Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe maak je een Cat Feed een evenwichtige voeding

 

Geen enkel dieet plan kan worden ideaal voor elke kat beschouwd . Hier volgen enkele algemene richtlijnen om te helpen uw kat gezond en haar eetlust tevreden .
Wat je nodig hebt
Cat Gerechten
Huisdier waterers
Instructions
1

Zorg ervoor dat u een gerenommeerd merk van kattenvoer te kiezen. Neem contact op met uw dierenarts voor aanbevelingen.
2

Voed uw kat droogvoer alsook natte , ingeblikt voedsel . Droge voeding helpt om haar tanden schoner . Lees het etiket om zeker te zijn van de voedingsstof niveau dat past bij de levensfase van uw kat is . Meestal kattenvoer bevat 34 tot 38 procent eiwit en 19 tot 22 procent vet zorgt voor een gezonde balans .
3

Vergeet niet dat de meeste katten zijn snackers of nibblers en graag kleine hoeveelheden droog eten eten gedurende de dag .
4

Weet dat katten met spijsverteringsproblemen hoger vezelgehalte in hun dieet nodig zijn. Neem contact op met uw dierenarts .
5

Vergeet niet dat katten beginnen te tonen hun leeftijd 8 tot 10 jaar , met verminderde capaciteiten te ruiken , proeven , kauwen en te verteren . Zorg ervoor dat een oudere kat heeft voedsel dat is goed verteerbaar en smakelijk .
6

Voed uw kat een kleine , afgemeten hoeveelheid blikvoer twee keer per dag . Laat de droge voeding uit, zodat hij kan snack gedurende de dag.

Populaire artikelen

Hoe om te bepalen Essiac Tea Dosering voor katten

Essiac thee is een alternatief , homeopathisch middel voor mensen en huisdieren met kanker . Essiac bevat een mengsel van kruiden die kliswortel , schapen zuring , gladde iep bast en Turkse rabarber bevatten . Voorstanders beweren essiac kunnen profiteren van het immuunsysteem , het verlichten van pijn , toename van eetlust , vermindering van de grootte van de tumoren en verlengen de levensduur van kankerpatiënten. De juiste dosering voor een kat is vooral afhankelijk van het gewicht van het die

Klik hier

Bonsai Planten Schadelijk voor Cats

? Artistieke tuinders kunnen scènes van prachtige miniatuur schoonheid met behulp van bonsai bomen, die binnen kunnen worden gehouden in het gezelschap van huisdieren te creëren . Eigenaars van huisdieren moeten bonsai planten met de nodige voorzichtigheid te selecteren , omdat veel soorten een bedreiging voor katten kunnen opleveren . Bonsai Bonsai beschrijft de oude oosterse techniek van het kweken van een miniatuur boom in een container , herscheppen van het uiterlijk van een volwassen boom

Klik hier

Verzorging en voeding van Orphaned Pasgeboren Kittens

De ideale verzorger voor pasgeboren kittens is hun moeder . Als de moeder kat verwerpt de kittens of gescheiden is van hen , kan een katachtige pleegmoeder gewillig zorg voor de kittens . Indien nodig kan de mens over de moederlijke taken nemen . Kittens hebben voedsel afgestemd op hun leeftijd . Ze moeten ook warmte en de mogelijkheid om sociale vaardigheden te ontwikkelen . Voorbereiding Neem de kittens naar een dierenarts voor een check-up . Vooral als de kittens dwaalt af, zult u zeker wil

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com