Huisdier thuis

# >> Huisdier thuis > >> katten >> kat Grooming

How to Get Rid van Static Cling op Cats

Overmatige statisch vasthouden treedt op wanneer de wrijving tussen twee afzonderlijke oppervlakken resulteert in een positieve of een negatieve elektrische lading . Katten met lang haar vaak verzamelen nogal wat van de schokkende dingen , vooral tijdens de herfst en winter . Droog en oververhitte omgevingen bouwen statisch , en kammen van uw kat voegt de elektrische lading , waardoor uw kat in een wandelende statische vastklampen fabriek. Echter, er zijn een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om statisch vasthouden van de vacht van uw kat te verwijderen . Wat je
Hand crème of talkpoeder
Nylon kous
Plastic fles spray nodig
Clean washandje
Anti - cling huisdier spuiten
Metal of Teflon-coating kat kam en borstel

Toon meer instructies
1

Breng handcrème of talkpoeder om uw handen voordat u uw kat . kopen van 2

Wrijf hele vacht van de kat met een nylon kous . Dit is vaak alles wat nodig is .
3

vocht toevoegen aan de vacht van uw kat voor het poetsen . Een geheel droge vacht zal statische elektriciteit produceren wanneer geborsteld of gekamd . Vul een plastic spuitfles met warm water en spritz vacht van de kat zachtjes met een fijne nevel . Echter , veel katten beschouwen dit als onbeleefd behandeling , en zal niet staan ​​voor. Als dat uw kat , gebruik gewoon een schoon washandje bevochtigd met warm water om het huisdier te geven een all-over vegen . Dit werkt erg goed voor het verwijderen van statische vastklampen .

Spritz 4 vacht van de kat met een anti - statische huisdier spray, als het huisdier zal u toelaten om dit te doen . Anders dient een deel van de spray om een schoon washandje , en wrijf de hele vacht mee.

Groom 5 de kat slechts zoveel als nodig is met metaal of met Teflon-coating kammen en borstels . Gebruik geen stalen kammen of kunststof . Overmatig borstelen en kammen creëert statisch vasthouden in de vacht .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com