Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

How to Get Rid van Vlooien Autonoom in het hele huis

 

Dus u de vlooien van de hond en kat hebben gekregen , nu moet je om ze te houden van het krijgen opnieuw besmet . Er zijn een aantal niet - giftige middelen op de markt die u zullen helpen houden uw hele huis vlo vrij . Het duurt een beetje geduld , doorzettingsvermogen en een aantal goedkope producten , evenals een stofzuiger .
Wat je nodig hebt
Borax
Zout
Vacuum met slang
Broom < br >
Instructions
1

Koop pure borax poeder of boorzuur , of een vlo product dat boorzuur bevat . Het is belangrijk om een zeer fijn poeder gebruikt , vooral in tapijten , zodat achterblijft na stofzuigen . Er zijn ook veel vlooien poeders op de markt die je kunt gebruiken na het wassen van uw kale vloeren en wassen het tapijt .
2

Was alle kale vloeren goed en laat ze drogen . Dit zal een lange weg te gaan in het doden van de vlooien en eitjes . Gebruik een stoomreiniger . Als je een dweil en een emmer water te gebruiken , is er een kans dat de rest van de zeep achter zal worden overgelaten . Deze kleverige resten zal trekken vuil en maakt het moeilijker om de volgende keer te reinigen. Als u niet beschikt over een stoomreiniger , gebruik maken van een mengsel van witte azijn en water ( half om half ) om kale vloeren schoon te maken.
3

Vacuum allemaal goed tapijt . Gebruik een slang bevestiging te krijgen in hoeken en kleine ruimtes . Leg een stuk tape over de opening van de stofzuiger zak en gooi het in de vuilnisbak .
4

Strooi boorzuur of borax op het tapijt . Laat het boorzuur om zich te vestigen en te doden de vlooien en eitjes . De eitjes zal vasthouden aan het boorzuur poeder en worden opgezogen als je dan weer stofzuigen .
5

Voer het tweede stofzuigerzak . Dit zal ervoor zorgen dat de vlooien niet terug in het tapijt te ontsnappen .
6

alle beddengoed waar de gezelschapsdieren slapen wit te wassen. Wit te wassen uw beddengoed ook. Strooi boorzuur , of het boorzuur - bevattend product , op uw matras en laat het regelen voor ongeveer 20 minuten. Zuig vervolgens met behulp van de slang bevestiging van de stofzuiger .
7

Herhaal dit proces een paar dagen tot weken later aan een vlooien die mogelijk zijn uitgekomen doden.

Populaire artikelen

Waarom is mijn kat verliezen haar op de rug Benen

? Er zijn verschillende redenen die ertoe kunnen leiden dat uw kat last van haaruitval op zijn achterpoten . De ASPCA beveelt brengen kat naar de dierenarts , haaruitval kan worden veroorzaakt door vlooien , voedselallergieën , een bacteriële infectie of een auto-immuunziekte . Haaruitval of alopecia , bij katten kan variëren van behandelbare ernstige . Laat uw kat gediagnosticeerd en behandeld voor de aandoening die haar haaruitval. Contact en Inhalant Dermatitis Katten, net als mensen, kunne

Klik hier

Cat Constipatie Symptomen

Hoewel vooral problematisch bij oudere katten , constipatie is een relatief veel voorkomende aandoening voor autos van alle leeftijden . Terwijl het aantal normale stoelgang per dag is afhankelijk van de individuele kat , zijn er enkele fundamentele tekenen en symptomen die u kunt letten om te bepalen of alles goed is met maag-darmkanaal van uw kat . Waarschuwing in alle gevallen, als kattenbak het gedrag van uw kat verandert op geen enkele manier , raadpleeg dan uw dierenarts . Terwijl const

Klik hier

Demodex in Cats

Demodex - of katachtige schurft - wordt veroorzaakt door een mijt die in haar of huid katten . Er zijn twee soorten mijten : demodex cati en demodex gatoi . Siamese en Birmaanse katten - en Oosterse katten in het algemeen - worden vaker getroffen door schurft mijten . Symptomen Katten met Demodex lijden haaruitval. Demodex is erg ongemakkelijk en aangetaste katten zijn jeukende en depressief . Symptomen kunnen worden gelokaliseerd of gegeneraliseerd . Gelokaliseerde betekent dat een kat heeft

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com