Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> katten >> Met betrekking tot Cats

Pet Rescue Organisaties in Illinois

 

Honderden huisdieren redding organisaties opereren in Illinois . Sommige organisaties tegemoet te komen aan alle huisdieren harige , terwijl anderen tegemoet te komen aan kleine huisdieren , reptielen en zelfs boerderijdieren . Andere organisaties zijn specifiek ras , alleen de catering aan het redden van dieren van bepaalde rassen , zoals een Shetland Sheepdog . Dierenasiel Organisatie

Deze organisatie helpt directe mensen om specifieke organisaties , biedt een volledige lijst van alle Pet Rescue groepen in Illinois . De website niet tegemoet te komen aan specifieke soorten huisdieren , zodat elke organisatie kan worden vermeld . AnimalShelter.org geeft organisaties en reddingen dat loslopende huisdieren accepteren , huisdieren die onlangs zijn zonder eigenaars , humane organisaties , dierlijke controle instanties en organisaties die huisdieren te accepteren van mensen die niet meer kunnen zorgen voor hen .
Humane Society of Southern Illinois

De Humane Society van de Southern Illinois is een private , non-profit organisatie . Elk jaar , HSSI neemt in ongeveer 4000 dieren. De organisatie is open sinds 1956 en biedt openbare diensten , zoals lage kosten sterilisatie /castratie programma , verloren en gevonden listings , fondsenwervers , dier afkopen , adopties en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk .
Animal Protective League

Gelegen nabij het centrum van de staat in Springfield , de Animal Protective League is een private, non-profit organisatie die werkt alleen op schenkingen . In 2008 , heeft het asiel uit meer dan 2.000 katten en honden . APL biedt tal van diensten , waaronder adoptie; huisdier overgave diensten; wilde kat val, onzijdig en loslaten ( TNR ); bevorderen , onderzoek naar gevallen van wreedheid /verwaarlozing; . Senior huisdier programma en een huisdieren knoop kliniek

Quincy Humane Society

de Quincy Humane Society is op het uiterste westen - centrale kant van de staat . De organisatie is het helpen van huisdieren sinds 1880 , waardoor het een van de oudste operationele humane samenleving in de Verenigde Staten . Het biedt sterilisatie /castratie en vaccinatie klinieken, gehoorzaamheidstraining , een openbaar hond park , een free-to -good home programma , gratis huisdierenmarkeringen , wreedheid onderzoeken en crematies .
Tazewell Animal Protective Society

ligt in het centrum van Illinois in Pekin , net buiten Peoria , de missie van de Tazewell Animal Protective Society is om gezelschapsdieren en liefdevolle mensen samen te brengen . Het biedt een adoptie centrum , gemeenschap en hulpverleningsprogramma's , sterilisatie /castratie programma's , revalidatieprogramma's en opleidingsprogramma's.
Animal Aid Humane Society

De Animal Aid Humane Society , gelegen aan de noordwest kant van de staat in Moline , gaat er prat op een vrijwilliger alleen - organisatie zonder betaalde medewerkers . AAHS biedt adoptie , verloren en gevonden diensten en overgave diensten .
HARPS

De Hoefdier Rescue en Protection Society is een rescue organisatie die tegemoetkomt aan hooved dieren zoals zoals paarden . Opgericht in 2001 , HARPS bevindt zich buiten Chicago , in Elgin . HARPS heeft adoptie -en reddingsdiensten , maar momenteel niet accepteren ongewenste dieren vanwege de beperkte ruimte .
Young At Heart Pet Rescue

The Young At Heart Pet Rescue is een non-profit organisatie die is gespecialiseerd in het redden en het vinden van nieuwe woningen voor volwassen of senior katten en honden . Met name de schuilplaats redt oudere dieren van open - toelating schuilplaatsen en werkt aan de vaststelling tarief voor oudere dieren te verhogen . YAH Pet Rescue is in Palatine , net buiten Chicago .
Tree House Humane Society

The Tree House Humane Society richt zich op het redden en rehabiliteren katten. Het is in Chicago , en werkt met de stad Chicago Animal Care and Control . THHS heeft ook een tweede locatie , de Bucktown Tak. Deze non-profit organisatie begon in 1971 en heeft woningen voor meer dan 14.000 katten gevonden . THHS is geschikt voor katten van alle soorten: . Verdwaalde , ongewenste , zieke, gewonde en verwilderde
NEMEN

Opgericht in 1989 , Dieren Verdient een goede behandeling ( KEUR ) heeft gevonden woningen voor meer dan 20.000 dieren . A.D.O.P.T. biedt meerdere diensten, variërend van eigenaar overgave aan adoptie , onderwijs , sterilisatie /castratie programma's , gedenktekens en gezegend obligaties --- een speciaal programma dat ervoor zorgt dat de eigenaren en huisdieren samen in bijzondere situaties .


Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com