen , verzorging bijstand en comfortabele omgeving kan alle gemak de katachtige in hogere jaren . Als een oude kat heeft een ongebruikelijke aanval van diarree , maar er kan een leeftijd-gerelateerde ond

Klik hier

Hoe aan onbenullige trein een Cat

Katten zijn ongelooflijk slimme dieren , ze zijn ook een van de makkelijkste om te trein onbenullige , heres hoe .... wat je nodig hebt Hotels A Clean kattenbak Instructions 1 Van Kittens tot volgroeide katten , zindelijkheidstraining lijkt te komen van nature voor hen. Katten wilt verbergen en begraven hun rotzooi , ze zijn zeer schoon dieren en als ze eenmaal gebruik maken van de kattenbak als het eenmaal is 99 van de 100 keer gedaan ! 2 Wanneer u voor het eerst brengen een nieuwe kat i

Klik hier

Insuline pennen voor Cats

Pet eigenaars die katten met diabetes hebben weten hoe uitdagend het kan zijn om die dagelijkse insuline-injecties te geven . Zelfs de meest geduldige kat kan niet meewerkt worden wanneer de procedure is onaangenaam . Insulinepennen kan de oplossing zijn. Heb Verminder kitty gehakketak . Pen vs. Spuit Bij het gebruik van een spuit , zal de insulinedosering moeten worden getrokken in de spuit van de insuline fles . Met een insulinepen , moet u de naald bevestigen , kies de juiste dosering van i

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com