Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe je een kat voor Adoptie Surrender op een No- Kill Shelter

 

Als u zorg voor uw kat niet meer kan nemen , verken alle andere opties voordat overgave het naar een schuilplaats . Raadpleeg uw dierenarts over de medische en gedragsproblemen van de kat. Misschien kan u terecht bij het ​​betalen voor de ziektekosten . Vraag of een van uw vrienden en familieleden wilt uw kat adopteren . Plaats uw kat in een internaat faciliteit , totdat je het kunt nemen naar huis . Als je geen andere keus , contact opnemen met een no- kill shelter .
Instructions
1

Bel een lokaal no- kill shelter om hen te laten weten dat u uw kat geven voor adoptie. Afhankelijk van de opvang , kan uw kat eindigen op een zeer lange wachtlijst , dus bel een paar maanden van te voren . Als de opvang heeft ruimte , maak een afspraak om te gaan bezoeken .
2

Bezoek de shelter met uw kat , zodat de medewerkers van het asiel kan uw situatie te evalueren . Afhankelijk van het asiel , zou het personeel vragen u vragen over de medische geschiedenis van de kat en de reden voor de inlevering van het. Deze afspraak kunt u ook de mogelijkheid te inspecteren . Sommige no- kill shelters hebben te veel dieren en lopen dan hun nominale capaciteit , wat resulteert in verwaarlozing van de dieren.
3

Lees de overgave of afstand doen contract grondig , en te ondertekenen. De kleine lettertjes bevat vaak belangrijke informatie over het beleid van de schuilplaats .
4

Betaal de uitstapkosten en laat uw kat in het asiel . Veel no- kill shelters alleen op geld uit giften , fondsenwerving evenementen en vergoedingen . Kijk ook eens naar het maken van een donatie , want het geld gaat naar het verzorgen van uw kat en andere dieren in vergelijkbare situaties .

Populaire artikelen

Hoe maak je een Cat's slechte adem Fix

Een vleugje slechte kat adem is nooit aangenaam . Terwijl de kat adem is niet typisch zoet, hoeft het niet gruwelijk te zijn , ook niet. Plotseling ontstaan ​​van slechte adem bij een kat kan een indicatie van tandheelkundige gezondheidsproblemen of andere gezondheidsproblemen zijn dus voordat de behandeling van uw kat slechte adem als een geïsoleerd symptoom , neem de kat naar een dierenarts om uit te sluiten andere kwesties . Zodra de gezondheid van uw kat is in de heldere, je vrij om de onaan

Klik hier

Wat doet Ringworm in Cats eruit

? Ringworm is een schimmel die katten, honden en mensen infecteert . Het is de meest voorkomende besmettelijke huidinfectie bij katten . In sommige gevallen , katten ontwikkelen ernstige huidproblemen en haaruitval als gevolg van een infectie , maar ze kunnen ook drager zijn en schuur de sporen zonder het ervaren van symptomen . Infectiesymptomen Ringworm bij de kat meestal resulteert in kleine , soms jeukende laesies verstoken van haar, die puisten en knapperig , schilferige huid kan bevatte

Klik hier

Onbehandelde Feline Abces van het oog

Vanwege de enorme hoeveelheid bacteriën die in de mond van de gemiddelde kat verblijven , een abces vaak ontstaat op de plaats van kattenbeten na gevechten . Abcessen kan ook vorm in de ruimte achter het oog van de kat als het oog zelf raakt gewond en geïnfecteerd . Onbehandelde katachtig abces van het oog hebben het potentieel levensbedreigende symptomen en katten dienen diergeneeskundige behandeling zo snel mogelijk te ontvangen . Wat is een abces ? Retrobulbaire abces is een andere term voor

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com