Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe te weten wat voor soort Worms uw huisdier

 

Terwijl wormen uw huisdier ziek kan maken en kan een gevaar voor de gezondheid opleveren voor uw familie , ze te behandelen is relatief eenvoudig als je eenmaal de boosdoener hebt geïdentificeerd . De informatie hieronder zal je helpen met die taak en helpen u veilige en effectieve behandeling voor uw huisdier te zoeken .
Instructions
1

Verzamel een kleine , frisse fecale monster en plaats deze in een plastic zak of een luchtdichte container. het kopen van 2

Neem het model met uw dierenarts en vraag om een onderzoek voor darmparasieten . Mogelijk moet u ook om uw huisdier mee te nemen in het met u ; eerst bellen om uit te vinden .
3

Krijg informatie over verschillende soorten wormen van je familie dierenarts . Parasiet risico varieert met het type van huisdier, de locale en of het huisdier leeft binnen of buiten.
4

Controleer het haar en de huid rond de anus of de ontlasting zich , voor het bewijs van de lintworm segmenten , die korte ( 1/4 inch ) , plat en wit- bruin zijn . Dit zijn stukjes van de lintworm , en ze bewegen als eerste gepasseerd ; als het droog is , ze lijken op rijstkorrels .
5

Ze bevatten lintworm eieren, die zal worden ingenomen door vlooien larven , knaagdieren en vogels aan de lintworm levenscyclus te voltooien .
6

Verdachte rondwormen als je ronde , geelwitte wormen observeren, 2 tot 3 centimeter lang en wees op de uiteinden , opgerold in de ontlasting of braaksel van uw huisdier.
7

Houd er rekening mee dat, hoewel rondwormen zijn gemakkelijk te zien wanneer gepasseerd , zijn ze meestal niet doorgegeven , dus in het algemeen , zal je ze niet zien - ze zullen in het laboratorium worden gediagnosticeerd
8

Begrijp dat terwijl spoelwormen komen het meest voor bij pups en . kittens , ze zijn te vinden in huisdieren van alle leeftijden en alle soorten , waaronder reptielen , vogels en pocket huisdieren .
9

Wees ervan bewust dat de diagnose van mijnworm , longworm of zweepwormen vereist microscopisch onderzoek van de ontlasting van het huisdier , en diagnose van hartworm vereist een bloedtest.
10

Beheer medicatie alleen zoals voorgeschreven door uw dierenarts . Medicijnen ontwikkeld om wormen te elimineren is specifiek voor elk type worm en voor elke soort van huisdier.

Populaire artikelen

Waarom zou een moeder Kat Abandon Haar Kitten

De klaaglijke kreten van een verlaten kitten zijn hartverscheurende , en je je misschien af ​​waarom een ​​moeder kat haar hulpeloze nageslacht zou verlaten om te huilen en eventueel verhongeren . Voordat je pick-up de kitten of neem het mee naar huis , wilt u misschien mogelijke redenen dat de kitten is alleen te overwegen. De Kitten Is Sick Zoals elke babys, kittens zijn kwetsbaar voor infecties en hebben een zwak immuunsysteem . Als een moeder kat voelt dat een van haar kittens is getroffe

Klik hier

Feline Kidney Disease Supplementen

Nieren het lichaam ontdoen van die tijdens de stofwisseling afval. Verwijdering van afvalstoffen plaatsvindt binnen de nieren via een systeem van nefronen . Opgenomen in elk nefron is een glomerulus , een zeef -achtige filtering structuur . Als een kat ouder wordt, de nier verliezen het vermogen om het bloed te filteren door de vernietiging van de glomeruli . Bij 80 procent van deze filters verstopt of vernietigd , begint afval niveaus stijgen in de bloedbaan . Het toevoegen van supplementen of

Klik hier

Zenuwschade veroorzaken van Geen Blaas Tone in Cats

Verlies van blaas toon en urine controle bij katten komt vaak voor na bekken-of rugletsel , als er schade aan de zenuwen netwerken . Cats lijkt misschien urine dribbelen , of niet in staat om te plassen . Eigenaren moeten onmiddellijk diergeneeskundige hulp te zoeken , als er een ernstige onderliggende oorzaak zal zijn . Volgens de Washington State College of Veterinary Medicine , een huisdier niet in staat om te plassen zal sterven binnen 3-4 dagen, zodat snelle interventie is van cruciaal bela

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com