Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe de zorg voor een vergrijzende Kat

 

De levensverwachting bij katten is dramatisch gestegen in de afgelopen jaren . Het is niet ongewoon voor een kat om 18 tot 20 jaar te bereiken en ze zijn van middelbare leeftijd door hun achtste verjaardag . Bewustzijn van de behoeften van uw oudere kat vriend maakt de zorg voor haar gemakkelijker , verbetert uw ervaring en verhoogt de kwaliteit van het leven dat zij zullen genieten .
Wat je nodig hebt
Dierenarts
Fiber
voedingssupplementen
Hitte
Instructions
1

Zorg voor een nauwe relatie met uw dierenarts . Wees er zeker van dat hij zich bewust is van de snelle ontwikkelingen in deze groeiende gebied van veterinaire medische kennis . Sommige dierenartsen zijn gespecialiseerd in het verzorgen van geriatrische katten .
2

Bezoek uw dierenarts ten minste eenmaal per jaar voor de aanbevolen vaccinaties en een volledig lichamelijk onderzoek , waaronder een urinalsis , fecale examen en bloed opwerking .
< Br > Sims 3

Laat preventitve gezondheid maintainence proceedures te worden voorgevormd als aanbevolen.
4

Erken het belang van schone tanden en gezond tandvlees . Preventitive tandheelkundige zorg is een belangrijke bijdrage leveren aan de verhoging van de kwaliteit en de lengte van het leven bij katten
5

Wees absoluut zeker van dat ze parasiet vrij - . Geen vlooien of wormen toegestaan. Uw dierenarts zal weten wat veilig en effectief voor oudere katten is .
6

Zorg voor een dieet samengesteld om aan de eisen van oudere katten te voldoen . Voedingsbehoeften beginnen te veranderen wanneer uw kat ongeveer acht jaar heeft bereikt .
7

Voeg extra vezels ( een halve theelepel psylium vezel) om elke dag haar dieet , helpt om haarballen te voorkomen en te verbeteren algehele spijsvertering .
8

Gebruik suppliments zoals chondroïtinesulfaat , antioxidents en glucosamine te helpen vertragen het verouderingsproces , het begin van de gezamenlijke ziekte en de daaruit voortvloeiende inactiviteit .
9

Erken dat oudere katten houden om warm en comfortabel zijn. Bieden haar met een warmtebron , zoals een verwarming pad ingesteld op laag , het hele jaar door , niet alleen wanneer je denkt dat het is koud .
10

Realiseer katten , met name oude katten , net als hun privacy . Bieden hen een plek om een ononderbroken dutje weg van de kinderen en andere huisdieren nemen .
11

Groom haar dagelijks aan haar vacht glanzend te houden en te voorkomen dat haar van de inname van haar toen ze grooms zichzelf. Oudere katten zijn misschien niet zo kieskeurig als toen ze jong zijn.
12

Voorkom haar van overgewicht door het stimuleren van lichaamsbeweging en het voeden van een goede voeding .
13

Houd haar binnenshuis voor de gezondheid en safty resons vooral nadat ze bereikt van 12 jaar .
14

Verder om mee te spelen en elke dag houd haar . Katten zijn dol op aandacht en je touch zal haar laten weten dat je nog steeds liefde en zorg voor haar .

Populaire artikelen

Gedesoriënteerd en Diabetische Kat

Desoriëntatie bij diabetische katten is een teken van hypoglykemie, die lage bloedsuikerspiegel betekent . Suiker is bron van energie van een kat en helpt de hersenfunctie. Als een kat bloedsuiker te laag wordt veroorzaakt dat de kat gedesoriënteerd of verward raken . Hypoglycemie is een ernstig symptoom dat niet mag worden genegeerd , volgens Petmd.com Diabetes Diabetes is een aandoening die ontstaat wanneer de alvleesklier geen insuline kan aanmaken --- een hormoon dat het lichaam gebruikt o

Klik hier

Kat Vaccinatie Informatie

In 2006 , de Feline Vaccine Advisory Panel van de American Association of Feline Practitioners uitgegeven nieuwe richtlijnen ten aanzien kat vaccinaties , opmerkend dat dierenartsen bezorgd over de veiligheid van vaccins was geweest , en dat er minder-dan - volledige kennis over de omvang en duur van de bescherming geboden door sommige vaccins , en wijzend op de grote aantal vaccins beschikbaar . De AAFP Panel geclassificeerd vaccins als kern , niet-kernactiviteiten of niet algemeen aanbevolen .

Klik hier

Achterste been Zwakte in Cats

Serious achterste been zwakte problemen bij katten worden vaak opgemerkt bij een kat niet loopt op de kussentjes van de poten, maar op haar hakken , die de kat achterste been punten zijn , vergelijkbaar met de enkels van een persoon . Hoewel sommige andere kwesties zijn niet zo ernstig , moeten alle tekenen van zwakte in de benen worden gediagnosticeerd en behandeld door een dierenarts . Neuropathie neuropathie , een aandoening in verband met diabetes , is zenuw beschadigd is veroorzaakt door

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com