Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Met betrekking tot Cats >> 

Hoe maak je een Flyer voor My Lost Kitty Zorg

 

Het verliezen van je kat is erg moeilijk en emotioneel . Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke stappen moet u eerst om uw huisdier te herstellen . Een van de meest effectieve dingen die je kunt doen is om te maken en te verspreiden flyers . Het ontwerp van de flyer dus het wordt aandacht en trekt het oog . De meest effectieve flyers zijn goed zichtbaar , met contrasterende kleuren . De meeste vermiste dieren zijn binnen een straal van twee mijl van hun huizen , dus concentreer je eerste pogingen daar. Wat je nodig hebt
Felgekleurde poster board of papier bouw
8,5 bij 11 inch papier
foto van kat
Plastic mouw of laminaat en Zwarte dikke punt marker
Duct tape
Zware nietmachine
Toon meer instructies
1

Maak een foto van uw kat aan een 8.5 met 11 -inch vel papier. De foto moet een full - body shot van uw kat . Dit zal mensen helpen identificeren van de kat en ook iedereen die haar vondsten uit het houden van haar te ontmoedigen . Als u niet een foto hebben , zoeken op het internet voor een foto van een kat die vergelijkbaar is in kleur en tekening . Let op uw flyer of het beeld overeenkomt met uw kat, maar is haar niet .
2 Gebruik heldere poster boord voor steun.

Gebruik een dikke zwarte marker die gemakkelijk kan worden gelezen vanaf een afstand. Schrijf " Reward , Lost Kat " in grote letters op de bovenkant van de gekleurde poster backing. Als je zelfs een kleine beloning kan veroorloven , dit trekt aandacht en verhoogt de kans dat uw kat zal worden teruggegeven . Opgeven nooit het bedrag van de award op de poster .
3

Lijst informatie over uw kat , in vette , leesbare letters , op de 8.5 met 11 -inch wit vel papier boven je kat foto: naam, grootte , markeringen en leeftijd . Let op als de kat is het dragen van een kraag en de datum en de locatie van de kat werd verloren . Onder de foto , een lijst van uw contactgegevens . Bevatten alternatieve contactgegevens van een familielid of vriend in het geval u niet beschikbaar bent . Voeg gevederde scheurdraden met uw naam en telefoonnummer naar flyers die binnenshuis zal zijn om het gemakkelijk voor mensen om u te contacteren. Maak fotokopieën van het papier met de foto en informatie . Bevestig de witte lakens om meerdere stukjes gekleurd poster boord .
4

bericht de flyers tenminste binnen een straal van twee mijl buiten. Bedek het witte blad in plastic weerbestendig , en hangen flyers aan de bomen en telefoonpalen op ooghoogte zodat ze gemakkelijk kunnen worden gelezen door mensen rijden en lopen. Verdeel kopieën aan uw buren . Bezoek de lokale handelaars , kantoren vooral dierenarts en huisdier aanbod winkels . Bericht flyers daar, en bij plaatselijke supermarkt en convenience stores . Verlaat een met het dier controleambtenaar , evenals politie en brandweer in het geval iemand rapporten vinden van uw huisdier.
5 Contacteer lokale overheden in het geval dat uw kat wordt gerapporteerd gevonden .

Follow-up met telefoongesprekken naar kantoren dierenarts en dierlijke controle na je post de flyers , in het geval ze hebben gehoord over uw kat en vergeten om u te informeren .

Populaire artikelen

Hoe u de juiste Kitten

Kiezen van de juiste kitten , vooral voor 1e keer kattenbezitters , kan overweldigend en beladen met fouten zijn. Leer hoe naar huis te gaan met de perfecte kat voor u en uw gezin . Instructies 1 Voordat je naar buiten om een ​​kat te kiezen , denk na over wat je wilt van uw nieuwe huisdier . Heeft u een lap- cat willen ? Een speelse - kat? , Een onafhankelijke kat ? Bezoek 2 uw Lokale Menselijke Society.Once in de Cat gebied van uw menselijke maatschappij, was je handen en was ze vaak .

Klik hier

Redenen om Castreer & Onzijdig

Sterilisatie of castratie van een huisdier is een van de meest verantwoordelijke fungeert eigenaar van een huisdier kan nemen . De Humane Society van de Verenigde Staten meldt dat meer dan de helft van de dieren die in schuilplaatsen elk jaar moet worden gedood , omdat ze niet worden aangenomen. Niet alleen profiteert u van het hebben van uw huisdier gesteriliseerd of gecastreerd , maar uw huisdier en de gemeenschap zal ook ten goede komen . Voordelen voor uw huisdier gesteriliseerd of gecastre

Klik hier

Homemade remedies te neutraliseren huidschilfers van de kat

Kat huidschilfers kan een groot probleem zijn voor nieuwe kattenbezitters als u vindt dat iemand in de familie heeft een allergie voor de kat. De huidschilfers is meestal de boosdoener die de oorzaak is van de jeukende ogen en niezen en het is een proces om het te elimineren . Vrijwel het schoonmaken alles met inbegrip van de kat zal het antwoord zijn. Was de Huis te koop Cat huidschilfers is kleverig en kan vasthouden aan alles . Cat huidschilfers is een eiwit dat droogt op de huid van een kat

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com