Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Katten als huisdier >> 

Hoe de zorg voor Himalayan Cats

 

De Himalaya kat is een van de meest populaire raskatten in de wereld . Met hun glanzend lang haar en doordringende blauwe ogen , deze katten zijn vooral bekend om hun schoonheid. Himalaya zijn over het algemeen makkelijk te verzorgen als gevolg van hun ontspannen , speels temperament en relatief weinig gezondheidsproblemen. Deze katten hebben echter moeten regelmatig verzorging en onderhoud , iets dat alle potentiële Himalyan eigenaren moeten zich bewust zijn van . Wat je
kattenbak
Kattenvoer
Grooming kam
Kat shampoo
wattenstaafje
Toon meer instructies
1 Need

voorbereiden uw woning voordat de invoering van een nieuw Himalaya . Een nieuw huis kan stressvol zijn op een kat dus zorg ervoor dat een veilige plek in het huis , vrij van risico's, zoals andere huisdieren en kleine kinderen , voor uw Himalaya toe te wijzen . Controleer het gebied voor andere schade zoals gevaarlijke chemicaliën en giftige planten , vooral als uw Himalaya is een kitten .

Plaats Pagina 2 van een kattenbak in uw Himalayan toegewezen leefruimte. Uw kat zal leren om het automatisch te gebruiken zolang het voelt veilig en comfortabel in zijn nieuwe omgeving .
3

Maak een afspraak met uw Himalyan dierenarts zo snel mogelijk . Fokker van uw kat geeft gewoonlijk de naam van een goede dierenarts en aan te bevelen een tijdsbestek waarin uw huisdier te laten onderzoeken . Wacht tot alle informatie betreffende de gezondheid van uw kat ( vaccinaties , allergieën , etc. ) en uw dierenarts met deze informatie. De dierenarts zal u adviseren over het juiste moment om de toekomstige vaccinaties toe te dienen en uw huisdier gesteriliseerd of gecastreerd .
4

Voed uw Himalaya hoogwaardige professionele kattenvoer ontworpen voor Himalaya en soortgelijke rassen . Blijf weg van goedkope , lage kwaliteit commerciële kattenvoer dat vaak bevat kunstmatige kleurstoffen die slecht kan reageren met spijsvertering van het dier . Heeft uw kat niet overvoeren of haar dieet te veranderen abrupt tenzij aanbevolen door een erkende dierenarts .
5

Kam je vacht Himalaya 's een keer per dag om matten te voorkomen , een veelvoorkomend probleem in Himalayans die meestal onder de arm putten , achter de oren , de buik , en onder de staart . Gebruik een metalen lange kam en zachte draad gelikter borstel. Wees zo voorzichtig mogelijk bij het uitvoeren van dit dagelijks onderhoud .
6

Was uw Himalaya ongeveer eens per twee weken . Gebruik een milde shampoo aanbevolen door uw dierenarts . Dit zal helpen matten te voorkomen en houdt het haar van uw kat gezond en luchtig is.

Schoon 7 binnenkant van uw Himalaya oren met een wattenstaafje om zo vaak. Controleer of roodachtig bruine korst en observeer je kat om te zien of het krabben meer dan normaal . Dit is een teken van oormijt en moeten worden behandeld met professionele oormijt medicatie voorgeschreven door de dierenarts voorgeschreven .
8

Reinig uw Himalaya neus en ogen minstens een keer per dag . Door hun korte neuzen, ogen Himalyans ' neiging om tranende en goopy krijgen , steeds broedplaatsen voor bacteriën. Gebruik een zachte , vochtige doek weg te spoelen overtollige smurrie .

Populaire artikelen

Hoe te Uw Cat's Cage een kasteel Zorg

Katten kunnen heel duidelijk dieren en het creëren van een warme en gezellige omgeving binnen de kooi van een kat is een lastige taak . Net als mensen , katten hebben hun eigen persoonlijkheid en voorkeuren . Houd hier rekening mee bij het plannen van uw kat de kooi een kasteel te maken. Veel katten liever niet te worden opgesloten , maar het is vaak noodzakelijk tijdens het reizen of het plannen van tijd weg . Deze stappen zullen helpen zorgen voor de kat blijft gezond, gelukkig en liefdevol. W

Klik hier

Hoe maak je een Kitten & een volwassen kat Samen Keur

Vaststelling van een kitten en een volwassen kat op hetzelfde moment kan een goede keuze voor u en de katten. Twee katten kunnen elkaar gezelschap houden terwijl u weg bent van huis. Ook volgens een ASPCA artikel van Dr Jill Goldman en Dr Pam Reid , een kitten en een jonge volwassene kan houden elkaar bezig samen te spelen , terwijl een kitten en een volwassen vrouwtje kan binden als moeder en kind . Zij voegen daaraan toe dat een oudere kat met een hoge tolerantie niveau zelfs kan helpen om een

Klik hier

Wat kan ik gebruiken om een kat te houden van Krabben rieten meubels ?

Katten worden gedreven door hun instinct om te krabben oppervlakken op hun grondgebied . Ze kiezen een klein aantal objecten die opvallen en terug te keren naar hen om hun sporen over en weer vertrekken . Buitenshuis , kunnen ze kijken naar een boom of een fencepost om hun driften te bevredigen, maar indoor katten soms op zoek gaan naar meubels te krabben . De ruwe , getextureerde oppervlak van rieten meubels leent zich goed om te krabben en markeren gewoonte van een kat , maar u kunt stappen on

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com