Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe te Hairballs in Cats Voorkom

 

Hairballs kan braken , verlies van eetlust en constipatie bij uw kat veroorzaken . In zeldzame gevallen kan het verwijderen een operatie noodzakelijk . Spaar uw kat van deze problemen door het volgen van deze richtlijnen .
Wat je nodig hebt
Vaseline
Minerale Oliën
Cat Kammen /borstels
Cat Foods
Hairball Prevention Voorbereidingen < br > Theelepeltjes
Instructions
1

Borstel je kat dagelijks , vooral terwijl ze vergieten , om te helpen bij het voorkomen van de vorming van haarballen in de maag .
2

Gebruik een varkenshaar of rubberen borstel voor kortharige katten .
3

borstel langharige katten met een grove kam of draad gelikter borstel.
4

Voed uw kat een " haarbal control " kattenvoer rijk aan plantaardige vezels , of beheren van een commerciële haarbal preventie voorbereiding verkrijgbaar bij uw dierenarts of bij dierenwinkels .
5

Als alternatief , meng 1 theelepel . minerale olie of vaseline per £ 10 lichaamsgewicht in voedsel van uw kat , als een huis remedie . ( De gemiddelde kat weegt 8 tot 10 kg. )
6

Begrijp dat het voeden van andere oliën , zoals plantaardige olie , om uw kat niet effectief zal zijn , want zij zullen worden verteerd en opgenomen .

7

Zorg ervoor dat u uw kat lichaamsgewicht te gebruiken in uw berekeningen , niet je eigen ( een veel voorkomende fout ) .

Populaire artikelen

Vrede Lily Planten & Cats

Een vrede lelie is een grote plant , meestal ingemaakt en binnen gekweekt . Het wordt algemeen gezien als een geschenk, gebruikt bij begrafenissen , gebruikt als basis van andere grotere regelingen en uit te zetten als decoratie in kantoren . De vrede lelie kan gemakkelijk te verzorgen , en zien er leuk uit , maar het heeft wel een nadeel : het is zeer giftig voor uw kat . Basics Een vrede lelie is een plant die kan beginnen klein , maar groeien tot zeer grote maten binnenshuis . Een vrede lel

Klik hier

Is Amaryllis Giftig Cats

? Cat eigenaren zijn altijd bezorgd over hun harige vrienden in de problemen door smoren in hun fabrieken . Dergelijke zorgen gerechtvaardigd omdat er een aantal planten die gevaarlijk katten kan zijn , de amaryllis is een van hen . Identificatie Amaryllis is een bolgewas bekend om zijn grote klokvormige bloemen , vaak het bereiken van vijf tot 10 centimeter in diameter . Het is ook bekend als de wolfskerslelie , Saint Joseph lelie , Cape Belladonna of naakte dame . Gevaren De amaryllis is

Klik hier

De voorkomende ziekten in de Turkse Angora

De Turkse Angora kat staat bekend om zijn vriendelijkheid , intelligentie en speelse houding . Ze zijn hond-als in hun persoonlijkheid en toewijding aan hun eigenaars . Witte katten zijn de meest voorkomende , maar ook andere kleuren zijn toegestaan ​​in de kattenliefhebberij . Zijn weelderige vacht niet veel onderhoud nodig. Zorgvuldig kweken in Turkije heeft lineage deze zeldzame katachtige s bewaard gebleven , en de kat was niet in de Verenigde Staten tot het midden van de jaren 1950 geïmport

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com