Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Katten als huisdier >> 

Hoe maak je een kat te introduceren Teckels

 

Een leuke , loyale en fun loving teckel hond kan de juiste keuze voor uw familie , hoewel uw kat kunnen het niet eens . In het algemeen kan teckels een koppige ras dat niet altijd luisteren de eerste keer zijn , en kan enige tijd en geduld om te trainen nemen . Dit is geduld uw kat misschien niet uw kat misschien niet genieten of tolereren de nieuwe aanwinst . Als je voelt dat je moet teckels in een familie die een kat omvat brengen , doe iedereen een plezier en maak de inleidingen op de juiste manier . Instructies
1

Breng het huis puppy teckels . Deze zijn jachthonden , en de vaststelling van volwassen teckels die niet gewend om rond andere dieren kan uw kat een ernstig risico betekenen . Bescherm uw kat en krijgt puppies , die zal waarschijnlijk komen langs mooi met een kat vriend .

Zet Pagina 2 van uw kat in een apart deel van het huis als je naar huis te brengen van uw teckel . Hierdoor kan de inleiding tot langzaam plaats te nemen . Voor minstens een paar dagen , houden de dieren uit elkaar .
3

Voer de teckels aan de andere kant van de deur van de kat na een paar dagen. Hierdoor kunnen alle dieren elkaar associëren met een van hun favoriete tijdstippen .

Zet Ga zo nog enkele dagen .
4 de teckel op het gebied van uw huis waar de kat was en laat de kat om te gaan waar de teckel was . Hierdoor kan de dieren wennen aan de geur van elkaars . Houd de dieren op deze manier voor een hele dag . Dan, wanneer je terug te schakelen , schakelt het beddengoed , zodat de teckels hebben de kat en de kat heeft de teckels ' voor een hele nacht .
5

Introduceer de dieren van aangezicht tot aangezicht . Laat de kat aan de teckel voor een korte periode van ongeveer 20 minuten . Wees bereid om water te spuiten of maak een hard geluid als er geen gevechten . Verwachten dat uw kat te fluiten of te negeren de teckel , maar niet opgemaakt met grommen of ander agressief gedrag .
6

Scheid de dieren opnieuw en zet ze samen de volgende dag voor een langere periode , zoals een uur . Laat ze niet zonder toezicht blijven gewoon nog niet .

Doorgaan 7 verhogen van de hoeveelheid tijd die de kat is rond de teckel totdat ze kunnen worden in dezelfde kamer voor enkele uren zonder te vechten . Het is niet een goed idee om de kat en de teckel met rust te laten voor uren totdat ze samen hebben gewoond voor een paar maanden .

Populaire artikelen

Wat Katten zijn goed met Kids & Shed de minst

? Als je familie is klaar om een ​​kat te nemen , is het belangrijk om het juiste ras voor uw behoeften te kiezen . Sommige katten werpen meer dan anderen , en een paar rassen schuur heel weinig, of helemaal niet . Een andere overweging is of een ras van de kat is goed rond kinderen . Omdat kinderen niet kunnen begrijpen hoe zacht met een kat te zijn en aangezien katten zijn in staat te krabben of bijten kinderen , is het het beste om een ras dat sommige stootje kunnen verdragen vinden . Haaruit

Klik hier

Verschillende soorten Small House Cats

Er zijn enkele honderden soorten kleine huiskatten . Deze katten over het algemeen minder wegen dan 8 pond, tenzij ze zwaarlijvig . Kleine huiskatten zijn licht van gewicht , met dunne frames. Hun botstructuur is kleiner dan andere rassen . Abessijn Abessijn katten zijn strak en elegant. Abessijn katten worden geclassificeerd als klein huis katten omdat ze een delicate frame. Hun vacht is bruin en ze hebben een kleine kop met grote oren . Hun lichaam is lang en slank, en de meeste Abessijn kat

Klik hier

Hoe maak je een succesvolle Pet - zittingsAdreskaartjes aanmaken

Er zijn veel eigenaren van gezelschapsdieren niet comfortabel verlaten van hun vinnen , gevederde of harige vrienden in een luide , ongemakkelijk kennel of bij iemand anders thuis, terwijl ze een vakantie of reis voor zaken. Zorgelijk honden, paniekerig Perzen en - veren plukken papegaaien zijn vaak meer ontspannen en beter gedragen in hun eigen omgeving , terwijl hun menselijke metgezellen zijn buiten de stad. In de thuiszorg huisdier en huis - zitten is een groeiende en winstgevende service-in

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com