Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe om te bepalen of uw kat nodig heeft Medical Care

 

Een zorgvuldige observatie van de dagelijkse activiteiten en gewoonten is de sleutel tot het herkennen van de eerste tekenen van de ziekte bij uw kat . Vermommen symptomen is specialiteit van een kat , dus hij ziek kan zijn voor de dagen voordat u merkt . Lees verder om meer over wanneer hij nodig medische hulp leren.
Wat je nodig hebt
rectale thermometers ( voor Dieren)
Kattenbedden
Katten onderweg
Kat Halsbanden
Cat Combs /borstels
Cat gerechten
Kattenspeelgoed
Catnip
Dierenarts
Instructions
1

Let op uw kat op de voet. Vertrouwd te raken met zijn normale gewoontes en patronen van activiteit. De geringste afwijking kan het begin van de ziekte of de ziekte aan te geven.
2

Leer uw kat hartslag en ademhaling te controleren en om zijn temperatuur op te nemen . Normaal is 101,5 graden F.
3

Luister naar zijn borst met een stethoscoop geplaatst op zijn ribbenkast , achter het voorste been , en merkt zijn normale hartslag in rust van 100 tot 200 slagen per minuut .
4

Let op zijn normale ademhaling in rust : 20 tot 60 ademhalingen per minuut . Katten zelden hijgen , tenzij ze in extreme hitte , overdreven enthousiast , onnodig gestrest of pijn .
5

Bruidegom hem dagelijks (katten houden van dit ) , het controleren op massa , zwellingen en gevoelige gebieden .

6

Let op als uw kat weigert voedsel of water , is lusteloos of lijkt terughoudend om te spelen . Dit zijn vaak de eerste symptomen van de ziekte. Zieke katten uitgedroogd raken snel , dus een snelle reactie is van essentieel belang .
7

Neem de temperatuur van uw kat als hij lijkt lusteloos . Zelfs de geringste verhoging van de temperatuur kan goed zijn voor een verandering in het gedrag .
8

Bel uw dierenarts om advies als u symptomen zoals niezen , tranende ogen of neus of moeizame ademhaling opmerken , dat een van de luchtwegen kan aangeven ziekte.
9

Wees alert op hoesten of hacking . Deze symptomen kunnen betekenen gewoon een haarbal , maar als ze aanhouden, uw dierenarts.
10

Weet dat persen om te plassen , vooral bij mannelijke katten , wordt beschouwd als een teken van urine - obstructie . Zoek onmiddellijk medische hulp , omdat dit levensbedreigend kan zijn. Dit gaat vaak gepaard met diepe vocalisatie of gehuil en likken op het genitale gebied .
11

Wees ervan bewust dat gewelddadige kokhalzen , een poging om te braken of ongewone hijgen zijn symptomen van een ernstige ziekte of pijn bij katten , dus oproep uw dierenarts meteen.
12

Bel uw dierenarts zodra u denkt dat uw kat ziek is . Het uitstellen van het gesprek leidt vaak tot een groter risico voor de kat , langdurig herstel en toegenomen kosten .

Populaire artikelen

Giftige kamerplanten voor katten

Iedereen die ooit heeft eigenaar van een kat kan waarschijnlijk getuigen van het feit dat de meeste van onze katachtige vrienden houden kamerplanten . Of het nu gaat graven in de bodem of zelfs het eten van de bladeren , kan het een echt probleem voor kattenbezitters . Echter, sommige planten je hebt rond uw huis schadelijk voor uw kat te zijn en kan zelfs de dood veroorzaken . Wat onderzoek gedaan op wat je in je huis kan het leven van uw kat te redden . Amaryllidaceae De bollen van sommige ka

Klik hier

Is Phlox Gevaarlijk voor huisdieren

? Omdat voorzichtig zijn over wat te plant kan vrij een poging voor een aantal, maar het vinden van huisdier veilige centrales hoeft niet moeilijk te zijn . Een plant die is veilig te gebruiken rond honden en katten is de tuin phlox . Is Phlox veilig te gebruiken rond huisdieren ? Phlox is volkomen veilig om te planten rond dieren. Echter , kan elke planten behandeld met pesticiden of herbiciden een bedreiging voor honden en katten vormen. Indien onbehandeld de phlox soorten hieronder zijn re

Klik hier

Volledige herstel van een castratie voor katten

Castratie van een kat houdt de castratie van de mannelijke , en de sterilisatie van de vrouw . Castratie is ideaal gedaan wanneer katten zijn heel jong voordat ze geslachtsrijp zijn , maar het kan gebeuren op elke leeftijd . Sommige eigenaren stellen castratie omdat ze vrezen complicaties of een lange herstelperiode . Castratie Recovery Castratie - sterilisatie of castratie van een kater - is een van de eerste activiteiten van een dierenarts leert , het is een eenvoudige procedure met weinig c

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com