Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe om het verouderingsproces van uw kat Slow

 

Katten mogen geen negen levens hebben , maar ze kunnen langer dan
veel mensen denken wonen . 18 tot 20 jaar gebruikelijk is . Hier is hoe te
houden uw kat te spinnen in gevorderde leeftijd.
Wat je nodig hebt
Dieet Voeding Kat
Verwarming Pads
Kattenbedden
Cat Kammen /borstels

Cat Treats
Kitty Tandenborstels
Pet Vitaminen
Verwarming pads
Instructions
1

Neem uw kat naar de dierenarts ten minste eenmaal per jaar voor een volledig lichamelijk onderzoek en volg het advies van uw dierenarts met betrekking tot preventieve gezondheidszorg maatregelen . Het voorkomen van ziekten en het behoud van een optimale gezondheid zijn de eerste stappen naar een lang en gezond leven.
2

Sterilisatie of castratie van uw kat zo snel mogelijk . Het hebben van kittens , vooral herhaalde nestjes , is stressvol en zal bijdragen tot vroegtijdige veroudering .
3

Houd uw kat binnen te allen tijde het risico van ongevallen, letsel van gevechten of ziekte te verminderen . < br > verhuur 4

Voed uw kat voeding van hoge kwaliteit ontworpen om de specifieke voedingsbehoeften worden tijdens alle fasen van zijn leven .
5

Voorkom overgewicht ten koste van alles door het beheersen van de voeding van uw kat en het aangaan van hem in spelactiviteiten .
6

Praat met uw dierenarts over het toevoegen van vitaminen en mineralen , antioxidanten en extra vezels aan het dieet van uw kat.
7

Laat je kat tanden professioneel gereinigd . Goede tandheelkundige gezondheid zal jaren toe te voegen aan zijn leven .
8

Bruidegom uw kat dagelijks , het controleren op afwijkingen , en medische hulp onmiddellijk wanneer je iets verdachts ontdekt ( zie gerelateerde eHow ' Detect Huidkanker in Uw Huisdier ' ) .
9

Zorg ervoor dat er geen schadelijke chemicaliën zoals pesticiden of allesreinigers vinden hun weg naar de vacht van je kat , want katten bruidegom zich met hun tong voortdurend . Zelfs kleine hoeveelheden van schadelijke chemische stoffen op hun lichaam kan schadelijke effecten hebben als verbruikt gedurende vele jaren.
10

Bescherm uw kat van gevaren voor het milieu , zoals huishoudelijke schoonmaakmiddelen en passief roken .
11

Help uw kat te voorkomen dat de stress van de pesterijen van de andere dieren door het verstrekken van een rustige plek voor een ongestoorde catnaps .
12

Zorg voor uw oudere kat met een warmtebron , zoals een verwarming pad ingesteld op laag , sinds katten meer dan 12 jaar oud vereisen extra warmte . U zult een verschil in zijn houding en activiteitenniveau opmerken.
13

Geef uw kat dagelijks full- body massages en veel liefde . Ondanks hun afstandelijke houding, katten gedijen op genegenheid .

Populaire artikelen

Hoe om te groeien Cat Grass

Huisdier eigenaren weten het als kat gras , maar het is echt tarwe bessen en is te vinden op uw lokale health food winkel . Voor een verscheidenheid van kat gras , maak een salade met behulp van haver , vlas , gerst , en kattenkruid . Katten gaan noten voor deze gemakkelijk te kweken gras. Het helpt met spijsvertering problemen en geeft de katten eten van potentieel schadelijke kamerplanten . Katten houden om gras te eten , het helpt met haarballen en voegt ruwvoer aan hun voeding. In het wild ,

Klik hier

Oordoppen in Katten

Katten hebben een uitzonderlijk scherp gehoor en kan leiden tot ongemak en pijn lijden aan extreem harde geluiden . Het blokkeren van het geluid met schuim oordopjes of katoenen ballen is een effectieve strategie voor het helpen van katten voorkomen trauma van lawaai . Betekenis Katten houden niet van harde geluiden . Hoewel erfelijkheid is de nummer een factor voor doofheid bij katten , langdurige blootstelling aan harde geluiden en geluiden is tweede . Onweersbuien, geweerschoten , rotjes, v

Klik hier

Frequentie van Cat Plassen

De frequentie waarmee uw kat plast is een goede indicator van zijn algemene gezondheid . Als je een duidelijke verandering in de frequentie van het plassen van uw kat opmerkt , neem hem mee naar uw dierenarts voor een check -over onverwijld , in geval is indicatief voor een ernstige onderliggende gezondheidsprobleem . Gezonde Plassen Frequentie Urineweginfecties bij katers zijn ernstig. Sommige katten plassen vaker dan anderen, wat telt is dat patroon van plassen van uw kat constant blijft en

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com